Владимир 137 Napisano Septembar 1, 2009 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ovako, motor je vec bio u oglasima i nema potrebe da ga slikam ponovo... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38917.msg579557#msg579557 ..ono sto je Fuego "zaboravio" da napise je da nedostaje jedan retrovizor i migavci. kao i da motor treba da se sredjuje, treba zameniti frajlauf i iglice karburatora mada ja nisam primetio da preliva ali to mi je Fuego rekao. Ja sam za ovo kratko vreme koliko je kod mene zamenio akumulatori, set NGK svecica, nastelovani su ventili i premazane gume oko karburtatora. Registracija je istekla, motor je uvezen i ima sve papire, placen je porez i carina ... 1984 godiste. cena je 800 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14578 Napisano Septembar 2, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan da li treba jos nesto da se radi na motoru? dosta jeftino ga dajes pa mi je malo ??? ako je samo to sto si napisao mozda mozemo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Septembar 2, 2009 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan ...pa tebi jeste jeftino jer ces frajlauf verovatno menjati sam. to je to, tako su meni rekli majstori. Frajlauf mora da se menja, to je ono sto su meni majstori (Gedza i Sale) potvrdili. Ako si ti raspolozen cena moze da bude i veca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14578 Napisano Septembar 3, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ...pa tebi jeste jeftino jer ces frajlauf verovatno menjati sam. :D :D ovo je za rubliku vicevi. pa ja ne znam sam ni da operem motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Septembar 25, 2009 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodat kawasaki i moze li neki tel.da se cujemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko slucajno vladimirov broj mob.izgleda da retko svraca na forum. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na onom linku gore! Prodat je 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam nije prodat,tad je prodat vladimiru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Mart 17, 2011 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena je 500 evra Cena je fiksna. 0643127350 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/31039-kawasaki-gpz-750-unitrak/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Mart 24, 2011 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Hitno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...