Jump to content

Moto Zajednica

samo se vozim samo se vozim i

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 274 postova

daco chopper driver,ja sam daco zivim u bijeljini i povremeno u novom sadu,castom i chopper su tipovi moih motora,rado vozim na duze relacije i uvijek vozim zbog putovanja a ne zbog cilja,clan sam M.K.BROTHERS

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Kad covek prilikom registracije normalno popuni "obrazac" moze da bude kreativan prilikom predstavljanja, jer saznajemo i odakle je i sta vozi. Jos samo da nam kaze cime se bavi...

Dobrodosao! :D

Lepo sto se samo vozis...

Hajde sada lepo napisi jos nesto o sebi' date=' kao i ostali forumasi, pa da se vozimo :wink:[/quote']hej,to nije trebalo tako da ispadne,ja se izvinjavam,misio sam samo da ispunim 32 znaka,ja sam daco zivim na relaciji n.sad bijeljina,imam prilicno slobodnog vremena i to vrijeme koristim za voznju,druzenje i rad sam saradnik za putovanja i nudim gostoprimstvo svakom bikeru koi zeli da me posjeti...

• In memoriam, 884 postova
hej,to nije trebalo tako da ispadne,ja se izvinjavam,misio sam samo da ispunim 32 znaka,ja sam daco zivim na relaciji n.sad bijeljina,imam prilicno slobodnog vremena i to vrijeme koristim za voznju,druzenje i rad sam saradnik za putovanja i nudim gostoprimstvo svakom bikeru koi zeli da me posjeti...

Sve OK - dobrodosao na forum

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
hej' date='to nije trebalo tako da ispadne,ja se izvinjavam,misio sam samo da ispunim 32 znaka,ja sam daco zivim na relaciji n.sad bijeljina,imam prilicno slobodnog vremena i to vrijeme koristim za voznju,druzenje i rad sam saradnik za putovanja i nudim gostoprimstvo svakom bikeru koi zeli da me posjeti...[/quote'] E sa takvim predznanjem se ide u kafanu! Dobrodošao maestro sa nedosanjanim mi bajkom! Kad nadješ malo mnogo slobodnog vremena opiši nam svoj motor, koliko prešao, kako se ponaša...itd Predstavi ga!!!

Pa gdjesi ti Daco do sada pozdrav i dobro dosao
pa cigo brate ja zam koliko volis svoje boje ali mislim da je vrijeme da te i mi vidimo u nasoj bijeljnci

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Pozdrav PIZZA majstoru! Kažu da su u Bijeljini posakrivali sve brusilice i rezne ploèe ,da tebi i Janjeti ne bi na um palo da "turpijate" po novom motociklu. :roll:

Pozdrav PIZZA majstoru! Kažu da su u Bijeljini posakrivali sve brusilice i rezne ploèe ' date='da tebi i Janjeti ne bi na um palo da "turpijate" po novom motociklu. :roll:[/quote']ali vjeruj mi da me svrbi brusilica

lepo receno.....ali te molim daj malo detalja o sebi da znamo od kojih si' date='bweeee :evil:[/quote']ja sam daco iz bijeljine zivim na relaciji novi sad bijeljina,imam prilicno slobodnog vremena i to vrijeme koristim za putovanja ne zbog cilja vec zbog putovanja,clan sam m.k.brothers i rado se druzim i pruzam gostoprimstva,recimo ti si vec pozvan u bijeljinu da mi budes gost,naravno svi mozete da budete moji gosti,masina honda vf 1100c, rado krstarim srbijom istrazujuci prirodne ljepote,rock muzik,rostilj i spricer su mi hobi...

pa kad ce ta magna stici u ns da je vidimo
mogao si da upalis masinu pa da se provozas do mene,ja licno pravim pizzu

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R
pa kad ce ta magna stici u ns da je vidimo
mogao si da upalis masinu pa da se provozas do mene' date='ja licno pravim pizzu[/quote']

Ma pravi on lièno i špagete,makarone,parmeðanu ( ja to zovem zidarski doruèak) i još mnogo toga,a naroèito jedinstvenu bajkersku picu.To morate probati!.Palite mašine pa da nas ugosti,neæete se pokajati! :lol::lol::lol:

Speeed limit---ali tamo negdje oko 340!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja