Guest farbach Napisano Septembar 11, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan lakse mi je kada ne primam motore. Puno godina imam da objasnjavam nekom zasto ne mogu da mu farbam motor za 100e. Idemo na veselije teme. Ista pozicija 45.1278° i 19.5997° iznad Mandjelosa, dole levo se vidi jezero. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 11, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno lepo mesto za koje malo ljudi zna. Napusteni kamenolom naspram sela Grgurevci, ali sa dunavske strane. Vredi obici. Obicnim endurom samo kada je suvo. 45.1517° i 19.6413° Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moz da farbash i za 100 evra..da ti skine plastike,da nema nishta da se krpi i gituje,i da farbash u jednu boju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 11, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan moz da farbash i za 100 evra..da ti skine plastike,da nema nishta da se krpi i gituje,i da farbash u jednu boju.. Uveo sam anarhiju u radionicu. Radim samo sta hocu, kome hocu i kada hocu, zato ne primam musterije. Tesko je objasniti nekom da nisam lud, nego samo bezobrazan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Uveo sam anarhiju u radionicu. Radim samo sta hocu, kome hocu i kada hocu, zato ne primam musterije. Tesko je objasniti nekom da nisam lud, nego samo bezobrazan. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e tako je to kad postanesh uspeshan,moz da radish kako ocesh,kako necesh a mozesh i da ne radish..a ja cu da posvedochim da si i lud i bezobrazan.gde treba da potpishem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ce da postane srpski picasso. Dobar dan da li mozete da mi ofarbate motor? Uparkiraj! A farbach uzme malo srafciger pa ga oguli i onda malo razredjivaca da mu razmrlja njegovu farbu. Evo 5k evropejaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...