Roonie 29 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 13.30 u Bulevaru Zorana Djindjica. Stvarno ne znam jel prica neko deci da su motori "opasni" ako se uzmu zdravo za gotovo. Oni su se smejali i zezali, verovatno su bili glavni kad su dosli u skolsko dvoriste njih troje na jednom skuteru, a verovatno nijednom od njih troje nije palo na pamet koliko je sve ovo opasno. Nisu samo vozili biciklistickom stazom, ova druga slika pokazuje kako se ukljucuju u sam Bulevar. Nadam se da su stigli na odrediste i da se vise nece ovako voziti. (Vazi!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 8, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Svakodnevna slika tata i mama kupili skuter a dete nebi li se pokazalo pred drugaricama izvodi ovakve i mnogo gore stvari! Dok se jednog dana ne pojavi u crnoj hronici onda im je djavo kriv! STRASNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo on usao u suprotnu traku? Ako, mnogi roditelji ni ne posalju djecu na polaganje kad im kupe skuter, pa onda ovakvih nebuloza ima koliko hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pa nek kaže neko posle da kinezi ne valjaju, vidi ovo: troje na njemu, a registrovan na jednog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5137 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ovo nije nista, ja sam video buljuk klinaca u bul Mihaila Pupina kako dizu skutere na zadnji, pogadjate kojom tehnikom, lepo stanes skroz na kraj sedista i vuces korman a naravno ispod skutera imaju neke neonke. Sve im je to bilo do j... dok jedan nije izgubio kontrolu i skoro presao u drugu traku i da lik sa kolima nije na vreme kocio imali bi mi novu temu u crnoj hronici. E tako tih sto izazivaju nesrecu uopste mi nije zao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja redovno vozim dve ribe pozadi.... nikakav problem, samo dok nisu debele... za zadnjaka odlicno ako ga, ako se dobro uhvate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja redovno vozim dve ribe pozadi.... nikakav problem, samo dok nisu debele... za zadnjaka odlicno ako ga, ako se dobro uhvate... bolja tehnika , jedna napred izmedju rezervoara i tebe a druga pozadi ... ovo ne radi ako je prva mnogo sis"ta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 10, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam svjedok kako je cura stavila troje na skuter, tj. ona i to troje, cetvero je li ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roonie 29 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam svjedok kako je cura stavila troje na skuter, tj. ona i to troje, cetvero je li Molim? Samo seli na njega ili je u nekom cudu uspela da pokrene skuter? Kolika je uopste nosivost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan ako zelis znati kolika je nosivost skutera stani pored neke srednje skole i videces i bices u cudu. :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 10, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam svjedok kako je cura stavila troje na skuter, tj. ona i to troje, cetvero je li Molim? Samo seli na njega ili je u nekom cudu uspela da pokrene skuter? Kolika je uopste nosivost? Keeway Matrix 50 2T, dolazi pred skole, svi u cudu, a iz auspuha dimiiii, ne zna se sta je, jel auspuh ili dimnjak od energane, sve crno... Jest da nisu bili nesto poteski, al opet, kako ih je slozila, to je cudo jedno... Ona stoji i vozi a ovi se pogurali 2 na sjediste i jedno ispred gdje idu noge... Ta je kapiten, a ovo sa 3 na motoru nije nista cudno, to sam vidjeo X puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nekoliko puta sam video trojku na skuteru (ne ovaj, ružniji) na gazeli u popodnevnom špicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajde lepo priznajte vama je krivo shto je dechko pokupio dve cure a neki ovde ne mogu ni 1 sa R1 Shalim se malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15130 Napisano Septembar 10, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan sreca da nije bilo digitalnih aparata u vreme kada sam ja prolazio kroz faze automatik-t12-apn-mz ;D ;D ;D cudo jedno sta je sve bilo da se snimi ; ;D jos uvek sam na tockovima. svi zinu kad vide dobru stunt voznju, pa sta mislite kako su oni poceli, tako sto su se uvek pridrzavali propisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoklasik 8 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma, naravno, ne treba praviti slona od komarca, mnogi od nas su vozili po dvoje na motoru kad smo bili klinci. Mora po nekad i neka glupost da se napravi, inace bi bilo mnogo dosadno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 11, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se rodio mator, kazu da sam odmah imao brkove. Da se ja nesto pitam zabranio bih deci da voze motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam bio mladji vozio sam nekad i toje ali danas tesko ce bilo ko sedeti iza mene a pogotovo ne neka cura.....ja se stalno vozim sa mojim enduro prijateljima i svi sami jasemo bez cura a ovaj jedan je cak i ozenjem a nema zadnje nogostupe....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se rodio mator, kazu da sam odmah imao brkove. Da se ja nesto pitam zabranio bih deci da voze motore. Ovo nije u redu. Da se ja nesto pitam ja bih zabranio deci da voze skutere i zabranio bih svima da voze motore koji idu preko 200km/h, posto su to najveci uzroci nesreca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 11, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih zabranio i nesrece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan E da u nasoj zemlji ima policije to se ne bi desilo, nego lepo zaplena skutera za ugrozavanje drugih ucesnika u saobracaju i naravno ne jedna nego 2 kazne jedna klincima a druga roditeljima, ako su klinci maloletni a predpostavljam da jesu. Pa ce posle da razmisljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Septembar 12, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se rodio mator, kazu da sam odmah imao brkove. Da se ja nesto pitam zabranio bih deci da voze motore. Ovo nije u redu. Da se ja nesto pitam ja bih zabranio deci da voze skutere i zabranio bih svima da voze motore koji idu preko 200km/h, posto su to najveci uzroci nesreca. Ja mislim da 200 km/h jos i moze, nije to toliko strasno. Ovi sto voze 300, e njma treba zabraniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5476 Napisano Septembar 12, 2009 Integrisan, 13175 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se rodio mator, kazu da sam odmah imao brkove. Da se ja nesto pitam zabranio bih deci da voze motore. Ovo nije u redu. Da se ja nesto pitam ja bih zabranio deci da voze skutere i zabranio bih svima da voze motore koji idu preko 200km/h, posto su to najveci uzroci nesreca. Ja mislim da 200 km/h jos i moze, nije to toliko strasno. Ovi sto voze 300, e njma treba zabraniti. Ma i 300 je OK, ali 400... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 12, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 400 je bas puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Nemam komentar na ovakve slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Septembar 13, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci dogovorili smo se. 400 it is. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...