BusMan 2025 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Na rubovima Beograda postoje razni puteljci bez asvalta za koje mi ne znamo. Uglavnom ih otkrivaju oni koje zanima offroad voznja, pa tako uz kaficu na Uscu ja saznah od Mladena i Ceha da u Visnjici postoji odlican ambijent za endurase. Obzirom da Blonda ima afinitete ka prirodi, red je da probam kako to izgleda i sa zadovoljstvom sam prihvatio Maldenov i Cehov poziv. Ekipica se sastala u dogovoreno vreme isperd GSP garaze na Karaburmi. Kalina, Hellena, MladeR, Ceh, MikeleW, Kobra, Jimmy i moja malenkost Mali Domainator nije bio slucajno prisutan… … ali o tome ce nam reci Kalina Samo dva kilometra voznje prema Visnjici, kroz par uskih ulicica… … stizemo na brdo iznad Visnjice Istina, vozeci se tim ulicicama zamalo da nas izgrize neko lokalno dzukelce, ali nekako prodjosmo bez posledica. Logicno je, nisam uspeo aparatom da zabelezim taj momenat Kada se sidje sa asvalta pocinje ono zbog cega smo dosli Ovde je neki Marko izorao drumove, ali mi mu zbog toga ne zameramo Ako neko odluci da se provoza ovuda, nemojte zameriti lokalnom stanovnistvu sto pored puta odlazu sut. Ipak je to gradjevinska zona i gradjevinski otpad mora negde da se odlozi. Pretpostavljam da ce i ovo brdo i ove staze u skorijoj buducnosti postati naselje sa uskim asvaltiranim ulicicama. Ko ima afinitete, a nema puno vremena, neka iskoristi ovu priliku dok jos uvek postoji. Posle 400 – 500 metara se parkirasmo i pocinje razgledanje okoline Vidikovac Izvidjac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nije dugo potrajalo pa Kobra i Mladen krecu lagano u “opipavanje” terena Kobra nam se izgubi iz vidokruga, dok je Mladena privukla duboka trava… … i tu pocinje Ples u Svani Svi sa paznjom pratimo umetnika, Ceh narocito… 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan U jednom trenutku Ceh preuzima KLX-a, a Mladen svog DR-a “Nikola pazi sta radis” ! “Da Draga”. U medjuvremenu nam se vratio Kobra iz divljine Kud ne obuh cizme ?! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I tako … Mladene polako, cime cu da se vratim kuci ! E, Mladjo, aj` se menjamo Upao sam u jupicu E pa ne mo`s ti meni da pobegnes Mnogobrojna publika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Uzivali smo. I Hellenica je malo probala cari offroad-a Kasnije smo se svi popeli na “osmatracnicu” Jimmy i Kobra Hellena I Ceh MikeleW Zasluzeni odmor za Ceha i Mladena Hellena Kalina Jimmy Penjuci se ka vrhu nisam primetio kakav me prizor ocekuje Tamo preko Dunava, Krnjace I Borce su se videli obronci Fruske Gore Lepo druzenje, lepa voznjica u kasne popodnevne sate. Kazem, ko ima cime, a nema dovoljno vremena, moze uvek da se sat vremena izluftira na brdascu sedam kilometara udaljenom od centra Beograda. Bitno je samo da ne idete sami bez obzira koliko bezazleno izgledaju ovi zemljani puteljci. I naravno - OPREMA. Zelim Vam svima dobru zanimaciju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Par dana kasnije sam morao da se vratim sa mojim prijateljem Kocom Matorim, koliko zbog voznjice, toliko zbog onog pogleda na Dunav. Koca na tocku ;D KocaMatori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi neko mogao da napise kao se stize do ove izvnredne lokacije za enduro voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Cesto bih se provozao negde u lokalu tokom radnih dana, ali mi sve vec dosadno. Ovo mi deluje kao zanimljivo mesto. Aj` napisi kako se stize tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hura! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18607 Napisano Septembar 11, 2009 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cesto bih se provozao negde u lokalu tokom radnih dana, ali mi sve vec dosadno. Ovo mi deluje kao zanimljivo mesto. Aj` napisi kako se stize tamo. A ti, komso, kad odlucis da krenes javi... Prosto idealno mesto za sat-dva posle posla. Mada, BusMan - mogao bi ti da nam to pokazes, a? PS: moram i ja da slikam moj omiljeni krug za posle posla: BG-Belegis-Surduk-Slankamen-bregom pored Dunava-Krcedin-Beska-nazad BG. To je oko 3-3.5 sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Sa zadovoljstvom, samo da vidimo kako se stize, a I tu tvoju rutu bi mogli zajedno da obidjemo nekad. Mada, vec dovoljno je ovih koji su vec bili tamo, pa najbolje da nam pokazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srećom ostale mi sličice.... Ovo sam napravio za Mladena kad sam probao da objasnim kako se stiže Naravno, satelitski snimak nije ažuran pošto se teren zbog očiglednih razloga (površinski kop) stalno menja, ali komšije će uvek znati da vas upute - pitajte za Trudbenik/kop/glinaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li ovako?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Super. Hvala Čeh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Služim narodu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije i najzli tu negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kažem da su glavni ludaci Mladen i Nikola posle išli da obiđu ostale sajtove u okolini. Mladen će na kraju da vozi i po plafonu, pentra se po svemu, lud čovek kažem ja :o Neću da lažem, i meni se sviđa, ali ove blaže varijante! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Septembar 11, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ples u Savani....dodao bih na 8 kilometara od Terazija :o Stvarno fantasticno mesto za off-road voznjicu, onako posle rucka, da se razbije dremka. Meni kao neiskusnom deluje kao da je neko namerno napravio poligon za pocetnicko uvezbavanje kros i enduro voznje. Zaista, AMS kurs defanzivne voznje bi valjalo prosiriti drugim delom: tip&tricks za off-road voznju a ovo mesto je extra dobar poligon za demonstraciju i uvezbavanje osnovnih stvari. Drugi utisak: Bravo Rade Majstore! Bio sam tamo i video to uzivo. Neverovatno koliko si verno (fotkama a i pricom) prikazao potencijal tog terena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 11, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Shto ne kazete .. Preorali mi to dawnih dana ;D http://www.youtube.com/watch?v=n7fdRYzu53Q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Septembar 11, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Shto ne kazete .. Preorali mi to dawnih dana ;D pa da i cutite. nasli smo mi tamo i tragove ozbiljnog rostiljanja :-\. ko zna sta to mesto sve krije, ajd priznaj ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Septembar 11, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Shto ne kazete .. Preorali mi to dawnih dana ;D pa da i cutite. nasli smo mi tamo i tragove ozbiljnog rostiljanja :-\. ko zna sta to mesto sve krije, ajd priznaj ? ;D Da da ! bilo je tu svega !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Septembar 11, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Shto ne kazete .. Preorali mi to dawnih dana ;D pa da i cutite. nasli smo mi tamo i tragove ozbiljnog rostiljanja :-\. ko zna sta to mesto sve krije, ajd priznaj ? ;D Da da ! bilo je tu svega !!! ;D ;D ;D pa znam, al samo sa tog mesta nema onih tvoji cuvenih slikopisa ??? pitam se zasto ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 11, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Shto ne kazete .. Preorali mi to dawnih dana ;D pa da i cutite. nasli smo mi tamo i tragove ozbiljnog rostiljanja :-\. ko zna sta to mesto sve krije, ajd priznaj ? ;D Da da ! bilo je tu svega !!! ;D ;D ;D pa znam, al samo sa tog mesta nema onih tvoji cuvenih slikopisa ??? pitam se zasto ;D ;D ;D Zato shto je "iza coshka" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 12, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam vas video kad ste se vracali, kod Metroa, javio sam vam se... Svaka cast, lepa voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan tako to rade pravi urbani momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...