sinke 451 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi mislio sam da malo prodiskutujemo na ovu temu,znaci da svako napise koji bi to po njemu motor bio i zasto,ali ukratko.Jako me zanimaju misljenja . Urednici nadam se da sam na pravom mestu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da budem ja prvi po meni to je KTM 990 smt .Zasto: V2 motor,1000ccm,115ks,100Nm,191kg,pa na sve to dodate zvuk + izgled+vozne karakteristike po razlicitim terenima i to je to. Po meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 5, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tomos automatik :P :P ili Honda Super Cub http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Super_Cub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan VRH ;D ;D ,Imam starog tomos automatika u selu ,to je prvi motor na koji sam seo,kupio ga je cale pitaj boga koje godine novog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 5, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Promenio sam 10 velikih motora i par skutera. Pored toga sam probao bash dosta motora i s' obzirom da me offroad ne interesuje a izmenjao sam sve klase motora osim cross-a mogu da kazhem da je za mene najuniverzalniji motor bilo koji naked sa preko 600ccm i da povlachi na shto nizhim obrtajima + jedan vizir na ushtrb izgleda i imate i gradski i putni motor a i dobar je za brzu vozhnju i krivudave puteve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 6, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1100 GS šta ima da se priča zašto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 6, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma jes... a ko ce da skupi 20 bubrega za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 6, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan KTM 990ADV, ubedljivo jedan od najuniverzalniji... Moze za vozikanje po gradu, moze na daleka putovanja po asfaltu, moze na dalja offroad putovanja, moze cak i na tezi offroad, dakle moze svugde a snage ima bas, bas... Samo skup. Inace najuniverzalniji motor je tomos 6 ili atx:-)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Septembar 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1100 GS Mudro zboris! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Septembar 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1100 GS Mudro zboris! Obojica mudro zborite. Kupiš i sa njim si završio posao sa motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 6, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan KTM 990ADV, ubedljivo jedan od najuniverzalniji... Moze za vozikanje po gradu, moze na daleka putovanja po asfaltu, moze na dalja offroad putovanja, moze cak i na tezi offroad, dakle moze svugde a snage ima bas, bas... Samo skup. Inace najuniverzalniji motor je tomos 6 ili atx:-)))) dodaj R na kraju i to je to shto se mene tiche malo vishe snage, malo vishe visine.. samo nema ABS... ja gledam i mogucnost prevoza dve osobe plus tri puna kofera bez da se plashim kako da obidjem bilo koga na putu... Adventure R ili Africa Twin... u zavisnosti od stanja u kasici prasici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Septembar 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa dve osobe i punim koferima ces morati dobro da razmislis pre preticanja, kada je Afrika u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 6, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa dve osobe i punim koferima ces morati dobro da razmislis pre preticanja, kada je Afrika u pitanju. To je ipak "samo" 750 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Onaj koji ti odgovara !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 6, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Sa dve osobe i punim koferima ces morati dobro da razmislis pre preticanja, kada je Afrika u pitanju. ma znam... zato i kazhem da je ona kompromis... kol'ko par tol'ko i konja menjao sam Transalp za XTX 660 na kratko i skapirao kako je brzhi motr (i bolje kochnice) u stvari sigurniji... mozhesh da se izvuchesh iz bilo kog shkripca sa sekund.. sa TA moram da planiram sve po minut napred ali da... za dug put, avanturu po brdima, vikend ture po srbiji pa chak i gradsku vozhnju uvek i samo neki od ova dva motora... + eventualno 800 GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Septembar 6, 2009 Hronični Motociklopata, 7327 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Transalp, Africa Twin, Varadero, Super Tenere... nesto u tom fazonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan enduro klasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan TDM i . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1100 GS šta ima da se priča zašto? Sto ne 1200 ? hebe registracija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Sa dve osobe i punim koferima ces morati dobro da razmislis pre preticanja, kada je Afrika u pitanju. Eto jednom i ti da pogresis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 6, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, jedan vozim a drugi je KTM 990 ADV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...