MISIRAC 42 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Sabac oko 17:00 majmuncina je udarila Giorkaeff-a na raskrsnice jel mu je bilo zeleno inace je Djordje isao pravo a idiot je skretao levo na raskrsnici, iako je Djole prosao skoro raskrsnicu lik ga je pogodio ispred pesackog prelaza, ali covek je imao zeleno, na svu srecu Djole je ok , TA ce se popraviti ali je samo cudo kako sam uspeo da se izkontrolisem da majmunu ne odgrizem glavu na licu mesta , btw trazio sam od zandara da slikaju njegovo potpisivanje od 10m koje se jasno vidi na asfaltu iako nema mi najmanje sumnje ko je kriv, pa pre manje od 7 dana smo presli 2000km bez ijednog problema i onda te budala udari na pravdi Boga u sred grada jel je zaboga on imao zeleno , jebo ga onaj ko mu je dao da polozi vozacki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si malo vaspitno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 12, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro shvatio, i Djordje je imao zeleno, al je kreten isao na to da je on u kolima, pa mu se moze . E sad ga treba odrati ( finansiski ) , i naplatiti mu sve sto moze da se naplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan za takve samar dnevno i pesnica nedeljno dodje kao lek. idiot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Septembar 12, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Tako mu to ide... Na kamion ne bi! Mamicu mu ... kretensku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro shvatio, i Djordje je imao zeleno, al je kreten isao na to da je on u kolima, pa mu se moze . E sad ga treba odrati ( finansiski ) , i naplatiti mu sve sto moze da se naplati. bas tako ali valjda njegovo zeleno jace sija , ali najebace mu se advokati milosne majke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Septembar 12, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam to je neka dostava u pitanju, znaci apsolutni vladari sto se tice haotike u saobracaju. Cudim se samo da se poziva na zeleno, posto boja njima obicno ne igra neku ulogu...mora da je neki pocetnik... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5498 Napisano Septembar 12, 2009 Integrisan, 13208 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako mu to ide... Na kamion ne bi! Mamicu mu ... kretensku! +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno ne mogu da se suzdrzim tako kad me isece neki debil,pa mi tren treba da padnem,ne mogu da mu oprostim i ne moze da ode ne kaznjeno minimum neki samar...da shvati debil da je mogao da me ubije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 13, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve stvari me izludjuju ukljucujuci i dostavljace pica i ostalih sranja u mom kraju,par puta sam zamalo i sam bio u slicnoj situaciji da me nenormalni dostavljac pica koji cesto ima 15 i manje godina pokupi na raskrsnici! UZAS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Jel to bese po ovom novom zakonu, oduzimanje prednosti, kazna 1 bod. E sad kad znas kakva je kazna, ostalo sta treba uraditi ostavljam svakom na savesti sta bi mu trebalo uraditi. Ja znam sta bi ali to nije za javno iznosenje, mada nisam neki agresivni lik, mada bi mu jednu slajmaru zalepio za lice sa slascu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se vozi u Sapcu video sam u petak i da nisam imao iskusnog lidera sa jakom sirenom ispred i mene bi pokupili par puta. Djordju zelim sve najbolje a motora ce biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Meni nista nije jasno ??? Ko je imao zeleno? Ajde lepse malo opisi situaciju ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Septembar 13, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Obojica su imali zeleno. S tim sto automobil skrece u sporednu, a motor ide pravo, pa samim tim ima prednost. U nekoj temi napisah da motoristi (jbg) NIKAD nemaju prednost, bolje pustiti budalu da prodje nego ovakvi problemi posle. Dobro da niko nije nastradao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2885 Napisano Septembar 13, 2009 Vozac A kategorije :D, 990 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zalosno je sto svaki dan kada upalim forum ja moram da procitam ovako nesto, ne znam vise ni sam kako da ti IDIOTIMA probudimo savest i da im pokazemo da motori nisu kao auta i da nemaju mogucnost da kocenjem ukupaju na jednom mjestu! On je garantovano mislio da ce Djordje lagano da zakoci da ga pusti, ali kreten NE ZNA mogucnosti motora! ma vise ne znam ni sto pisem kada svaki dan ista prica.... PA DOKLE VISE DOKLE??????????? :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Septembar 13, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je samo znati na osnovu cega je mislio da ce vozilo sa prvenstvom prolaza stati da ustupi njemu prolaz ?!? A taj njegov stav dokazuje dve stvari - ili ga boli drska od stomaka ili nema pojma o saobracajnim pravilima, ba birajte sta vam se svidi. Mene je sinoc neki lik opusteno ocesao retrovizorom po levoj rucki u 'preticanju'. U stvari ugugzio mi se sa leve strane, napola izasao preko pune linije u suprotnu traku jer sam ja vozio po sredini moje usporavajuci pred crveni semafor. Stignem ga ja uz sirenu i pitam kud zuri kad hoce da me obori a on nema pojma ni da me zakacio ??? Tako da ja biram prvu varijantu, sa simptomima bolova u predelu donjeg dela stomaka... E, sad, da li koristiti komadice svecica, univerzalne prevodioce ili nesto trece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4717 Napisano Septembar 13, 2009 Advanced Member, 2041 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je samo znati na osnovu cega je mislio da ce vozilo sa prvenstvom prolaza stati da ustupi njemu prolaz ?!? Na osnovu toga sto je veci i jaci... U smislu vozila, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obojica su imali zeleno. S tim sto automobil skrece u sporednu, a motor ide pravo, pa samim tim ima prednost. U nekoj temi napisah da motoristi (jbg) NIKAD nemaju prednost, bolje pustiti budalu da prodje nego ovakvi problemi posle. Dobro da niko nije nastradao... obojica su imali zeleno i bili u ulici koja sam tim ima prvenstvo pa se koristi pravilo desne strane to jest automobil je trebalo da propusti motocilistu koji mu je dolazio sa desne strane . (nema veze ko ide pravo ko skrece ) izvinjavam se kolegi ali zbog mladjih da bi razumeli ako negde ulaze u raskrsnicu sam uzeo njegov citat . a ovaj sto mu bilo zeleno a nije postovao pravilo desne strane je dokaz da nije ni polagao nego kupio dozvolu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giorkaeff 1 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, evo i ja da se javim ugruvan i u bolovima, samo srecom i postovanjem brzine u gradu sam prosao bez lomova i tezih povreda. Kao sto Misirac rece, prosli smo pola Srbije i Crne Gore bez ijedne kriticne situacije i onda dozivim da me u gradu zamalo ubije budala zbog svoje siledzijske voznje, pogresne procene i bez trunke saobracajne kulture. Sta reci, cuvajte se, doslo je neko ludo vreme, mozda ce ovaj pompezno najavljivan zakon o saobracaju nesto popraviti, mada cisto sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 13, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ... ne znam vise ni sam kako da ti IDIOTIMA probudimo savest ... paaa... na primer ovako : http://www.youtube.com/watch?v=N2LxCPgHQtQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Septembar 14, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav pedagog. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10087 Napisano Septembar 14, 2009 4_tocka_i_karoserija, 2081 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ispravite me ako gresim, ali ovaj pedagog je primer nepozeljnog ponasanja u saobracaju (mislim na ono pre 'predavanja')? Tako da mislim da ova analogija i nije neka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan nije on pedagog on je DOKTOR on zna resenje za probleme. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...