Jump to content

Moto Zajednica

Kakav danak neiskustvu :)

Recommended Posts

• Drug član, 1413 postova
  • Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Eto posle malo krivinarenja po Avali uspeo sam da se prospem kod Karadjordjevog parka iznad Slavije. Dao gas na tramvajskoj shini i ode zadnji tochak. Prvo sam obilazio kola, provlachio se, vozio zutom trakom.... znachi chist bezobrazluk, tako iako sam pao :). Naravno skijash nash chlan je odmah doleteo nazad, vozac autobusa je zagradio put da mogu polako da podignem motor, svi putnici i prolaznici su bili izuzetno ljubazni pa svima njima da se zahvalim (ako neko od njih ovo chita nek prenese :) ) a ovo nek mi bude za nauk da se ne kur..im gde ne treba. Shteta skoro nikakva, (livene mesingane ruchke mnogo su izdrzhljivije od aluminijumskih), povreda nema (protektori uradili svoje pa samo malo odrljane kozhe od trenja).

Inache tokom puta sam primetio da su nam vozachi chesto ostavljali mesta da se provuchemo, sklapali retrovizore da mozemo da prodjemo i slichno bash neki lep dan za voznju, raspolozeni ljudi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 592 postova
  • Motocikl: Stalno neki drugi :)

Ajde da damo predlog gradu da poskidaju sine i da pesacke prelaze obloze nekom sitnom smirglom kako ne bi bilo proklizavanja! ;D

Marko - sve je dobro kad se dobro skrshi  ;)

• Drug član, 2265 postova

Livene mesingane? Otkad to?

Najbitnije je da nije nista strasno, a sine izbegavaj uvek maksimalno i gledaj da seces pod uglom sto blizem 90 stepeni, ako vec mora, nikako uz dodavanje gasa. Uostalom, sta ja pametujem, sad si i sam naucio. :)

@fibra

pao sa hondom. Ni meni nije jasno samo sam pao :)

@sinke

slazem se, sve da se ishmirgla ;)

@blackbite

pa znash da mi se ona alu slomila, pa mi prijatelj dao mesinganu

Nauchih i ja sada mada nije da nisam znao, al shta cesh. Vishe upozorenje za druge posto ja ne vozim brzo

• Drug član, 1826 postova

@fibra

pao sa hondom. Ni meni nije jasno samo sam pao :)

;D

Ja sam vozeci bajs naucio koliko je vazan upadni ugao kad se prelaze sine. Uzak tocak se zacas kanalise i nista od prelaska sine. ::) Motorom je situacija drugacija, ali svejedno vodim racuna o uglu. Nakon tvog padanja obraticu paznju i na gas.  ;)

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Marko, Marko, cccc sta to radis. ;)

Vazno je da si ti dobro, dobro ocisti te rane (od  trenja) ima u njima svacega od garderobe itd.

Bolje vozis kada je kisa!

Ma u gume sam se i uzdao, kao nisu kramponke zalepice se za metal. Ugao je bio manje od 10 stepeni tako reci vozio sam po shini onda dadoh gas i cap. Rana i nema nesto ono kao kad deca padnu (oprao i malo bivacina u spreju), al uzimam i protektore za kukove definitvno, nezgodno kad bride ;). Vazno je da mi nije pokvarilo dobar osecaj koji sam imao danas u toku voznje. Inache trenutak pre pada sam ukapirao da cu padnem i kolko sam mogo skochio sam od motora. Najveca steta je 10-tak litara benzina koji je iscureo, a korist je iskustvo koje se ne moze platiti.

• Zainteresovan, 620 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa

E Mare pa sta uradi?!Nije ti nista to je najbitnije a skola se placa tvoja je jeftina bila.Kad se budes uvukao u sve te protektore poznacu te samo po motoru i torbi za pecanje. ;)

eeee uff-e uff-e pitaj skijasha pa ce ti on potvrdi da ja mogu sve da pokvarim :D (imam neki talenat, pu pu pu ne daj boze za hondu). Malo sam iskrivio motor, al je bio na sredjivanju i sad deluje pravije (ili kao se vec kaze). A ono njegovo ne bi voziooooo, pa da mi plati, loshe je u krivinama, svaka rupa mu smeta, dok ovaj traktor samo cepa ;). Triput brze od njega mogu uz i niz Avalu :P.

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS

Triput brze od njega mogu uz i niz Avalu :P.

pa kad ne ides asfaltom :)

vec sinama  ;D

Cuo sam do sada da honda pravi sinska vozila koja se nisu bash najbolje pokazala.

Sada verujem! :)

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Samo da si nam ti ziv i zdrav ;)

A kako je uspelo da ti iscuri 10ak litara?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja