ficha007 300 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog interesantnog pitanja za sve poznavaoce problematike.Posto ja nisam strucnjak a ko velim ovde ima more ljudi koji su upoznati sa problematikom, nabrojite motore koji imaju kardan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo neka zajebancija ??? Bar reci s kojeg kontinenta, pa da spisak uzme samo jednu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Fap 13-ka "SURLAŠ" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na neprecizno postavljenom pitanju. Mislio sam na motore koji se najčešće voze na ovim prostorima a marke su BMW, Suzuki, Yamaha, Honda, Kawasaki. Godišta od 1980 pa do danas. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ti izgleda ozbiljno zajebavaš nekog ovde, evo ti sajtovi pa traži sam www.bikez.com www.motorcyclespecs.co.za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Čemu tenzije i frka. Nisam neki poznavalac motora kao ti, a kad nešto ne znam ja pitam jer me nije sramota. Niko nikoga ovde ne zajebava već samo pokušavam da saznam nešto što do sada nisam toliko dobro poznavao. Poznato mi je da se kardan najviše sreće kod BMW-a dok za japance to nisam znao izuzev nekog manjeg broja modela. Niko nikog ovde ne tera da piše bilo sta ako to ne zeli, pa ne moras ni ti ako nećeš. U svakom slučaju ti hvala na ničemu. I to je nešto. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pa bilo bi Ok da si napišao da želiš da znaš modele u nekom cenovnom rangu koji te interesuje a da imaju kardan, a ti onako ocepio muški, modeli u zadnjih 30 god. od svih proizvodjača. I takodje mislim da nema potrebe da budeš krajnje bezobrazan i da mi se zahvaljuješ ninačemu, kada sam ti dao sajtove gde imaš to što tražiš, ali treba se i pomučiti. Ja znam da je najlakše reći daj i ispružiti ruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 14, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan aj sto ste takvi nabrojte decku na brzinu te motore pa da ide ipak je to u zadnjih 30 god samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minuta guglovanja (verovatno ima još...) BMW HP2 Megamoto BMW HP2 Sports BMW K1200S BMW K1200R BMW R1200R BMW R1200RT BMW K1200GT BMW R1200GS BMW R1200GS Adventure Honda Deauville 700 Honda ST1300 Honda Goldwing Honda DN-01 (Street) Honda Super Magna VF700 Moto Guzzi Griso Moto Guzzi Bellagio Moto Guzzi Stelvio Moto Guzzi Breva V1100 Suzuki Boulevard 400 Triumph Rocket III Yamaha DragStar 1100 Yamaha Royal Star Yamaha Vmax-1200 Yamaha FJR1300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Čeh Da se ovo ne bi pretvorilo u nešto što ne treba da bude može lock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan EEE a moja honda cx 500 i da ispravim kolegu kineziolog-a , fap surlas je duplak , ima DVA kardana. A sto se zaj....anja tice , bilo bi neuobicajeno da je neki literarni forum .Ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom forumu sam od skora i nemam neki staž ali sam primetio da ovde postoji jedna grupa ljudi kao sto su AnteK, Lalajko, Čeh, Gremlin, Dane, Koma, Shvaba, Đura, Mikka, Neskeberg, Bokilc, Sstruja i mnogi drugi koji su spremni u svakom momentu da neko svoje iskustvo podele sa onima koji ga nemaju. A tu su i drugi... oni kojima je do za.......a drugih. Oni misle da će na taj način steći neko ime na forumu. Ja sam po struci pravnik i držim se u životu one Sokratove: Ja znam da ništa ne znam. A i nije me sramota da u svojoj 34. godini priznam da ne znam neke stvari. Da je mene neko pitao nešto u vezi prava ja bih se potrudio da mu ono što znam prenesem na najbolji mogući način a ne da ga ismevam. Ja nisam od nikoga tražio da pravi neke kilometarske spiskove na zilion strana nego da samo navede modele koje zna. Neko drugi ce navesti druge modele i spisak će na taj način rasti. Pa ne ocekujem ja od bilo koga sa ovoga foruma da gubi vreme nabrajajući zilione motora sa kardanom nego da na spisak dobaci onako "u prolazu" par modela kojih se seti. Ali nema veze. U svakom slucaju hvala svima na trudu i "trudu". ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Dr Bane, jesi li ti kereci psihijatar ili serif na forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 14, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na neprecizno postavljenom pitanju. Mislio sam na motore koji se najčešće voze na ovim prostorima a marke su BMW, Suzuki, Yamaha, Honda, Kawasaki. Godišta od 1980 pa do danas. ;D ;D ;D ;D Evo ti odgovor za BMW od 1980 do danas: - Svi modeli koji počinju sa slovom R. Na primer, R80RT, R90S, R1100GS, R1200R, itd. - Svi modeli koji počinju sa slovom K. Na primer, K1, K75, K1100LT, K1200S, K1200R, itd. - Svi HP modeli. Na primer HP2. Kardan nemaju modeli koji počinju sa slovom F, G i najnoviji S. Na primer F800GS, G650 Xcountry, S100RR, itd. Njihov pogon je na lanac. Detaljne informacije za starije modele ovde: http://www.motobins.co.uk/history/history.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
martins 0 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorbikes.be/en/search_adv.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 14, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba ti spisak, dosta ti je samo ovo: Yamaha XJ900F Ili ako imas love FJR1300. Shalu na stranu, postavio si pitanje, u svom ne znanju, tako da na ovom forumu moze da izazove reakcije koje je i izazvalo. Da si npr. obrazlozio zasto te to zanima onda bi vjerovatno odmah dobio konkretnije reakcije. Ovako je jednostavno preneodredjeno. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Motoholic.... hvala puno. Ti si takođe u onoj prvoj grupi. Video, procitao,naucio ;) martins... hvala majstore. Sajt je strava. Nisam se do sada sretao sa njim. :) GhostMile...pitanje nije niti jednog momenta imalo prizvuk zajebancije jer ne postoje glupa pitanja, postoje samo glupi odgovori, ali u svakom slucaju hvala i tebi sto si mi na neki nacin skrenuo paznju da sledeci put budem malo odredjeniji. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 14, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Dr Bane, jesi li ti kereci psihijatar ili serif na forumu? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ni u jednom momentu nisi napisao zbog čega pitaš to što pitaš. Svako pitanje nekuda vodi- ako ne znaš kao što tvrdiš da ne znaš, pitao si to što si pitao da bi te odvelo nekuda. Način na koji si postavio pitanje ne vodi nikuda. I, o da, postoje i glupa pitanja i glupi odgovori. Tvoje pitanje ima za posledicu uglavnom lupanje šakom po čelu i promenu topica koji se čita, i potpuno razumem članove koji su reagovali kako su reagovali. Ta reakcija je posledica loše postavljenog pitanja. "Nabrojte sve planine na svetu." I očekuješ da svako "nabaci onako u prolazu" po neku. Hiper-glupo pitanje. Što pitaš uopšte takve stvari? I zatim sledi tvoja arogancija, gde se našao uvređen i rešio da to ispraviš kvazi podelom forumaša na tabore onih "dobrih" i "one drugih", naravno po nekom tvom kriterijumu. Šta je sa tobom čoveče? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Pa kakve veze ima zbog čega pitam. Zbog elektronske konfiguracije kalcijuma ako ti je lakše. Pitam da bih nešto naučio. Čoveku koji mi je skrenuo pažnju na to da je pitanje neodređeno sam se zahvalio i priznao svoju grešku. U čemu je problem. U podeli forumaša. Big deal. Kao to nije istina. Ja ovaj forum i posećujem da bih nešto naučio. Ali pošto tebe niti jednog momenta nisam spominjao ne treba da budes advokat drugih. Čeh je u dvadesetak redova nabrojao modele, motoholic u par rečenica objasnio koji to modeli BMW-a imaju kardan, martins dao zaista korisnu informcaiju o sajtu gde na pitanje koje sam postavio dobijam ekspresan odgovor, ghosmile mi ukazao na moju grešku kod postavljanja pitanja i... u čemu je problem sa tobom. Ja se ni jednom na ovom forumu niti na jednu temu nisam javio da bih druge podjebavao pa bez obzira kakvo pitanje da postave, ma kako ono "hiper - glupo", kako ti kažeš, bilo. Nemam potrebu da ismevam tuđe neznanje jer ću i sam zapasti u takvu situaciju. Znaš ono: Nemoj da radiš drugima ono što ni ti ne bi voleo da drugi rade tebi. I onda se sve ok. U svakom slučaju ti hvala što si mi otvorio oči. Nisam do danas u 10.09.č znao da sam takav. Pozdrav i bez nervoze. Utiče na p....ciju. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 15, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Isti to sam hteo da napisem juce zato je i ispala takva reakcija, da si rekao npr imam plan da kupim motor verovatno sa kardanom do toliko i toliko para, koje modele da gledam koji su se npr pokazali dobro onda bih i razumeo, ovako si napisao pricam o prvom postu kao e ajde mi nabrojte motore sa kardanomi posle dopuna od recimo 1980 god sto je verovatno i dovelo do toga da su te neki od clanova shvatili kao neozbiljnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svim clanovima foruma koji su me shvatili kao arogantnog, bezobraznog, neozbiljnog, glupog... Ja sam u stvari jedna dusa od coveka, dobrica koji ne bi ni mrava zgazio ;D ;D ;D. Sve je ok. Ispeci pa reci. Naucio za ubuduce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 15, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan znam ovde smo svi takvi ;D ;D ;D Ontopic Text na wikiju za kardan http://en.wikipedia.org/wiki/Drive_shaft Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad svi vi koji ste poceli da pljujete coveka, jeste li znali u tom momentu bar 30 motora?! Ja kad ne mogu nekom da pomognem ja ga ne pljujem vec pogledam temu i nastavim dalje, tako da i vama to savetujem! Covek je lepo pitao, kapiram da je mislio samo na one poznatije modele koji mogu da se nadju i kod nas. Kada sam video temu Bane i Ceh su vec nabrojali neke, to je od prilike ono sto sam i ja znao tako da sam nastavio dalje. Toliko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dimac Upravo je to sto si naveo bila neka moja ideja. Najcesci motori koji se na ovim prostorima srecu i voze a da imaju kardan. Nista vise. Nije u pitanju kupovina, prodaja, voznja...itd vec jednostavno potreba da se nesto nauci. Gde to stoji da u ovoj rubrici pitanje mora da bude vezano iskljucivo za prodaju, kupovinu, trampu... Forum treba da bude i edukativnog karaktera. Posmatrajuci neke druge domace i strane forume kako sa ovih prostora tako i iz drugih zemalja, moram da kazem da je ovaj foruma po nacinu organizacije, temama koje pokriva, motorima i svemu ostalom u samom vrhu. Pa neka tako i ostane :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...