Milan R6 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa da pocnem znaci vozim se nekih 50 km i odjednom mi skazaljka sa 5000 padne na 0 i ugai se motor,stanem sa strane zaverglam upali i opet isto posle nekih 2 km par puta i nije se vise ponovilo stignem kuci ugasim motor pokusam da ga upalim posle nekih 20 min nece ni da zavergla ok skinem ja anaser odnesem kod elektricara da pogleda sredi ga on radi anaser postavim ga o5 nece da zavergla pretiskam ja start i odjednom zavergla,pustim dugme i probam ponovo nista pogledam osigurace isprskam sa kontakt sprejom ali opet nista ajde nekako lupkam sve po motoru zavergla i upali opet sa nekih 3000 samo padne skazaljka na 0,jer imao neko slicno iskustvo i sta da mu radim da ga sredim jos malo dok moze da se vozi.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan vodo da nije neka glupost tipa prekidac za gasenje motora ili prekidac na copavoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Septembar 8, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Moze vrlo lako da bude akumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan vidi bravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Prekidaci nisu svi rade lepo,a na copku isto nije pokazivala bi lampicu i da je do njega nebih mogao da upali nikako,ali nzn jer moze to da bude zbog akumulatora nisam pametan. ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan imao sam ja taj problem na mojoj hondi,proveri sve spojeve koji idu od plus kleme,meni je bio korodirao taj spoj i nisam imao dovoljnu struju i upravo mi se to dešavalo što opisuješ.Samo sve kontakte isprskaj wd sprejom,par puta ih ukopčaj i iskopčaj i to bi trebalo biti to.Ja sam takođe mislio da je pitaj Boga šta,međutim banalna stvar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Eh sta sve moze da se desi ako neznas kao ja stojao mi motor 14 dana zbog jednog bednog dzeka koji se izvukao malo i nije imao dobar kontakt znaci to je bio problem hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Septembar 10, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Eh sta sve moze da se desi ako neznas kao ja stojao mi motor 14 dana zbog jednog bednog dzeka koji se izvukao malo i nije imao dobar kontakt znaci to je bio problem hvala svima. Koji dzek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan kako da ti objasnim sa desne rucke sto izlaze kablovi e pa oni idu odmah pored zmigavca i tu ima dzek e on se bio nzn kako izvadio i tu nije imalo kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 10, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije to nista. Ja ih znam koji su nov motor shlepali autom da ga upale na guranje, pa danima punili akumulator, da bi na kraju nekom palo na pamet da proba da "ukljuci" crveni sigurnosni prekidac :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Sve je za ljude ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je za ljude ;D ;D ;D ;D ;D Možda crveni sigurnosni prekidač nije! Meni se desilo ali sam ubrzo (posle 2 verglanja) provalio. Sada sam počeo konstantno da ga koristim da mi se ne bi ista glupost ponovila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam ja dobro razumeo tvoje pisanije ti imaš 2 problema koji su totalno nezavisni jer motor ne može da ti se ugasi u pokretu ako ti ne valja anlaser!! Problem anlaser Sa obzirom da si proverio anlaser kod majstora možemo da kažemo da je to u redu ali ništa lakše nego proveriti da li radi anlaser ili ne stiže komanada do njega da zavrti.Pronađi ispod plastika + kabal od akumulatora gde ide na jedan kružni rele gde sa druge strane tog relea opet ide debeli kabal koji sada odvodi + direktno na anlaser.Provera komande starta motora se radi tako što kraj kabla koji odlazi prema anlaseru direktno staviš na plus i tada mora da zavergla ako je anlaser ok kao i kontakt gde se taj + kabal vezuje na anlaseru. Obavezno proveri i - kraj baterije gde se vezuje na motor da li ima dobar kontakt. Ovako ćeš uraditi eleminicaju da znaš zašto motor neće da vergla. Problem gašenja u pokretu Ovde može da bude svašta zavisno da li je motor FI ili karburator. Kada proveriš gore ove mase koje se vezuju za početak možeš sam da poskidaš sve plastike sa motora i rezervoar i da raskačiš i pogledaš sve spojeve, konektore da li ima nešto interesantno ili se neki greje kada motor radi. Run prekidač koji pušta struju prema bobinama možda je oksidirao pa se još i greje a to može da se desi ako se motor pere kao auto odozgo puškom ili je motor stalno napolju na kiši i slično. Otvori prekidač pored komande gasa Ovo moraš da uradiš da bi prešao na korak br2. Ako je FI onda je dovoljno da TPS ima problem a to se gleda kroz dijagnostiku na displeju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Heh... little Red button... I always forget on that Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...