neskez 120 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jucerasnji dan je bio kao stvoren za voznju. Nije bilo hladno, a nije se ni kuvalo u punoj ratnoj opremi. Poslednji dan odmora, uz mnogo kukanja i klecanja pred zenom uspeo sam da izmolim slobodan dan (uz uslov da uspavam bar jedno dete u podne). Kum je na svom NSU-u konacno sredio struju tako da je bilo samo pitanje: KUDA? Obisli smo nase krajeve, napravili lep krug, stali u 3,4 kafane, par etno sela (gde smo popili svaki oko 1/2 litra kafe i litar kisele vode), uz put se kum setio da je nesto pokarabasio sa modemom, pa da i to sredimo, normalno uz kaficu. Povratak kuci, lagano, da bi sto duze trajao (u trecoj na vrh gasa), a obzirom da vozim kruzera od 125 ccm to je nekih 50-ak km/h. Dugacak pravac, uzan kolovoz, bilo i nesto rupa, trotoar samo sa jedne strane, dok su kuce sa obe. Trotoarom bezbrizno ide klinac oko 7-8 godina, u sledecem trenutku pocinje da trckara i da polako prilazi ivicnjaku. Kroz glavu mi prolazi neracionalnost dece tog uzrasta (najstarija cerka mi je tih godina), popustim gas i jos svirnem za svaki slucaj... Malisan se osvrne i nastavi da trci trotoarom, a ja nastavim svojim putem, dodavajuci malo gasa, jer je intruder vec poceo da se gusi. Kada sam prisao na par metara malisa bez ikakvog nagovestaja istrcava na kolovoz i prelazi ga nakoso prema svojoj kuci. Prednja i zadnja do maksimuma, motor pocinje da se uvija, asfalt onaj stari uglacani kao da je led... Pokusavam da izigravam ABS i da ga odrzim pravo... USPEO SAM da ga izbegnem, prosao sam na par santimetara iza njegovih ledja i zaustavio se par metara dalje. Komsija tog klinca koji je bio na trotoaru se drzi za glavu otvorenih usta i tek posle par sekundi prosapce "Hvala, dobar si". Utrenutku ranije kada sam mislio da ga necu izbeci, kroz glavu mi je prolazilo sta ce biti sa malisanom od 30tak kg kojeg udari motor od skoro 300kg pri brzini 40-50km/h Izvinjavam se ako sam vas smorio, ali meni se jos uvek grci zeludac. Cuvajte decu i ucite ih pravilima saobracaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je! Moramo misliti na njih, danas počinje škola, a prve dve nedelje su kritične, tako da čim vidiš dete puštaj gas i prikoči! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto sporije oko skola, deca pojma nemaju... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Septembar 1, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan UH! Ne vozim oko škola ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je klinac od 4-5 godina na bicikliću izleteo između parkiranih automobila, kočio sam kao lud, nekako uspeo da se zaustavim na 20 cm od njega. Samo me pogledao i otisao dalje. Ja sam ostao ukočen i mokar od znija. Od tad po gradu ne prelazim 40 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6358 Napisano Septembar 1, 2009 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Danas počinje školska godina, budite pripravni na svakojake situacije pored škola. Smanjite brzinu i otvorite četvore oči! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 1, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...