Gvozden 591 Napisano Januar 12, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Strava kako izgleda, bravo.Drugi motor. Bash mi se dopada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Januar 13, 2011 prisutan, 1141 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan strava,svaka čast! a jesi li je prođirao ili nisi smjeo po ovom kiši? kako li se to čudo vozi!!!??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan strava,svaka čast! a jesi li je prođirao ili nisi smjeo po ovom kiši? kako li se to čudo vozi!!!??? Potrošio sam pola rezervara vozajući se-pre dok je bila polomljena...više je neću voziti da mi se ne desi kakav baksuzluk...moram je predati ispravnu i čistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Radilo se malo ovih zimskih dana-evo novih sličica-HONDA SHADOW-INDIAN (kobajagi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan montirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Braco,lepo je ispalo,nadam se da ce Pedja biti zadovoljan. Brzo si uradio,kada smo je doterali,pre 20 dana,super. A vidim da si i Hondu GL zavrsio,radi se, radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast majstore evo friških radova-još jedna HORNET Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan JOŠ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan lakovano 4 puta...još da se ispolira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 5, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Koji materijal koristiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan biće za koji dan sklopljen...trebao bi da bude što sličniji ovoj CB sa sajma...to nam je bila "radna verzija" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Koji materijal koristiš? Duga bi bila priča na ovo tvoje pitanje od 3 reči.....sve što mi se nadje pri ruci i u FARBARI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 5, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Koji materijal koristiš? Duga bi bila priča na ovo tvoje pitanje od 3 reči.....sve što mi se nadje pri ruci i u FARBARI ma samo dugine boje axaxaxa (šala) znate kako se kaže:Svaka puška u Mandušića Vuka je ubojita pa sad vi izvucite pouku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 5, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mogao u jednoj rečenici da odgovorim, ali nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 5, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je super,samo je logotip natpisa los do bola.... Braco Sorry,nadam se da ga nisi ti birao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 5, 2011 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je super,samo je logotip natpisa los do bola.... Braco Sorry,nadam se da ga nisi ti birao. Ja sam birao natpis, jer je sveze ofarbani Hornet HRC moj motor, ako se tebi ne svidja, ne znaci da je "los do bola". Meni se svidja, zato sam ga i stavio, stvar ukusa. A sad da i ja pohvalim Bracu, jer to stvarno zasluzuje. 4 SATA me je strpljivo slusao kako i sta treba da ofarba, svaki detalj na motoru je u milimetar dogovoren gde i kako da bude uradjen, a MAJSTOR Braco je sve tako i uradio. Kao vlasnik motora sam odusevljen iako sam ga video samo na slikama, ostaje jos samo da kazem komentar kad ga budem video uzivo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 5, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se o ukusima ne raspravlja,meni je drago da sto je moja pretpostavka bila tacna da "logotip slova" nije birao Braco jer to ne lici na njega ni pod razno....Prijatelju meni je drago da se tebi tako svidja i da si ti zadovoljan,a na moj komentar se poseri,nije uopste bitan.Meni je bitno da Braco kojeg znam 17 godina nije napravio "brljotinu",a njegovo je da ispostuje musteriju?! Zelim ti da uzivas u svom ljubimcu i sto vise bezbjednih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 5, 2011 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...Prijatelju meni je drago da se tebi tako svidja i da si ti zadovoljan...a njegovo je da ispostuje musteriju?! Vezi konja gde ti gazda kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se o ukusima ne raspravlja,meni je drago da sto je moja pretpostavka bila tacna da "logotip slova" nije birao Braco jer to ne lici na njega ni pod razno....Prijatelju meni je drago da se tebi tako svidja i da si ti zadovoljan,a na moj komentar se poseri,nije uopste bitan.Meni je bitno da Braco kojeg znam 17 godina nije napravio "brljotinu",a njegovo je da ispostuje musteriju?! Zelim ti da uzivas u svom ljubimcu i sto vise bezbjednih kilometara. Svaka ti dala-al zakivaš u zvezde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan ...Prijatelju meni je drago da se tebi tako svidja i da si ti zadovoljan...a njegovo je da ispostuje musteriju?! Vezi konja gde ti gazda kaze poliranje je u toku...verovatno sutra završim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moramo ti poslati jos koji Hornet. Sad nas je dvojica koji vrbujemo musterije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Februar 6, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan pratim Bracinu Temu, i zapao mi je za oko (kako se kaze) ovo sto neko kudi logotip MENI LICNO,a covjek je rekao svako ima svoj ukus!!! LOGO-TIP IZGLEDA FENOMENALNO,,ja na mojoj Hondi iz 80-tih imam ovaj logotip i izgleda bas BOGATO bas odrazava neku snagu i moc Braco Samo naprijed,puno posla i dobri slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo par slika kako izgleda na suncu Hornet HRC. IDEALNO, BEZ GRESKE, SAVRSENO, BRACO SVAKA CAST bice jos slika kad se sve to monitra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...