BRACO 3335 Napisano Februar 1, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde sam bacio jos koju sliku govecetra u akciji ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=post;topic=29246.1320;num_replies=1336 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Februar 27, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan refresh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Braco! :o Ovo polako postaje krajnje pristojna prerada. Prvo sam bio u strahu da ce ostati crven ram sa zelenim plastikama, ali sada sam ubedjen da ce to na kraju biti prava makina. Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Februar 27, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Diskvalifikovacu te iz pracenja teme kad si tako nesto pomislio ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 27, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nikada ti to nece poleteti .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Februar 27, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Problem je prizemljavanje :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan znaci majstore otoplilo,, pa se ima volje za rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Mart 2, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Slike su sa mob. tel. nisam kupio baterije za kodak ;D Pomalo sklapam .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Mart 3, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovi zuti tockovi odskacu od koncepcije motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Mart 3, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Zuti su za blato , dok ne kupim supermoto tockove oni ce da rove.a kad kupim SM tockove ici ce novi prednji blatobran , novi rep i nova maska ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan parava reinkarancija u sasvim drugom,pozitivnome pravcu!! odlicno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A makina i ram crni kako noc, jezivo dobro :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel ima neko uklopnik da proda za ovo cudo ili bar sliku da mi posalje da vidom kako izgleda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Mart 3, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa otegnutim testisima umornog bika su rjesieni ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan ??? ??? ??? Ljudi, jel ima neko uklopnik da proda za ovo cudo ili bar sliku da mi posalje da vidom kako izgleda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 3, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ??? ??? ??? Ljudi, jel ima neko uklopnik da proda za ovo cudo ili bar sliku da mi posalje da vidom kako izgleda.. Ko pita ne skita, pa rekoh hajd da probam: Sta je to "uklopnik"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Mart 3, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Stas' dpsp kpd mene da trazis ;D ;D ;D Salim se naravno, ja nemam a mozes da stavis oglas da trazis taj dio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Mart 4, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je dobro ispao da ne smes foto aparatom da ga slikas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nisam ni sumljao da ce rep gledati u nebesa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Mart 4, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je dobro ispao da ne smes foto aparatom da ga slikas. Cuj ispao ccc , nisam jos ni do pola stigao :D nisam ni sumljao da ce rep gledati u nebesa ;D ;D ;D :D volim ja to tako , Mile iz Holandije voli one pokunjene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Mart 4, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je nesto bas bolo ochi.. pa sam danas ... ....i... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Mart 4, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Veceras mi drug prebaci sliku ovog motora prije nego sam ga ja kupio.. :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan koe djubre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Mart 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za administratore: kako da brisem glupe komentare iz mojih tema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Mart 5, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pa imas opciju "Prijavi uredniku" :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...