daco 11 Napisano Januar 9, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan daco chopper driver,ja sam daco zivim u bijeljini i povremeno u novom sadu,castom i chopper su tipovi moih motora,rado vozim na duze relacije i uvijek vozim zbog putovanja a ne zbog cilja,clan sam M.K.BROTHERS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Januar 9, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si dosa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 9, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Kad covek prilikom registracije normalno popuni "obrazac" moze da bude kreativan prilikom predstavljanja, jer saznajemo i odakle je i sta vozi. Jos samo da nam kaze cime se bavi... Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Januar 9, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Tako i treba zemo, samo je preguljuj. Dobrodošao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Januar 9, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Vozac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 9, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sto se samo vozis... Hajde sada lepo napisi jos nesto o sebi, kao i ostali forumasi, pa da se vozimo :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 9, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sto se samo vozis...Hajde sada lepo napisi jos nesto o sebi' date=' kao i ostali forumasi, pa da se vozimo :wink:[/quote']hej,to nije trebalo tako da ispadne,ja se izvinjavam,misio sam samo da ispunim 32 znaka,ja sam daco zivim na relaciji n.sad bijeljina,imam prilicno slobodnog vremena i to vrijeme koristim za voznju,druzenje i rad sam saradnik za putovanja i nudim gostoprimstvo svakom bikeru koi zeli da me posjeti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 10, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hej,to nije trebalo tako da ispadne,ja se izvinjavam,misio sam samo da ispunim 32 znaka,ja sam daco zivim na relaciji n.sad bijeljina,imam prilicno slobodnog vremena i to vrijeme koristim za voznju,druzenje i rad sam saradnik za putovanja i nudim gostoprimstvo svakom bikeru koi zeli da me posjeti... Sve OK - dobrodosao na forum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 10, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan hej' date='to nije trebalo tako da ispadne,ja se izvinjavam,misio sam samo da ispunim 32 znaka,ja sam daco zivim na relaciji n.sad bijeljina,imam prilicno slobodnog vremena i to vrijeme koristim za voznju,druzenje i rad sam saradnik za putovanja i nudim gostoprimstvo svakom bikeru koi zeli da me posjeti...[/quote'] E sa takvim predznanjem se ide u kafanu! Dobrodošao maestro sa nedosanjanim mi bajkom! Kad nadješ malo mnogo slobodnog vremena opiši nam svoj motor, koliko prešao, kako se ponaša...itd Predstavi ga!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Januar 10, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo BATO , kad se vidimo u NS? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Januar 10, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Pa gdjesi ti Daco do sada pozdrav i dobro dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 10, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa gdjesi ti Daco do sada pozdrav i dobro dosaopa cigo brate ja zam koliko volis svoje boje ali mislim da je vrijeme da te i mi vidimo u nasoj bijeljnci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Januar 10, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Daco ja jos svoje navike nemijenjam kao i do sada svake me subote mozes naci kod Grose ili Vere u kaficu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 11, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav PIZZA majstoru! Kažu da su u Bijeljini posakrivali sve brusilice i rezne ploèe ,da tebi i Janjeti ne bi na um palo da "turpijate" po novom motociklu. :roll: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 11, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav PIZZA majstoru! Kažu da su u Bijeljini posakrivali sve brusilice i rezne ploèe ' date='da tebi i Janjeti ne bi na um palo da "turpijate" po novom motociklu. :roll:[/quote']ali vjeruj mi da me svrbi brusilica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Januar 12, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosho Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan lepo receno.....ali te molim daj malo detalja o sebi da znamo od kojih si,bweeee :evil: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 12, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 14, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan lepo receno.....ali te molim daj malo detalja o sebi da znamo od kojih si' date='bweeee :evil:[/quote']ja sam daco iz bijeljine zivim na relaciji novi sad bijeljina,imam prilicno slobodnog vremena i to vrijeme koristim za putovanja ne zbog cilja vec zbog putovanja,clan sam m.k.brothers i rado se druzim i pruzam gostoprimstva,recimo ti si vec pozvan u bijeljinu da mi budes gost,naravno svi mozete da budete moji gosti,masina honda vf 1100c, rado krstarim srbijom istrazujuci prirodne ljepote,rock muzik,rostilj i spricer su mi hobi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergej 0 Napisano Januar 17, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan eto brate naucih i ja da koristim ovu spravu. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dobro,Daco.....sad znamo da si nash! pa,javi se da se malo vozimo kojekuda pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 17, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa kad ce ta magna stici u ns da je vidimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 23, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan pa kad ce ta magna stici u ns da je vidimomogao si da upalis masinu pa da se provozas do mene,ja licno pravim pizzu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 23, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan pa kad ce ta magna stici u ns da je vidimomogao si da upalis masinu pa da se provozas do mene' date='ja licno pravim pizzu[/quote'] Ma pravi on lièno i špagete,makarone,parmeðanu ( ja to zovem zidarski doruèak) i još mnogo toga,a naroèito jedinstvenu bajkersku picu.To morate probati!.Palite mašine pa da nas ugosti,neæete se pokajati! ________________________________ Speeed limit---ali tamo negdje oko 340! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...