Jump to content

Moto Zajednica

BJB vikend voznja, 12-13 septembar 2009, Mokra gora - planina Tara

Recommended Posts

• ,, 1032 postova

Dobar provod i sjajna ekipa! Kisa se trudila, trudila i trudila da nam pokvari raspolozenje, no nije uspela. Nedeljna jutarnja kafa mi je mnogo prijala, kao i lepinje sa kulenom.  :)  Mada, ni one sa kajmakom nisu za bacanje.  ;) 

Pozdrav veseloj druzini!  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 8365 postova

Kako je vec sve dobro ilustrovano, prilazem samo situacije koje do sada nismo videli:

Prvo malo slika iz voznje (zasluzna Violeta):

q7Eat_p9121755.jpg

YXtBk_p9121756.jpg

De5UD_p9121758.jpg

Razlog zasto BJB voznje staju na svakih 20km (najzad dokumentovan! :D):

XHX8z_p9121809.jpg

Pogledajte njegov pogled: Ah, kako bih moj f650 zamenio za ovaj autobus ;):

Gr9JJ_p9121815.jpg

Veselo drustvo u bajkerskom vagonu:

Tbv05_p9121832.jpg

Nije Honda (dexterr vec elaborirao ;)) - ali ga svejedno majstor obara u krivini :D:

HTrnC_p9121851.jpg

Mira, u poetskom zanosu fotografisanja:

404.jpg

Evo, ovo je taj Holandjanin (covek ima odlican ukus za moto opremu  ;)):

lvy23_p9121882.jpg

I za kraj, svi u kisnim odelima, neposredno posle mokrog i klizavog Debelog brda, a opet svi zadovoljni:

OiECM_p9131946.jpg

Lepo je bilo... Sledeca bi mogla da bude ta Vranjska banja - pa neka je i tri dana...

• Ne silazi, 6286 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Lalajko, Lalajko  ;D

Lepo se provedoste i navozaste, pozitivno vam zavidim  :)

Ima li neko od tog Holandjanina, neki njegov sajt, bas me interesuje vase druzenje iz njegove perspektive?

• Integrisan, 8365 postova

Violeta - moja bolja polovina i clan zirija za izbor bajkerskog piva, umesto da kao covek otvori nalog i onda se oglasi, preko mene salje sledeci komentar:

Evo, kao član žirija da prenesem utisak sa degustacije piva.

Dakle, trebalo je da degustiramo 3 vrste piva, ali je bilo nekih problema sa aparatom, pa je više kapao i curkao, kao aparat za espreso, tako da je majstor za točenje (iliti konobar) presipao pivo iz čaše u čašu i nekako je više bilo smućkano pivo, nego bajkersko. Ali, sve u svemu, isprobasmo mi sve tri vrste, a i malo više, da utvrdimo ukus, proračunasmo procente alkohola i koliko po novom zakonu staje u dozvoljeni limit i „jednoglasno“ na Dexterovo insistiranje :D, odabrasmo prvo koje smo probali – ima najmanje alkohola, dakle može najviše da se popije. Žuža i Hacky (ostali članovi žirija) mogu da potvrde.

Onda je Зоран, stručni konsultant žirija, nadahnuto održao govor o pivu, ali se ne usuđujem da probam da prepričam, i zaključismo svi da nam se najviše sviđa 4. vrsta piva (ne pitajte koja).

Onda su već krenuli predlozi za masažu (Žuža: mogu ja po obrazu dva puta) i smeh i zabava, tako da je žiri tu završio oficijelni deo večeri.

Za sve koji su propustili ovaj put degustaciju, a i za one koji nisu a opet bi da potvrde utiske, domaćin je predložio da se događaj ponovi u oktobru u Vranjskoj banji, pa eto prilike da ocenite izbor žirija.

I još jedan info za one koji nisu bili, nama koji smo uveče dobro isprobali ponudu piva, ni kiša sutradan nije mogla da pokvari raspoloženje (dobar predlog kako da se pripremite za kišne dane koji dolaze).

Pozdrav celoj ekipi. Do viđenja.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Da dopunim Violetu: Zoranu se najvise svidjalo pivo iz cetvrte krigle koju je popio, tu vise vrsta nije bila bitna. Drugo, sledeca degustacija je moguca u septembru, ne u oktobru. :)

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Onda je vreme da se pakujemo ;) i jos da kupim nove opanke...Moze, idemo pa da vidimo dal u Vranje ima laganje :D :D ;D

I posto smo bili dobri gosti 50% popusta za sledecu turu minimum..

p.s. A u pivo da ubace malo mehurica ili ti CO2 i jer ovako lici na ostatak iz krmeta od 2l al od pre par dana... ::)

• Drug član, 1151 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure

Da dopunim Violetu: Zoranu se najvise svidjalo pivo iz cetvrte krigle koju je popio, tu vise vrsta nije bila bitna. Drugo, sledeca degustacija je moguca u septembru, ne u oktobru. :)

Ili B verzija: citat: "Ma trebali smo mi za onim busom..." kraj citata!

Bar se ne kajem!

;-)

• U prolazu, 7 postova

Sa pivom,bez piva, vecitom drugom casom, kako kaze moj andjeo cuvar Dexter, ja nemam reci koliko mi je prijalo druzenje sa svima koji su posli na voznju.

Pozdrav za sve koji su ucestvovali i doprineli da se druzimo i upoznamo jos vise medjusobno, ali i da upoznamo bolje nasu zemlju koja je lepa i svakim svojim delom nudi razlicite lepote. 

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Vfr 750

evo upravo mi se renderuje i  film sa proglasenja bajkerskog piva pa cim bude gotovo stavljam na you tube ,malo je losijeg kvaliteta jer je bilo mracno u sali ali sta sad ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja