mick 3264 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost moram da se rsatanem.... Dakle prodajem moj Suzuki 600f,97 godište,servis se podrazumeva,prešao nekih 37000k,registrovan u fabričkoj boji.....2200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nekih fotki.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan A da zaboravio sam da napomenem da uz bajk ide i moja NOVA kožna jakna sa ful protektorima jer mi na žalost u skorije vreme neće trebati ...jbg Evo još neka fotka.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan klik...refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Extra touring motor, cena jos bolja, zelim ti brzu prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan r3d hvala .... cena je primerena verovatno se zato niko ne javlja jer misli da je kršina ...Ja ga na žalost prodajem kao i svoj auto zbog uznapredovanog zdravstvenog problema sa leđima,koji mi ne dozvoljava da vozim motor ili da ulazim i izlazim iz mog auta.....jbg. Ajd još malo o bajku....ove sezone je vožen oko 2000km...i to je to...prokleti diskus h nije dozvolio više.....Stavio sam mu nove svećice,nov filter vazduha,novo ulje,nov akumulator,lanac i lančanici sasvim dobri,nove zadnje pločice,prednje stavljena pred kraj prošle sezone. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne daj taj motor! Nije discus hernia nista strasno i neizlecivo! Ako hoces dacu ti mail od jednog od najpoznatijih domacih bodybuildera Pedje Petrovica koji je nakon takve povrede nastavio da trenira iako su mu doktori rekli da ce do kraja zivota samo bilijar moci igrati, i dan danas ima 100kg misica i svakodnevno je u teretani Mozda da ti da neki savet! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju hvala za pomoć ali sve što treba da se zna o tome znam...struka mi nalaže ...zdravstveni radnik sam ,čak sam i dobio intraspinalnu blokadu ali ne pomaže kad sam na bajku jbg...Vežbam naravno i ja ali položaj sedenja na motoru više ne mogu da izdržim i često se desi da mi se noga zajedno sa leđima ukoči i to ko za baksuz uvek na semaforu pa me drugari skidaju sa bajka...Ista stvar i sa autom pošto vozim hondu a ona je niska i uvek me zezne kad izlazim iz kola....Tako da hteo ja ili ne i jedno i drugo idu na doboš... Hvala u svakom slučaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1728 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1002 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan cena je primerena verovatno se zato niko ne javlja jer misli da je kršina Cheesy Ovo je istina. Cim spustis dosta cenu svako pomisil da je motor pri kraju... Ja isto prodajem i bio sam spustio cenu bas i niko nije dosao ni da pogleda, nista. I sada sam nasao pumpu drugu, sredicu, dici cu cenu i verovaton ce makar doci da pogledaju . Dizi cenu (srecno sa prodajom) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ajd opet... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih telefon.....064-118-1948 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma mani diskus herniju ja operisao pre 10 godina,trebao jos jednom ali nisam hteo, isto palo stopalo ali iz glave sve ide boli pa jednom mora da prestane tako je i bilo. Evo sada sa 42 god.kupujem sebi motor :)tako da ti samo porucim da ti je motor super i ne daj ga za male pare tj.da ga ne prodajes ako je to jedini razlog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Da je iz glave ooodavno bih ga ja eliminisao....obzirom da radim na psihijatriji ...ali baksuz stvarno je do tela...jbg...U svakom slučaju hvala na podršci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Da obnovim ... jedna novost,zbog nepredviđene situacije spuštena cena na 1500 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...