gorki 51 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sa jaknu jos 2008.god preko louisa.U katalogu za 2009.g. nema tog brenda pa me interesuje gde i kako bi sad narucio pantalone.Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 16, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ovde su valjda zastupali Roleff za exYu: http://www.trivium.hr/index.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih kod Louisa ali se izgleda brzo rasprodaju... http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=502488 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Septembar 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Roleff je jedna od boljih robnih marki i važi za kvalitetnu opremu. Ja imam njihovu jaknu i veoma sam zadovoljan i kvalitetom i udobnošću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Roleff je jedna od boljih robnih marki i važi za kvalitetnu opremu. Ja imam njihovu jaknu i veoma sam zadovoljan i kvalitetom i udobnošću. Posto nisam imao prilike da je nosim,samo jednom na - 7,3 c Kakva je kad uhvati kisa u voznji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Septembar 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nosio jaknu sa postavom zimus na -13 stepeni, do 100 km/h i veoma sam zadovoljan. Inače, kiša me hvatala više puta i natopi se posle pola sata vožnje i počne da probija unutra. Ipak nije predviđena da bude i vodonepropusna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...