braco1 738 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bila jedna od najobimnijih restauracija-bukvalno je svaki vijak,matica,deo-skinut i odradjen šmirglanjem,poliranjem,farbanjem....što nisam mogao sam,nosio sam na obradu kod kolega saradnika...finalni izgled govori sve ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 28, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam bez teksta! Svaka ti čast, nemam reči! Reci mi, BMW znak na rezervoaru i repu si namerno izostavio? Zašto? Šteta što ga nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik je rekao da će nabaviti originalni-tada- danas ne moram kupovati nov znak-bez problema ga nacrtam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan na postojeće pločice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam bez teksta! Svaka ti čast, nemam reči! Reci mi, BMW znak na rezervoaru i repu si namerno izostavio? Zašto? Šteta što ga nema... sram da te bidne covek se otkinuo od posla a ti zapeo znak pa znak,jb znak! zna se da je to to! ;D ;D svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan nema veze-Jager voli da komentariše-ne smeta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 28, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan nema veze-Jager voli da komentariše-ne smeta ;D ;D Pratim ja redovno sve tvoje radove, znam da sam video da si do perfekcije lepo već radio taj BMW znak, zato sam i pitao što ga nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Ave kralju sta reci, ulepsao si mi dan svojim radovima Nego sad imam jos jedan "milestone" ili ti zelju sta moram imati jednom u zivotu, a to je motor koji je ofarbao majstor Braca!!! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 1, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Maaa,pustite ga ljudi ja cuo da je taj tip looood 300 na sat. Ljudi kad dodju po motor vrate se iz dvorista, jer ne mogu naci svoj motor koji su ostavili,pa jos prijave policiji nestanak motora ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Ave kralju sta reci, ulepsao si mi dan svojim radovima Nego sad imam jos jedan "milestone" ili ti zelju sta moram imati jednom u zivotu, a to je motor koji je ofarbao majstor Braca!!! Bravo! fala ;)vidim da voliš THE DOCTOR-napomeni me da sledeći put postavim neke fotke ROSSIjeve AEROX. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Maaa,pustite ga ljudi ja cuo da je taj tip looood 300 na sat. Ljudi kad dodju po motor vrate se iz dvorista, jer ne mogu naci svoj motor koji su ostavili,pa jos prijave policiji nestanak motora ;D ;D ;D evo i za tebe nešto friško--CBR 1000 F-DUAL COMBINED BRAKE SISTEM...je li tvoja ovakva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan povareno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan boja troslojna-crna pa u zadnju ruku perla plava dijamant..pa nekoliko slojeva laka-sa šmirglanjem izmedju njih.. ;)da se ubiju ivice na natpisima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan a još je lepše kad se u prvi sloj bezbojnog laka ubaci -dijamant perla plava...pa kad se osuši ,šmirglanje vodeno 1000,pa ponovno lakovanje..dobije se izuzetan efekat perle i dubina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...