Jump to content

Moto Zajednica

pa bilo mi zeleno

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: CBR 1000 F krmačica

Sabac oko 17:00 majmuncina je udarila Giorkaeff-a na raskrsnice jel mu je bilo zeleno inace je Djordje isao pravo a idiot je skretao levo na raskrsnici, iako je Djole prosao skoro raskrsnicu lik ga je pogodio ispred pesackog prelaza, ali covek je imao zeleno, na svu srecu Djole je ok , TA ce se popraviti ali je samo cudo kako sam uspeo da se izkontrolisem da majmunu ne odgrizem glavu na licu mesta , btw trazio sam od zandara da slikaju njegovo potpisivanje od 10m koje se jasno vidi na asfaltu iako nema mi najmanje sumnje ko je kriv, pa pre manje od 7 dana smo presli 2000km bez ijednog problema i onda te budala udari na pravdi Boga u sred grada jel je zaboga on imao zeleno , jebo ga onaj ko mu je dao da polozi vozacki.

zWMQ1_slika175.th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ako sam dobro shvatio, i Djordje je imao zeleno, al je kreten isao na to da je on u kolima, pa mu se moze .  E sad ga treba odrati ( finansiski ) , i naplatiti mu sve sto moze da se naplati.

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: CBR 1000 F krmačica

Ako sam dobro shvatio, i Djordje je imao zeleno, al je kreten isao na to da je on u kolima, pa mu se moze .  E sad ga treba odrati ( finansiski ) , i naplatiti mu sve sto moze da se naplati.

bas tako ali valjda njegovo zeleno jace sija , ali najebace mu se advokati milosne majke.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ako se ne varam to je neka dostava u pitanju, znaci apsolutni vladari sto se tice haotike u saobracaju.

Cudim se samo da se poziva na zeleno, posto boja njima obicno ne igra neku ulogu...mora da je neki pocetnik... ;D

• U prolazu, 10 postova

Ja iskreno ne mogu da se suzdrzim tako kad me isece neki debil,pa mi tren treba da padnem,ne mogu da mu oprostim i ne moze da ode ne kaznjeno minimum neki samar...da shvati debil da je mogao da me ubije..

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Ovakve stvari me izludjuju ukljucujuci i dostavljace pica i ostalih sranja u mom kraju,par puta sam zamalo i sam bio u slicnoj situaciji da me nenormalni dostavljac pica koji cesto ima 15 i manje godina pokupi na raskrsnici! UZAS!

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Jel to bese po ovom novom zakonu, oduzimanje prednosti, kazna 1 bod. E sad kad znas kakva je kazna, ostalo sta treba uraditi ostavljam svakom na savesti sta bi mu trebalo uraditi. Ja znam sta bi ali to nije za javno iznosenje, mada nisam neki agresivni lik, mada bi mu jednu slajmaru zalepio za lice sa slascu.

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Kako se vozi u Sapcu video sam u petak i da nisam imao iskusnog lidera sa jakom sirenom ispred i mene bi pokupili par puta.

Djordju zelim sve najbolje a motora ce biti.

• Architect, 341 postova
  • Motocikl: Tracer 7GT

Obojica su imali zeleno. S tim sto automobil skrece u sporednu, a motor ide pravo, pa samim tim ima prednost.

U nekoj temi napisah da motoristi (jbg) NIKAD nemaju prednost, bolje pustiti budalu da prodje nego ovakvi problemi posle. Dobro da niko nije nastradao...

• Vozac A kategorije :D, 990 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

Zalosno je sto svaki dan kada upalim forum ja moram da procitam ovako nesto, ne znam vise ni sam kako da ti IDIOTIMA probudimo savest i da im pokazemo da motori nisu kao auta i da nemaju mogucnost da kocenjem ukupaju na jednom mjestu! On je garantovano mislio da ce Djordje lagano da zakoci da ga pusti, ali kreten NE ZNA mogucnosti motora! ma vise ne znam ni sto pisem kada svaki dan ista prica.... PA DOKLE VISE DOKLE???????????  :'( :'( :'( :'(

• Ne silazi, 6320 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Da mi je samo znati na osnovu cega je mislio da ce vozilo sa prvenstvom prolaza stati da ustupi njemu prolaz ?!?

A taj njegov stav dokazuje dve stvari - ili ga boli drska od stomaka ili nema pojma o saobracajnim pravilima, ba birajte sta vam se svidi.

Mene je sinoc neki lik opusteno ocesao retrovizorom po levoj rucki u 'preticanju'. U stvari ugugzio mi se sa leve strane, napola izasao preko pune linije u suprotnu traku jer sam ja vozio po sredini moje usporavajuci pred crveni semafor. Stignem ga ja uz sirenu i pitam kud zuri kad hoce da me obori a on nema pojma ni da me zakacio  ???

Tako da ja biram prvu varijantu, sa simptomima bolova u predelu donjeg dela stomaka...

E, sad, da li koristiti komadice svecica, univerzalne prevodioce ili nesto trece...

• Advanced Member, 2041 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Da mi je samo znati na osnovu cega je mislio da ce vozilo sa prvenstvom prolaza stati da ustupi njemu prolaz ?!?

Na osnovu toga sto je veci i jaci... U smislu vozila, naravno.

• Drug član, 1359 postova

Obojica su imali zeleno. S tim sto automobil skrece u sporednu, a motor ide pravo, pa samim tim ima prednost.

U nekoj temi napisah da motoristi (jbg) NIKAD nemaju prednost, bolje pustiti budalu da prodje nego ovakvi problemi posle. Dobro da niko nije nastradao...

obojica su imali  zeleno i bili u ulici koja sam tim ima prvenstvo pa se koristi pravilo desne strane to jest automobil je trebalo da propusti motocilistu koji mu je dolazio sa desne strane . (nema veze ko ide pravo ko skrece ) izvinjavam se kolegi ali zbog mladjih da bi razumeli ako negde ulaze u raskrsnicu sam uzeo njegov citat .

a ovaj sto mu bilo zeleno a nije postovao pravilo desne strane je dokaz da nije ni polagao nego kupio dozvolu .

• U prolazu, 2 postova

Pozdrav svima, evo i ja da se javim ugruvan i u bolovima, samo srecom i postovanjem brzine u gradu sam prosao bez lomova i tezih povreda. Kao sto Misirac rece, prosli smo pola Srbije i Crne Gore bez ijedne kriticne situacije i onda dozivim da me u gradu zamalo ubije budala zbog svoje siledzijske voznje, pogresne procene i bez trunke saobracajne kulture. Sta reci, cuvajte se, doslo je neko ludo vreme, mozda ce ovaj pompezno najavljivan zakon o saobracaju nesto popraviti, mada cisto sumnjam.

• 4_tocka_i_karoserija, 2081 postova
  • Motocikl: -

Ispravite me ako gresim, ali ovaj pedagog je primer nepozeljnog ponasanja u saobracaju (mislim na ono pre 'predavanja')? Tako da mislim da ova analogija i nije neka...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja