strasilo 3893 Napisano Maj 28, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan e ljepotice, daj mi reci pošto farbaš kacige ... ? ja bi svoju stavio u Suzine boje .... bijela podloga, dvije plave preko ... sa svake strane "R hiper sports" i odozada "S" ja ti složim pripremu u cdr-u ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan e ljepotice, daj mi reci pošto farbaš kacige ... ? ja bi svoju stavio u Suzine boje .... bijela podloga, dvije plave preko ... sa svake strane "R hiper sports" i odozada "S" ja ti složim pripremu u cdr-u ... ovako nešto ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 29, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan uuuuu dobra ti je ova... :takoje: ali ja bih išao na nešto jednostavniju šaru jer imam stari motor koji također ima jednostavniju šaru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan uuuuu dobra ti je ova... :takoje: ali ja bih išao na nešto jednostavniju šaru jer imam stari motor koji također ima jednostavniju šaru ... Hehe-nisam ti ja za te jednostavne radove-ja sam komplikovan čovek.Ali vidio sam tamo na forumu nekoga ko bi mogao da te zadovolji sve tako kao što bi ti teo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno ... mislio sam si to sam probati napraviti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 5, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Srkijeva fotografija napravljena sa zum objektivom-odličan motiv za trening AIRBRUSHA. Grlica na žici dalekovoda... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bas extra. imali nekih novina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bas extra. imali nekih novina ? Ništa naročito-vraćanje na fabričko stanje ne računam kao nešto posebno..Evo jedan HD Electra Glide side car.Restauracija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan prikolica ruska-motor američki .Kombinacija iz bajki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan ...zadatak je da uskladim boje,da izgleda kao sinergija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan ...koliko sam uspeo u tome ? Mušterije zadovoljne 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 7, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan braco ima li kakvih novih radova nešto si se smirio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 7, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno Braco,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jul 9, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan braco ima li kakvih novih radova nešto si se smirio? Ništa posebno-samo popravljam i vraćam na fabričko stanje,nema nekih perverzija niti replica...kriza drma i motoriste čuvam bebu i malo treniram ,koliko mogu.. . Kako oporavak?Prohodao si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 9, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast braco ove dve fotke su super a lepo čuvaš bebaća i ja dobijam prinovu za dva meseca otprilike mi se čini tako da beše , Inače idem lagano sa jednom stakom krajem avgusta skidam ovaj aparat sa noge i to je to i nadam se krajem godine doteravam ti nešto da se igraš preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Da se ne ponavljam. Kad si to postao cale? Vidis mene, nema me nema, pa samo banem kod tebe Mju temu ni ne obnavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jul 14, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Da se ne ponavljam. Kad si to postao cale? Vidis mene, nema me nema, pa samo banem kod tebe Mju temu ni ne obnavljam. Već 25 meseci sam ćale ,Kolega-znam zašto svraćaš ovde do moje teme-jer voliš AIRBRUSH.Ja obožavam ovo što radim-volim motore,volim taj osećaj kada od nečega polomljenog izgrebanog sjebanog-napraviš novo ,naslikano lepo lakovano...bolje nego fabričko.Uradio sam preko 300motora,popravki,vraćanja na fabričko.Bilo je tu mnogo beznačajnih i običnih radova koji nisu vredni pomena.Ali bilo je i dosta replica i posebnih želja. E to volim da radim-a najviše kada mi mušterija prepusti da sam nešto izmislim ili dodam...nažalost od ovog zanimanja se ne može živeti sigurno-jer sad ima posla pa ga nema i sve tako..Onda radim neke treninge ,slikam mačke,kere i tice i nadam se da će biti bolje-kao pre 2 godine npr..ujedno treniram i kačim po zidu slike..učestvovao sam na likovnoj koloniji-bio jedini koji radi AIRBRUSH tehniku ...Jbga valjda se nešto promeni na bolje u materijalnom smislu.Do tada ,treniram,dadiljam i idemo dalje hehe Nisam ti rekao,ja sam inače bio 20g stolar,ikonopisac,duborezac,oružar,firmopisac..i ko zna šta još evo baci pogled na moje ikone,oružje i unikatnu stolariju -inače sve to radim kada nema farbanja..ne odbijam ništa http://www.stolarskaradionica.com/forum/viewtopic.php?id=3106 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jul 19, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Tuta za ZXa.Završeno sa dijamant perlom i nekoliko slojeva laka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugarica , imam i ja jednu već 36 meseci. Bravo za drvo, strava su ti radovi. Biće valjda bolje, drago mi da vidim da kad nemaš posla, koristiš vreme za vežbanje. I mi isto tako, radimo 101 posao da bi preživeli, ali samo malo da nadjem vremena, pa ću ti pokazati najnovije radove, pošto ima jedno 5-6 reprezentativnih. Moraću kad tad da se dogegam do Bjeljine, hvala bogu, nije na kraju sveta, da se upoznamo. Do tada, veliki pozdrav i nedaj se, samo piči! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jul 20, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Drugarica , imam i ja jednu već 36 meseci. Bravo za drvo, strava su ti radovi. Biće valjda bolje, drago mi da vidim da kad nemaš posla, koristiš vreme za vežbanje. I mi isto tako, radimo 101 posao da bi preživeli, ali samo malo da nadjem vremena, pa ću ti pokazati najnovije radove, pošto ima jedno 5-6 reprezentativnih. Moraću kad tad da se dogegam do Bjeljine, hvala bogu, nije na kraju sveta, da se upoznamo. Do tada, veliki pozdrav i nedaj se, samo piči! Hvala kolega,dobrodošao si uvek. Nije mi jasno što ne stavljaš radove u svoju temu-ako ih imaš već. Daj brate da vidimo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvolte pogledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Izvolte pogledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Avgust 14, 2011 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan sveze ofarbane felne, danas donesene iz Bijeljine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 14, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan uh bre prelepe felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Desetak dana treninga,horor motivi za HARLEYA VROD....sad mogu da počnem sa radom ,stekao sam rutinu za pravi posao Prednji blatober završen-4 puta lakovan,sutra šmirglanje pa još nekoliko slojeva laka-da bude debelo (tako reče mušterija).. Biće još slika čim završim zadnji bltbrn. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...