Raša 54 Napisano Januar 8, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo problema... devojka mi se popela na glavu da je nauèim da vozi motor (a èvrsto sam obeæao njenoj mami da je neæu nikad voziti na motoru, joj teško meni), ona naravno nema pojma o mehanici, i kola vozi prilièno loše (bajs vozi naravno ) i "smotana" je u granicama normale. da li ima neko ko je veæ uèio lepšu polovinu da vozi pa da mi da neki savet ili mi predlažete da batalim to i naðem neku koja to veæ zna? ja sam motor nauèio da vozim tako što sam seo na njega i gaaaaaaaas pa šta mi bude, ne bih voleo da tako bude i u ovom sluèaju. za tu priliku bih naravno koristio MZ-a (možda se dokopam i neèeg manjeg). kako totalnom laiku približiti vožnju motora? da vas èujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 8, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan evo problema... devojka mi se popela na glavu da je nauèim da vozi motorkako totalnom laiku približiti vožnju motora? da vas èujem. Boli me samo što èitam! Pa odakle da poènem... Batali brate! :roll: Ja bih probao sa neèijim scooterom nikako s menjaèem odmah. Pa ako je dobra na osmici i slièno na scootu, postoji šansa da IŠTA uradi od sebe na bajku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Januar 8, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio uveren da je tako nesto nemoguce! dok nisam sreo zvercicu od jedva 170cm koja je cepala, pajsad, Jawu350 ko blesava :shock: . sta sam mogo, odma sam je ozenio e sad, samo napred sa ucenjem... al' nemoj se zaleces sa zenidbom :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Januar 8, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan A zasto nebi mogla da se nauci djevojka da vozi motor tu malo strpljenja treba a u djevojku malo vise poverenja moras imati ako ti ona ovo SMOTANA procita neka ti je gospod bog na pomoci ha ha ha ha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 8, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ako ti ona ovo SMOTANA procita neka ti je gospod bog na pomoci ha ha ha ha što se tièe toga Bog je od mene odavno digao ruke, he, he, he... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 8, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Prvo voznja bicikla - poligonske radnje, onda osnovi motoristika na automobilu, i na kraju motor bez ili sa brzinama - takodje poligon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGANCE 0 Napisano Januar 8, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan vidis , ja ovu moju teram da uci , ali ona ne zeli ... kao ne interesuje je .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 8, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Par djevojaka sam uspjesno naucio da dodju od tacke A do tacke B ali na skuteru, a kada je rijec o motorciklu, nemoj ni da sanjas da je ucis da vozi! Znas kako me je boljeo lijevi zmigavac na Kawasakiju :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 9, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Par djevojaka sam uspjesno naucio da dodju od tacke A do tacke B ali na skuteru' date=' a kada je rijec o motorciklu, nemoj ni da sanjas da je ucis da vozi! Znas kako me je boljeo lijevi zmigavac na Kawasakiju :?[/quote'] e ovo nije ok ... bez obzira sto sam zensko ...vec gledam sa strane kao motociklista .... sta kako je naucit ..ako cemo iskreno mene je naucio drug i to ucila sam na staroj yamahi R1 njegova caka je bila sledeca ...(mozda i tebi isto ili pak slicno upali) propeo se na fozastere ...odvojio dupe od sedista ....ja sam mu se provukla ispod nogu i ...polagano preuzela stvar u svoje ruke... predhodno joj objasni normalno da brzine neidu u H hehehe ili pak ....stavi devojku da sedne ispred tebe i pripomazi joj uz objasnjenja i to je sve ... MORAS citaj MORAS BITI UZASNO STRPLJIV a vec ako ti nemas volje ...dovedi tetu kod mene ... to je pak najmanji problem.... i nemoj da razmisljas o tome koliko je smotana .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 9, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan stavi devojku da sedne ispred tebe i pripomazi joj uz objasnjenja i to je sve ...MORAS citaj MORAS BITI UZASNO STRPLJIV Prièa o NORMALNIM devojkama, PROSEÈNIM uèesnicima o saobraæaju, :? DI SI SE TI TU PREPOZNALA??? PA ti šamaraš vozaèe i vozaèice kola jednom rukom, dok drugom voziš :twisted: a ove neæe ni da se popnu na scoot!!! Nisi merodavna :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 9, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan ma nekazem ja zbog toga ...ja sebe u prici nisam nasla...al generalno ono kao "zensko za volanom ..." brate ako hoces i ako zelis samo strpljenje je bitno ...uspeces ... dex nemo da kakis da te ZVIJER LJUTA nebi ........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 9, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svako moze da nauci da vozi motor, devojke ih voze neuporedivo manje pre svega zbog predrasuda sredine. Mislim da nikako ne trebas da pokusavas da je ucis sedeci sa njom na motoru. Voznja dve osobe nije laka za pocetnika zbog tezine, i skoro sigurno ce izazvati pad pogotovo sto se uci pri jako maloj brzini. Moj "redosled radnji" bi bio: 1. Voznja biciklom po poligonu 2. Sedanje na motor, upznavanje sa masinom i menjacem 3. Lagano vozenje pravca PO POLIGONU, dakle u prvoj brzini, strpljivo 4. Lagano vozenje pravca uz menjanja brzina 1-2-3 MALOM BRZINOM PO POLIGONU 5. Ucenje skretanja PO POLIGONU Spajanje voznje po pravcu i skretanja, zatim kontinualna voznja po poligonu pravac-skretanje-kontra pravac-skretanje 6. Vezbanje"osmice" NA POLIGONU Stalno naglasavam na poligonu zato sto ni u snu ne bih ucio nekoga voznji motora u otvorenom saobracaju. Takodje, moras biti spreman da je pad vrlo verovatan i ocekivana situacija. Zbog toga, moras da sve to radis na poligonu koji je relativno malih dimenzija i da je "pratis" koliko je to moguce u prvo vreme, kao i da "prezalis" ogrebotine i puknutu plastiku na motoru koje ce verovatno nastati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 9, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Alo zveri, kandze k'sebi. Sto dex rece, mi pricamo o normalnim ljudima . Pazi Raso, ja sam pokusao nesto par puta i nije da sam bas svaki put uspeo, ali sam zadovoljio zensku radoznalost. Mozda je malo cudno na prvo citanje, ali veruj mi ovo ce ti prodje. najveca greska je sesti na motor sa onim koga ucis da vozi(ljudi uce na greskama, a ako si vec zrtvovao motor, sto i svoju kozu da kidas, a pala bi(ili ne bi) sa tobom ili bez tebe). Samo joj lepo detaljno objasni teoriju, popi dva bensedina i pusti je da pokusava. Nikada nece nauciti da krene dok joj se motor ne ugasi par stotina puta, a ostalo vec samo dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mene je moja devojka provozala na mom BMWu...seo sam na bike iza nje i polako ,na shirini Bezzanijske kose, napravila prve bajkerske korake... Napominjem da je pre toga imala zzestoko vozzachko iskustvo u vozznji kolima i nije bilo teshko objasniti osnove mehanike i shaltanje menjachom. Epilog: i dan danas vozi skuter koji je posle toga pazarila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 9, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan 1. Voznja biciklom po poligonu 2. Sedanje na motor' date=' upznavanje sa masinom i menjacem 3. Lagano vozenje pravca PO POLIGONU, dakle u prvoj brzini, strpljivo 4. Lagano vozenje pravca uz menjanja brzina 1-2-3 MALOM BRZINOM PO POLIGONU 5. Ucenje skretanja PO POLIGONU Spajanje voznje po pravcu i skretanja, zatim kontinualna voznja po poligonu pravac-skretanje-kontra pravac-skretanje 6. Vezbanje"osmice" NA POLIGONU [/quote'] Upravo tako... A pre toga u Ljermontovu po L tablicu, jer korišæenje poligona za obuku je prekršaj ukoliko nemate L tablu na vozilu i kandidat nije registrovan u nekoj auto školi.. To navodim jer u retkim sluèajevima možete imati neprijatnosti sa policijom i ostalima koji koriste poligon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 9, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Svako moze da nauci da vozi motor' date=' devojke ih voze neuporedivo manje pre svega zbog predrasuda sredine.Mislim da nikako ne trebas da pokusavas da je ucis sedeci sa njom na motoru. Voznja dve osobe nije laka za pocetnika zbog tezine, i skoro sigurno ce izazvati pad pogotovo sto se uci pri jako maloj brzini. Moj "redosled radnji" bi bio: 1. Voznja biciklom po poligonu 2. Sedanje na motor, upznavanje sa masinom i menjacem 3. Lagano vozenje pravca PO POLIGONU, dakle u prvoj brzini, strpljivo 4. Lagano vozenje pravca uz menjanja brzina 1-2-3 MALOM BRZINOM PO POLIGONU 5. Ucenje skretanja PO POLIGONU Spajanje voznje po pravcu i skretanja, zatim kontinualna voznja po poligonu pravac-skretanje-kontra pravac-skretanje 6. Vezbanje"osmice" NA POLIGONU Stalno naglasavam na poligonu zato sto ni u snu ne bih ucio nekoga voznji motora u otvorenom saobracaju. Takodje, moras biti spreman da je pad vrlo verovatan i ocekivana situacija. Zbog toga, moras da sve to radis na poligonu koji je relativno malih dimenzija i da je "pratis" koliko je to moguce u prvo vreme, kao i da "prezalis" ogrebotine i puknutu plastiku na motoru koje ce verovatno nastati.[/quote'] e svaka cast ... tako treba.... KVARNI ... nemoj da te Zver dofati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 9, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.benkapulko.com/eng/ On January 7, 1997 while lying in bed staring at the ceiling above, an idea was born: “I am going to ride a motorcycle around the world.” It is worth mentioning an interesting detail: she had never traveled on a motorcycle before. As a matter of fact, she did not even know how to ride one. But all this was not to stop her from her daring plan. Five months later she rode off for two years and returned after five and a half. During this time, she logged over 111.000 miles experienced 73 countries on all seven continents, and had her name listed in the Guinness Book of World Records. Benka does things that most people only dream of and some swear cannot be done. Her goal is to succeed in everything she does. Benka believes that through hard work your dreams can be achieved. Her story confirms that anybody with a steel determination can reach a chosen goal. Samo treba volje,zelje i strpljenja. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 9, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan a vec ako ti nemas volje ...dovedi tetu kod mene ... jeste, pa da je prebiješ ako te iznervira. sad malo ozbiljno... ne mislim da su žene loši vozaèi, i ova tema nije u smislu "jao žena za volanom". moja devojka loše vozi auto zato što je do sada prešla najviše 200km od kad je položila pre par godina, uz malo više iskustva vozila bi ok. ovo što je andrejp napisao poklapa se sa mojim razmišljanjem, videæemo šta æe biti (volje i strpljenja imam inaèe ništa ne bih ni poèinjao). ako neko ima još koju korisnu ideju neka napiše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 9, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan kako totalnom laiku približiti vožnju motora? da vas èujem. Dali si pomislio na autoškolu?? Valjda tamo ima nekih struènjaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 9, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan ma neee sad stvarno ako te to smara dovedi je kod mene ...taman imam i mali bajk da se devojka nemuci mnogo ... ma jesam ja opicena i sve to al strpljenja sto se takvih i dr stvari tice stavno imam na pretek nisam ja bas totalni divljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 9, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi nije jasno sto pravite toliku frku, samim tim sto ti mislis da je smotana ona ce imati manje samopouzdanja i bice najsmotanija sto moze da bude jer se plasi. Treba samo da je bodris da stekne sigurnost. Ja pre nego sto sam okrenula prvi krug na motoru sam se dosta vozila na njemu i shvatila sam teoriju. Posle sam samo sela upalila i krenula, sasvim opusteno obrnula krug sa velikim kezom na licu. Samo bez straha, to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 9, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Moramo ovdje da razjasnimo neke stvari u vezi pojma "voziti", tj. na moje vidjenje istog. Mozemo svakoga nauciti da dodje od tacke A do tacke B, to po meni nije voznja!!! Za mene voziti motor znaci poznavati i praktikovati odredjeni broj tehnika sto zahtjeva kompleksan umni i fizicki trening. Po tom kriterijumu 90% motorista koje znam "ne znaju" da voze motor!!! Da se razumijemo, i ja sam spadao u tu grupu! Ali kada pricamo o onim tackama A i B, to moze bas svako, ali svako! Voznja je po meni nesto drugo. Naglasavam jos jednom, PO MENI! Tako da kada je u pitanju zensko, ako postoji istinska volja i zelja moze se nauciti sve (kada kazem istinska ne mislim na ono: "ej, kada ces da me naucis da vozim ovo"), ali 99,9999% zena nikada nece nauciti voziti (po ovim mojim kriterijumima). A sve ovo se odnosi i na muskarce! Samo sto su tu procenti oko 90% od muskaraca motorista (opet po mojim kriterijumima!). Ako neko zeli da proba motor i da zna da krene, izsalta brzine unaprijed i unazad i da zna da ukoci, nije problem, vrlo rado i efikasno cu nauciti bilo koga (zensko ili musko svejedno je, bolje da je zensko :mrgreen:), ali to nije to (opet po mojim kriterijumima). @Zverka: Ti, znas i sama kada smo pricali, jako dobro ides od tacke A do tacke B, ali i sama NISI HTJELA da te naucim da "VOZIS"! U stili, ne treba meni to za po selu... Nadam se da je sada jasnije sta sam hti da kazem rijecima: "...nemoj uciti zenu da vozi veliki motor...". I opet ponavljam, sva prica se odnosi na MOJ SUBJEKTIVNI KRITERIJUM!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 9, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju biwshu dewojchicu za 3 meseca potpuno osposobio za uprawljlanje motornim wozilom na 2 tochka i to na dr-u 350 .. posle chega je usledia i kupowina njenog bajka .. shta da ti kazem osim .. jaaaaaaako strpljiwo i polako .. bile su to noci i noci wozikanja po adi huji .. starom obrenowachkom .. kroz grad u 5 ujutro itd .. Najbitnije je da sawlada totalno mehanichki da kontrolishe bajk .. tj da ne razmishlja u toku woznje u kojoj je brzini .. da ne gleda gde joj je menjach pa tek onda saobracaj .. nije nemoguce .. morash mnogo ljubawi i strpljenja da imash ako zelish da skapira na prawi nachin ..ja sam uspeo,ali .. mislim prwi i poslednji put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 10, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zeli da proba motor i da zna da krene' date=' izsalta brzine unaprijed i unazad i da zna da ukoci, nije problem, vrlo rado i efikasno cu nauciti bilo koga (zensko ili musko svejedno je, bolje da je zensko :mrgreen:), ali to nije to (opet po mojim kriterijumima). @Zverka: Ti, znas i sama kada smo pricali, jako dobro ides od tacke A do tacke B, ali i sama NISI HTJELA da te naucim da "VOZIS"! U stili, ne treba meni to za po selu... Nadam se da je sada jasnije sta sam hti da kazem rijecima: "...nemoj uciti zenu da vozi veliki motor...". I opet ponavljam, sva prica se odnosi na MOJ SUBJEKTIVNI KRITERIJUM!!![/quote'] SLUSAJ TI ZO... cela prica oko mog PONOVNOG SEDANJA NA BAJK je bila potpuno drugacija ... ja dok sam vozila ozbiljan i KAKO TI KAZES VELIKI MOTOR ti si jos glumio ficfirica na skuteru vecinu tvoje "pameti si popio iz saveta od drugih " nisi ti mene mogao da naucis kako se vozi i nelupetaj gluposti molim te ... a jos jedno i najbitnije ... ja nevolim da pravim bas velika sranja na bajku da se "pokazujem" to ostavljam za semaforce i fensere ...a i onima koji nezele bas dugo da zive drugo ja sam s konja sisla na magarence i to dvotakto ...tako da je normalno da postoji razlika u voznji ...i STA FALI DA ZENA VOZI VELIKI MOTOR ???? ja sam ove sezone pored moje cvaje bila i na kawi 750 i savrseno se snasla...nije voznja samo zavrnuti gas...i oboriti u krivini ...trebas se snaci i u datim nezgodnim trenutcima....jos si ti svez u svemu tome i jos treba da ucis(nekazem da neumes ...al ima jos toga podosta da naucis) Znas i sam da ja nisam bas ljubitelj kritika i pricanja gluposti da devojku ...najozbiljnije kazem ako tebe mrzi ...pitaj dextera de sam ... najmanji problem ...za pocetak ono osnovno ...ko sto neko rece ...da nemisli u kojoj je brzini itd .... samo ti trebaju zivci i nista drugo !!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 10, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zeli da proba motor i da zna da krene' date=' izsalta brzine unaprijed i unazad i da zna da ukoci, nije problem, vrlo rado i efikasno cu nauciti bilo koga (zensko ili musko svejedno je, bolje da je zensko :mrgreen:), ali to nije to (opet po mojim kriterijumima). @Zverka: Ti, znas i sama kada smo pricali, jako dobro ides od tacke A do tacke B, ali i sama NISI HTJELA da te naucim da "VOZIS"! U stili, ne treba meni to za po selu... Nadam se da je sada jasnije sta sam hti da kazem rijecima: "...nemoj uciti zenu da vozi veliki motor...". I opet ponavljam, sva prica se odnosi na MOJ SUBJEKTIVNI KRITERIJUM!!![/quote'] SLUSAJ TI LAZARE ... cela prica oko mog PONOVNOG SEDANJA NA BAJK je bila potpuno drugacija ... ja dok sam vozila ozbiljan i KAKO TI KAZES VELIKI MOTOR ti si jos glumio ficfirica na skuteru vecinu tvoje "pameti si popio iz saveta od drugih " nisi ti mene mogao da naucis kako se vozi i nelupetaj gluposti molim te ... a jos jedno i najbitnije ... ja nevolim da pravim bas velika sranja na bajku da se "pokazujem" to ostavljam za semaforce i fensere ...a i onima koji nezele bas dugo da zive drugo ja sam s konja sisla na magarence i to dvotakto ...tako da je normalno da postoji razlika u voznji ...i STA FALI DA ZENA VOZI VELIKI MOTOR ???? ja sam ove sezone pored moje cvaje bila i na kawi 750 i savrseno se snasla...nije voznja samo zavrnuti gas...i oboriti u krivini ...trebas se snaci i u datim nezgodnim trenutcima....jos si ti svez u svemu tome i jos treba da ucis(nekazem da neumes ...al ima jos toga podosta da naucis) Znas i sam da ja nisam bas ljubitelj kritika i pricanja gluposti da devojku ...najozbiljnije kazem ako tebe mrzi ...pitaj dextera de sam ... najmanji problem ...za pocetak ono osnovno ...ko sto neko rece ...da nemisli u kojoj je brzini itd .... samo ti trebaju zivci i nista drugo !!!!!!!! Kako god, odustajem od ove price... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...