Milan R6 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam jedan zmigavac Nov meni ne vrsi nikakav posao znaci kome hvali neka se javi poslacu.pozzzzzzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Ode zmigavac u bg moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest,svaka ti dala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stvarno.. svaka chast ((: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast...pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast...Si nasao mozda jos nesto?? xe,xe,xe ;D Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadje neko 2000e ja bi rado doshao da ih uzmem Svaka chast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ajde kad budem nasao tu sicu javicu ti se da dodjes da uzmes.pozzzzzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 16, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću biti skroman.... uzeću i 10 e ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Septembar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pardon! Ne uzimam ispod 500 evrića ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...