zlajabgd 9 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan evo danas ga isterase na probnu voznju,lepo motorce .... nadam se da ce ih biti vise na motorima i to novim nek ih sa srecom sluzi p.s. hvala sto su mi dali da probam krug(bez sirena) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan haha, kako ga Gosa gleda ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znaci odustali od Vembare i presli na stroma. lepo lepo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6200 Napisano Septembar 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12452 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Super je! Manje troši, jeftiniji delovi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan BMW je ipak BMW... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Obišao sam ga danas na Brankovom mostu i zbunilo me je rotaciono svetlo i civilne tablice i neki lik koji je vozio pa sam mislio da se neko zeza i da je samo postavio rotaciju na svoje motorče Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Obišao sam ga danas na Brankovom mostu i zbunilo me je rotaciono svetlo i civilne tablice i neki lik koji je vozio pa sam mislio da se neko zeza i da je samo postavio rotaciju na svoje motorče nisi me prepoznao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ne :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan dobro je to sto se modernizuju samo me interesuje dali ce sad te BMW ici na licitaciju da se prodaju voleo bi da posedujem jedan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obišao sam ga danas na Brankovom mostu i zbunilo me je rotaciono svetlo i civilne tablice i neki lik koji je vozio pa sam mislio da se neko zeza i da je samo postavio rotaciju na svoje motorče nisi me prepoznao Izgleda si ipak trebao da ostanes na VMA... ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 4, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da nece biti ovako pateticno ofarbani... ovako mogu i ja da navucem kombinezon i udri po kaznama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da nece biti ovako pateticno ofarbani... ovako mogu i ja da navucem kombinezon i udri po kaznama. Ne možeš, tvoj motor je roze :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da nece biti ovako pateticno ofarbani... ovako mogu i ja da navucem kombinezon i udri po kaznama. Zakupi jednu raskrsnicu. :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan dobro je to sto se modernizuju samo me interesuje dali ce sad te BMW ici na licitaciju da se prodaju voleo bi da posedujem jedan +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dobro je to sto se modernizuju samo me interesuje dali ce sad te BMW ici na licitaciju da se prodaju voleo bi da posedujem jedan +1 to je bar lako http://www.suzuki-yu.co.yu/motocikli-model.aspx?I=13 ili kurs za pandure....pa kako bude ili kad bude Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan @zlaja godine Zlajo godine, ljudi se raspituju za stare BMW-e da uzmu, a ne ovog stroma ako imaš problema sa čitanjem probaj Ctrl i + u isto vreme pomaže 100% :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj kombinezon im je pravi bajkerski, potpuna zastita, nema sta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan @zlaja godine Zlajo godine, ljudi se raspituju za stare BMW-e da uzmu, a ne ovog stroma ako imaš problema sa čitanjem probaj Ctrl i + u isto vreme pomaže 100% :D tja sta reci....desava se evo ispravke ,ovde se prodaje bmweee iz ergele mup-a http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40219.new#new Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na one policiske bele bmw neznam tacno koji je model u pitanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Septembar 4, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne cudi me izbor.Treba im nesto za off-road (malo laksi,ali ipak..). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 130 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Ne cudi me izbor.Treba im nesto za off-road (malo laksi,ali ipak..). Sta ce im za off road ? Da nemaju u planu da u prirodi rade hajku sa tim divljackim ZOBS-om. Ako krenu i prirodu da nam uzurpiraju, odo ja u planinare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Septembar 4, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, al ce Saxi da se nafatira para od kazni sa onim njegovim belcem ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, al ce Saxi da se nafatira para od kazni sa onim njegovim belcem ;D +1 bwahahahahaahha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da napomenem u NS proslog vikenda primetismo F800, tako da bembare jos uvek ne otpadaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ala ce da neko casti ili ce da popizdi ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...