braco1 738 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan fico bolji ! fico bolji! ;D god job! nego.... da nemas pripremu za rossi repliku radim sebi yamahu,a mrzi me da radim vektore ako te mrzi da radiš pripremu-možda te mrzi i da farbaš-MOGU TI PREPORUČITI PAR LIKOVA DA TI TO ODRADE U AIRBRUSHU-CENA SITNICA..na ovom forumu se može ofarbati motor za 50evra ???. ;)a koja je YAMAHA u pitanju??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan dobit ces ban na juriceku ne zajebavaj me ;D ;D ;D a ti majstori sto rade za 50€ nek im je sa srecom (A I NJIHOIM MUSTERIJAMA) TZR,beba od R1 ... evo jutros i kalupe izvadio :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 27, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.brandsoftheworld.com/search/113361768/ evo ga rossi, ima i kokoska od zadnje titule na trecoj strani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan hvala cikO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano Novembar 27, 2009 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan braco posao ti je boli glava,eh da je meni talenta i mirne ruke,ajd napisi neki kontakt broj ili adresu ili mejl pa kad se ponovim sa motorom,a planiram,ako bog da srece,da mi nesto našvrljaš sa ukusom!!1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.brandsoftheworld.com/search/113361768/ evo ga rossi, ima i kokoska od zadnje titule na trecoj strani hehe-nije to TO što njemu treba....THE DOCTOR ne pije vode sam-treba mu još kamara toga za FIAT ROSSI YAMAHA ...A čiko ima u HARDD.. ... (pitam se šta nudi zauzvrat ) jbg i meni je bilo mrsko-al kad mušterija plati onda nije... ; najgore je raditi sebi-niko ne plaća.... mr FARBACH-šta radiš-na čemu si-kakvo nam iznenadjenje spremaš??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan braco posao ti je boli glava,eh da je meni talenta i mirne ruke,ajd napisi neki kontakt broj ili adresu ili mejl pa kad se ponovim sa motorom,a planiram,ako bog da srece,da mi nesto našvrljaš sa ukusom!!1 ;D hvala ZMAJE-samo ti kupi mali motorin....a kad dodje freme za farbanje lako ćeš me kontaktirati-imaš sve ovde na forumu-meil ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 27, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ne radim nista. Prvo nisam radio nista, pa sam pao sa motora, sjebao koleno, pa onda nisam radio nista. Lepim reklame po izlozima i obilazim radionicu u sirokom luku. Ponekad zavarim puknutu plastiku i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Ne radim nista. Prvo nisam radio nista, pa sam pao sa motora, sjebao koleno, pa onda nisam radio nista. Lepim reklame po izlozima i obilazim radionicu u sirokom luku. Ponekad zavarim puknutu plastiku i to je to. ih bre...više nisam u toku-čini mi se da si i proljetos imao pad-jel o tom padu govoriš?il nešto skoro??---ej razmišljam da predjem u keramičare ili molere...zaradjuju po kvadratu...kod mene je dečko pomlatio (polepio )30m2 od 9h do 17h--i naplatio 300km (150eu) a doneo je samo brusilicu od 30km i još svrdlo za mešanje lepka...i reče mi da ne pričam nikome koliko jeftino mi je uradio....a sve pevušeći...i polako ..iskreno vidio sam da je mogao pomlatiti još toliko samo da je ubrzao,,prosto je odugovlačio da ne bude baš BRZINSKI... ŠTA REĆI-KAD SI TI ZARADIO TOLIKO ZA 8SATI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan http://www.brandsoftheworld.com/search/113361768/ evo ga rossi, ima i kokoska od zadnje titule na trecoj strani hehe-nije to TO što njemu treba....THE DOCTOR ne pije vode sam-treba mu još kamara toga za FIAT ROSSI YAMAHA ...A čiko ima u HARDD.. ... (pitam se šta nudi zauzvrat ) jbg i meni je bilo mrsko-al kad mušterija plati onda nije... ; najgore je raditi sebi-niko ne plaća.... mr FARBACH-šta radiš-na čemu si-kakvo nam iznenadjenje spremaš??? hmmm... istina,al napraviti ono sto nema nitko to je vec izaziov ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.brandsoftheworld.com/search/113361768/ evo ga rossi, ima i kokoska od zadnje titule na trecoj strani hehe-nije to TO što njemu treba....THE DOCTOR ne pije vode sam-treba mu još kamara toga za FIAT ROSSI YAMAHA ...A čiko ima u HARDD.. ... (pitam se šta nudi zauzvrat ) jbg i meni je bilo mrsko-al kad mušterija plati onda nije... ; najgore je raditi sebi-niko ne plaća.... mr FARBACH-šta radiš-na čemu si-kakvo nam iznenadjenje spremaš??? hmmm... istina,al napraviti ono sto nema nitko to je vec izaziov ;D znam to-i9 ja to volim .koliko je moguće. Vidim da si počeo stranice od FIBERA-dokle si stigao-oce li biti serijske ili si nešto izmišljao novo...kako to da ti je fiber tako providan?je li brzosušeći ili onaj što ga PREKOSUTRA vadiš iz kalupa...štasu ti one crvene linije na rubovima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan sve serijala,nego se radi o tome da TZR nepostoji u FIAT rossi stilu... E MOJ CE BITI,ali umjesto onih motul.ngk i bla bla ce biti moj web i od kolega s kojima suradjujem (tatto studio,reklam centar i tako...) Providan je zato sto je radjeno bez djelkota,ici ce na njega HS akril(radi vece napetost-da se lakse vadi) Brzosuseci,predubrzani,vadjenje kad je totalno suho nakon 4-5 sati... ZNAO SAM!!! ;D to u rubovima je savjet jednog gospodina plasticara koji radi vise desetaka godina kompozite,najobicniji djeciji PLASTELIN(da se krajevi ne prebace,malo pojacas s plastelinom,a i fiber se nece uhvatiti za plastelin,pa imas odakle i poceti. Provjereno i doista pali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan sve serijala,nego se radi o tome da TZR nepostoji u FIAT rossi stilu... E MOJ CE BITI,ali umjesto onih motul.ngk i bla bla ce biti moj web i od kolega s kojima suradjujem (tatto studio,reklam centar i tako...) Providan je zato sto je radjeno bez djelkota,ici ce na njega HS akril(radi vece napetost-da se lakse vadi) Brzosuseci,predubrzani,vadjenje kad je totalno suho nakon 4-5 sati... ZNAO SAM!!! ;D to u rubovima je savjet jednog gospodina plasticara koji radi vise desetaka godina kompozite,najobicniji djeciji PLASTELIN(da se krajevi ne prebace,malo pojacas s plastelinom,a i fiber se nece uhvatiti za plastelin,pa imas odakle i poceti. Provjereno i doista pali aaaaaaa-vidi ti malog ;)ja te rubove malo više raščerupam pa malo protresem da izgube onu oštrinu-namestim ih kao da su vuneni-oni koji to nisu radili neće razumeti...ima u BG da se kupi fino platno PE baš poravo za skidanje preciznijih oklopa-tanko pleteno...al nikako da odem u BG zbog toga...pa trošim ovo grubo.jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan PROBAJ PLASTELIN MOLIM TE ;D iznenadio sam se....mislio sam da me zajebava ;D i ja ga ostavim malo cupavog i malo preko pa bijaksom odrezem visak ...izvini zatrpo sam ti temu :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nje sa mladunčetom-friško ofarbana i lakovana-par dana sušenje-poliranje -montaža... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan a bebica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan CAMEL YAMAHA R6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 456 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 789 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Odradio si poso svaka ti cast ali ko je izabrao da ga farba ovako Usrao ga je max iskreno jer ne stoji mu uopste makar meni se tako cini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Braco...je li to ona 6-ica sto je bila bjelo-crvena iz BN. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Braco...je li to ona 6-ica sto je bila bjelo-crvena iz BN. :o Nije Brko-ova je otišla u Minhen... (došla) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi-dajte koji komentar....nije fazon da samo gledate.... Evo i ZX10...CRNO-BELI (ima li partizanovaca)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 456 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 78 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...