Jump to content

Moto Zajednica

Roonie

Članovi
  • Broj tema i poruka

    37
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Roonie

  • Rođendan 13.11.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Aprilia Shiver 750

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Roonie's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

29

Reputacija u zajednici

  1. Roonie

    Aprilia Caffe

    Zdravo svima, Da li neko ima iskustva sa Apriliom Shiver. Jurim naked-a pa mi on zapao za oko. Citao sam da je bilo problema sa nekim relejima, anlaserima, da li je to pravilo, koliko je pouzdan, kako se ponasa u voznji, potrosnja, servisi... Mozda nije ovde mesto za moje pitanje, ali je ovo najsvezija tema koju sam nasao...Hvala u svakom slucaju i veliki poz!
  2. Pozdrav svima. Da li neko moze da mi preporuci dobrog servisera za J costu? Ne samo za ugradnju, nego da moze da ga otvori i da vidi u kakvom je stanju. Hvala unapred.
  3. Cuo sam se sa gdinom iz Nisa koji prodaje delove, ima za 2007 godiste, ja kapiram da je to isto. Dolazi u subotu pa cemo probati. 40e komplet za obe strane. Daj Boze da odgovara.
  4. Posto su mi komsije pozajmile patosnice sa namerom da ih ne vrate, primoran sam da nabavim druge. Ako neko zna neki otpad ili ima viska iza ormara, javite se.
  5. Skinuli su mi juce patosnice!!! U Eurosumaru 90EUR komad. Kako bi se to zvalo na engleskom da proverim mozda ima na ebayu?
  6. Pozdrav svima, Od marta i ja vlasnik Teleta 400cc K8, Xenoni, JCosta...za sada odusevljen.
  7. Da li je nekom stigla kazna i za voznju motora, ne samo za auto? Nisam do sada cuo/video dokaz, a bas me interesuje da li nam jos gledaju kroz prste. Cesto idem pored Sajma i u pravcu centra redovno zutom prodjem pored pandura i nikad me nisu cimali. Opet kad idem ka Adi, znam da ima nova kamera pa mi nije bas svejedno.
  8. Za svaki slucaj ako bude mesta... 1. imaginos 2. aćimo 3. Vitas 4. Luchka HisGirl (zet nije u mogucnosti da bude u BG) 5. Rade 6. p0peye 7. SaleCS 8. Dzony 9. OpFor 10. Goblin 11. Nodi 12. Dejan Intruder 13. VladaSD (prosli put bio na teoriji, nisam stigao na praktični deo... pa ako moze) 14. stanebane 15. Џокс ! Овај пут сам сигуран!!! 16. NOTORIOUS + 17. Rogic- nije na forumu.. 18. KGB 19. kwazimodo 20. LeDu77 21. Rolle2010 22. Mootoograf 23. miryu 24. Sale11351 25. Golub 26. motor_che 27. Black Leopard 28. Roonie
  9. Koje gume preporucujete za Burgmana 400 K8? Trenutno imam Bridgestone, pri kraju su pa ne znam da procenim, ali ne proklizavaju po kisi i ok se ponasaju. Koliko gledam na netu za njega u ponudi jedino imaju Bridgestone, Michelin i Pirelli. Po ceni Bridgestone je skuplji po komadu za oko 3000din, pa ne znam da li bas toliko i vredi?
  10. Samo da odgovorim i za semafor, meni je bilo zeleno, njemu takodje. Znam kad ja skrecem ka Uscu da otvori obe strane u isto vreme. Ma moram da kupim kameru, bas me zanima kako to izgleda kad se malo iskuliras.
  11. Vec je neko spominjao ovu raskrsnicu, mogu samo da mu se zahvalim i da zahvalim ne znam ni ja cemu sto me vuklo da usporim. Izasao sam oko 21 da se bez cilja vozikam po gradu, kako to biva prazne ulice pa na pravcu i potegnes. Put me navede na Brankov most, cik cak, prodjem dva automobila prva na semaforu i opalim po gasu, oko 120 na sredini mosta, kad sam poceo da se spustam ka TC Usce pustim gas i lagano usporim na 80, prilazim ka raskrsnici sa Milentija Popovica i gledam auto koji se sprema da iz pravca Opstine NBG skrene levo ka Uscu. Vidim da je nekako neodlucan, hoce nece, ocigledno ne moze da proceni koliko brzo idem, ali nije ni u fazonu da saceka nego da on ipak krene pa sta bude. Imam bi-xenone mislio sam da ce ga bar to odvratiti od namere, ali nisu pomogli. U trenutku kad sam mu prisao na 50m odsekao se i samo se odjednom zaustavio u mojoj traci. Vidim neka stara fiesta. Lagano stajem ispred njega, taman da ga zaslepim farovaim, vidim dvojica u kolima negde mojih godina mozda malo stariji, nisu specijalno uzbudjeni sto stoje na sred moje trake i sto su mogli da me posalju na onaj svet da sam samo bio drugacije raspolozen i da ne vrtim u glavi uvek worst case scenario. Sad u meni dvoumljenje. Nisam incidentan lik, al znam da poludim, a sa nadrkanom opremom, sav u crnom, crna kaciga, vizir, niko ne zna kolika sam budala. Ja stao poprecio im put i necu da se sklonim. Nesto gundaju jedan drugom, cekam bar neki vid izvinjenja. Jos pre nego sto sam otisao na voznju, citam ovu temu kako je kolega razbio retrovizor nekome, pa mi svasta padalo na pamet (ne bi bilo prvi put). Lik i dalje ni izvini, ni kreten sam nisam te video, ma nista, krece da mi blica kao idi u pm skloni se sta hoces sad, ziv si nista nije bilo. Prilazim prozoru sa vozaceve strane da mu objasnim pravilo desne strane, oni obojica nesto mlate rukama kao skloni se j... ti m..., i car ubaci u rikverc, pa u prvu zaobidje me i po gasu ka Uscu. Usput umalo da udari neki auto koji je isao opet iz smera Brankovog mosta. Ja ostao zacudjen sa nekim blagim osmehom, ne znam da li da ga jurim da li da idem dalje i da zahvaljujem Bogu sto sam ziv. Cudo uopste se nisam iznervirao, nekako sam imao osecaj kao da je moja pobeda sto sam predvideo sta ce da uradi i sto sam imao kontrolu. Ni adrenalin me nije radio, cudno. U svakom slucaju, sve je dobro proslo, ali sam hteo da Vas jos jednom upozorim da obratite paznju na ovu raskrsnicu. Za svaki slucaj usporite i gledajte ko dolazi iz suprotnog pravca i skrece ka Uscu, jer mozda ce ga mrzeti da Vas saceka. U zdravlje i srecni putevi.
  12. Hvala na pohvalama.

    Pozdrav Motomania

  13. Sve pohvale za Motomaniu i za uslugu. Uzeo sam juce ciradu i onguard sajlu, sve sam hteo da probam i da vidim, bio neodlucan, a nailazio sam samo na strpljenje i ljubaznost i pomoc pri odluci. Samo tako nastavite.
  14. Ne koristim, ali kao sto se vidi na linku,folija koja se stavi na fizir i sprecava magljenje. http://pinlockusa.net/
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja