CRNI 0 Napisano Januar 10, 2007 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan uuuu jeeeee.... Al' te smaza Zver... Eeeee pa.... sam si trazio Zato ja ne chachkam zveri odkad mi je bulja bila blizoo grizanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 10, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan e evo ti odgovor na sve ... AND Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 10, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kako god' date=' odustajem od ove price...[/quote'] DJentlamen,gospodin æovek!!! Najke mi :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 10, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan uuu Zverinjaaaaak..... Dakle, prestajem da se èešem za jaja, gledam fudbal i vozim "velike" motore, a poèinjem da plaèem dok gledam ljubavne filmove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 10, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan uuu Zverinjaaaaak..... Dakle' date=' prestajem da se èešem za jaja, gledam fudbal i vozim "velike" motore, a poèinjem da plaèem dok gledam ljubavne filmove [/quote'] ma nije to nemoj pogresno da shvati s...a i da nebi zafurali daleko u off devojke su isto tako sposobne kao i momci neki vise neki manje (zo je pomenuo -da nije zensko za veliki motor) pa sam zato tako odreagovala .... opet kazem kako god i koga god da ucis da vozi treba ti zestoko strpljenje i to je sve ...pa ja sam mog starog naucila ono od tacke a-b a to je samo pocetak + to sto ima skoro 6 banki ... al treba iskreno jako zivaca ...ko god da je u pitanju .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 10, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hotju ja ovakvu majcu! A shto se teme tiche... Ja sam dugo bila suvozach...a onda me je bata Karlos nauchio da vozim, tj ono najosnovnije od tachke A do tachke B...za 5 minuta naucheno... Posle toga sam skupljala informacije i znanja od iskusnijih vozacha...Evil mi je dosta korisnih saveta dao i tek tje! Ako neshto zelish i volish nishta nije teshko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 10, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan uuu Zverinjaaaaak..... Dakle' date=' prestajem da se èešem za jaja, gledam fudbal i vozim "velike" motore, a poèinjem da plaèem dok gledam ljubavne filmove [/quote'] ma nije to nemoj pogresno da shvati s...a i da nebi zafurali daleko u off devojke su isto tako sposobne kao i momci neki vise neki manje (zo je pomenuo -da nije zensko za veliki motor) pa sam zato tako odreagovala .... opet kazem kako god i koga god da ucis da vozi treba ti zestoko strpljenje i to je sve ...pa ja sam mog starog naucila ono od tacke a-b a to je samo pocetak + to sto ima skoro 6 banki ... al treba iskreno jako zivaca ...ko god da je u pitanju .... ma odosmo u off izvinjavamo se... ali su mi toliko simpatièni tvoji postovi da sam morao da nešto napišem Nadam se da žena koja bude èitala tvoje odgovore ima odma da dobije 50% više kuraža, i samim tim lakše da nauèi da vozi motor. Ali kobne greške se prave kasnije, i to je druga tema.... što kaže narod - plivaèi se dave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 10, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...(zo je pomenuo - da nije zensko za veliki motor)... Duco, zasto lupas gluposti, ja to nisam rekao! Ja sam pricao o necemu drugom i tu bi vise trebalo da se vrijedjaju muskarci nego zene... Pa zbog koga sasm ja onoliko naglasavao: "PO MOJIM KRITERIJUMIMA!!!" Citajte sta pisem! Jos jednom, odustajem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 10, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan "...nemoj uciti zenu da vozi veliki motor...". dovoljno je .... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 10, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja opet æe da padne neko šamaranje, he, he, he... Zverka hvala na ponudi, držim te za reè, ako ja ne budem mogao da se izborim eto me, to jest eto nas. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Januar 10, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan off: trebalo bi da ove godine konkurs za klasu avijacije na vojnoj akademiji bude otvoren i za DEVOJKE (prvi put kod nas od... kosovskog boja i ranije ). e sad, za razliku od vrsca i ostalih pufnastih skolica, ovde izmedju ostalog ide i kompletno akrobatsko letenje i borbena obuka. stize jos Zvercica :twisted: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 10, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, ako se prijavi Zverki æe taman da bude blizu šljaka. A može da sleti i u dvorište na pauzu za kafu... A posle nekog vremena ima da lupa šamare pilotima jer ne znaju da voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Januar 10, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo kako sam ja sestru uchio... prvo normalno teoretski deo... ovo ti je kochnica ovo kvachilo ovo gas... kad hoccesh da usporish pustish gas i lagano pritiskash kochnicu... poshto je imala prethodnog iskustva sa skuterima nie bilo potrebno da sedam iza nje samo samo joj davao instukcije da stisne kvachilo da mali gas i polako popushta kvachilo.... posle dva neuspela pokushaja je krenula bez truckanja... odma prebacila u drugu i vishe nie bilo potrebe za objashnjavanjem... moja sestra vozi skuter od 13 godine i vecc 3 godine vozi... ima predjenih 20k km-a.... imala je samo jedan pad i nie bilo strashno... hvala bogu... pre 2 meseca je nauchila da vozi motor sa brzinama i sva je happy... njena najvecca zzelja je da ima cbr 600... dizze na prednji tochak.... i sad uchi na zadnji... uglavnom jedan freak... moja devojka... isto vozi motor... ima yamahu aerox i isti je freak... samo shto ne voli da luduje za razliku od moje sestre... inache Kika (sestra) me odushevljava i samo mogu da kazzem da vozi bolje od 60% ljudi koje znam.... samo hoccu da kazzem da nemam nikakve predrasude o zzenama vozachima... chak shto vishe to me odushevljava... toliko.... nadam se da sam ti imalo pomogao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Januar 10, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe' date=' ako se prijavi Zverki æe taman da bude blizu šljaka. A može da sleti i u dvorište na pauzu za kafu... A posle nekog vremena ima da lupa šamare pilotima jer ne znaju da voze [/quote'] I da im lomi retrovizore, cek ne to je Mina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 10, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi ja mojoj sestri dam motor kad god ona hoce i eno je vozi ko besna (bar ja to tako zamisljam posto joj samo kljuceve dam i ne izlazim na ulicu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 11, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe' date=' ako se prijavi Zverki æe taman da bude blizu šljaka. A može da sleti i u dvorište na pauzu za kafu... A posle nekog vremena ima da lupa šamare pilotima jer ne znaju da voze [/quote'] I da im lomi retrovizore, cek ne to je Mina :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 11, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da treba da udaljimo zenske clanove foruma iz diskusije i iz realizacije zenske skole voznje. Mislim da bi imale negativan uticaj na jos neizgradjeni karakter mlade vozacice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino u cemu su muskarci sposobniji od zena, a sto ima veze sa voznjom(automobila ili motora), to je sposobnost orijentacije u prostoru. Ovo je naucno dokazano. A sto se tice kombinacije devojka-motor, ja licno se odusevim kad vidim devojku da vozi motor. Ove godine cu morati da ucim sestru da vozi tormo, probi mi glavu da je naucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Dali si pomislio na autoškolu?? Valjda tamo ima nekih struènjaka... U auto shkoli ti samo izdaju zahtew za L tablicu pa ti idi i uchi se kako znash i umesh 15 dana. Pa sad,kako god se okrenesh dupe ti je pozadi Rasho,moj ti je sawet,uzmi od nekog druga ili nadji neki scoot,pa polako,klaj klaj,na poligon,i tako dok ne nauchi da odrzawa rawnotezu. Pa onda nadjesh neku 125-icu sa menjachem,i nema silazenja dok se ne nauche osnowne stwari (ili dok se ne ogule kolena i plastika,zawisi od uspeshnosti na scooteru),i wremenom ce swe doci na swoje. Ewo,ja cu da joj budem instruktor ako ti nemash wremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 14, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan U auto shkoli ti samo izdaju zahtew za L tablicu pa ti idi i uchi se kako znash i umesh 15 dana. Ne razumem!! Postoji li u autoškoli instruktor sa licencijom A, za obuèavanje kandidata, koji daje èasove?? Ne uèite tehniku vožnje i sve ostalo, valjda sami?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 14, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ha! Ja sam sa instruktorom proveo ukupno 25 minuta.... "To ti je to, ovo ti je ovo, ovde ovako, 'ajd sad idi..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 14, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ewo' date='ja cu da joj budem instruktor ako ti nemash wremena [/quote'] ha, ha, ha... ti hoæeš da ovu sezonu provedeš gledajuæi kroz prozor klinièkog centra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li u autoškoli instruktor sa licencijom A, za obuèavanje kandidata, koji daje èasove?? Ne uèite tehniku vožnje i sve ostalo, valjda sami?? Ma jok brate, sam moraš da obuèavaš. Kao što reèe èovek, u autoškoli ti daju zahtev sa kojim u SUP-u uzimaš L tablu, i narednih 15 dana sam obuèavaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Januar 14, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Bash tako! Josh cesh imati srece ako instruktor bude hteo da ti pokaze te osnowne stwari (kwachitlo,kochnica,gas. . .),ali to ti je u principu swe shto dobijesh od instruktora. @Ra$a: E Srbijo,kad cemo mi u jewropu,kad smo swi ne slozni,ja se josh ponudio da mu pomognem k'o che'eku,a on tako. . . Eeee. . . . . :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Januar 14, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan ja tu nemam nekih predrasuda, ok je da zena vozi, sestra mi vozi r6, a sto mi je najvaznije,zena mi odrasla s motorom :baeh: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...