BusMan 2025 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije i najzli tu negde? Da, tu negde u Vish Badenu. Ples u Savani....dodao bih na 8 kilometara od Terazija :o Ja sam odokativno procenio 7... ali ako Vi kazete 8, verujem. Shto ne kazete .. Preorali mi to dawnih dana ;D Pa mi kazemo, al` vi cutite, sram vas bilo. Lepo ja kazem da je neki Marko izorao drumove. Da da ! bilo je tu svega !!! ;D ;D ;D Daj neku slidzu bwe. Mislim da sam vas video kad ste se vracali, kod Metroa, javio sam vam se... Svaka cast, lepa voznja Jel mislis pre dvadesetak dana kod Vuka? Nekome sa TA sam svirnuo. tako to rade pravi urbani momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 13, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Au Busmane svaka cast. Samo trebali ste da zovete ti i Koca kad ste isli, ajde da se dogovorimo za puopis po nasipu, tamo ces visa da vozis a manje da slikas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kobro izvini. Koca i ja smo iznenada odlucili da odemo do glinare, a vec je bilo 18h. Nesto sam zaboravio... Nezna se ko kome bolje stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 13, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi bre lepi smo oboje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, ti si lud! kakv si putopis napravio P.S. a crveno-crna Honda je sada moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, ti si lud! kakv si putopis napravio ;D ;D Pa, ima i u nasem dvoristu sta da se vidi, osim betona. P.S. a crveno-crna Honda je sada moja Drago mi je da nemoras da kurblas i ides tramvajem na posao. Zelim ti bezbednu voznju, uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 16, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepi predeli za off-ovanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepa zabava i druženje... super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...