spdzlla 0 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nove vesti o zakupu samo agregata koje bi trebalo da smanje troskove i opmoguce jeftinije trkanje sire se zaista vrlo brzo. Vesti su da bi to moglo da se desi 2011 ali po svemu sudeci moglo bi da se desi i godinu dana ranije, tj. vec sledece sezone. Izgleda da bi Yamaha mogla da iznajmi jedan agregat vec sledece sezone. Interesenat je niko drugi vec Hayate. Ovaj mali tim je vec uradio mnogo u ovoj sezoni i ova prilika ili bolje reci situacija bi mu omogucila da se takmici i sledece godine. Takodje broj masina bi se u startu popeo na 18. Sama ideja da Hayate iznajmi Yamahin agregat ima mnogo smisla. Novi Hayate motorcikl bi imao Yamahin motor spakovan u sadasnju Kawasaki sasiju. Ako se uzme u obzir da je covek koji je dizajnirao M1 sada u Kawasaki-ju odnosno Hayate-u, Ichiro Yoda, koji je napustio Yamahu da bi redizajnirao Kawasaki, jos uvek je u ovom timu i vrlo dobro je upoznat sa Yamahinim agregatom i njegovim mogucnostima. Ne treba zaboraviti da Marco Melandri vise ne vozi za ovaj tim ali je sigurno da postoji zaista veliki broj vozaca koji bi uzeli to mesto bukvalno za dzabe samo da bi ostali u Moto GP-ju. Mozda nam i sledece godine Hayate priredi mnogo iznenadjenja, bilo bi lepo… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Avgust 31, 2009 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda uzmu Eliasa ili DeAngelisa? Ma jok sigurno ce Toseland da se uvali po nacionalnoj osnovi. Mora da bude jedan Britanac u MotoGp. Ta Dorna je stvarno uzasno preduzece. Svi misle da je to spanska firma sa onim ljigavim Carmelitom na celu a ustvari iza svega stoji neki grozni lik iz CitiBank. Nadao sam se da ce da propadnu u ovoj krizi (i Dorna i CitiBank) ali nista. Vise srece sledeci put! Bez obzira na sve ovo bilo bi super da Hayate ostane. Pravi trkacki tim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hayate mi je izmamio toliko osmeha ove godine da to nije moguce...Voleo bih da ostanu a sva je prilika da ce tako i biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Septembar 2, 2009 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Hayate mi je izmamio toliko osmeha ove godine da to nije moguce...Voleo bih da ostanu a sva je prilika da ce tako i biti... Da, samo sto ja mislim da je jedno Hayate sa Melandrijem a nesto sasvim drugo bez njega. Mislim da ce u ovom slucaju pratiti sudbinu Ilmora ili Roberts tima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hayate mi je izmamio toliko osmeha ove godine da to nije moguce...Voleo bih da ostanu a sva je prilika da ce tako i biti... Da, samo sto ja mislim da je jedno Hayate sa Melandrijem a nesto sasvim drugo bez njega. Mislim da ce u ovom slucaju pratiti sudbinu Ilmora ili Roberts tima. Naravno, slazem se u potpunosti, Melandri je najzasluzniji za sve sto im se desilo ove godine...Sledece godine bi trebalo da imaju odlican Yamahin agregat, videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 3, 2009 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A i toliko drugara ostaje bez ugovora da ce da bude jagma za mesto u Hayate-u. Verovatno ce i Yamaha nesto da se pita. U svakom slucaju mom favoritu (Elias) se ne pise dobro. Mozda ce morati za Biaggi-em ili u Moto2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan A i toliko drugara ostaje bez ugovora da ce da bude jagma za mesto u Hayate-u. Verovatno ce i Yamaha nesto da se pita. U svakom slucaju mom favoritu (Elias) se ne pise dobro. Mozda ce morati za Biaggi-em ili u Moto2. Toni je opasan vozac, sigurno ce naci angazman. Isto vazi i za njegovog timskog kolegu De Angelis-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Korisna informacija...hmmm,kako mi je promakla? Moracu malo ja to da googlam. Egoisti iz kawasakija su ispali bas pravi idijoti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 12, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je Melandri vise nego zasluzan sto se Hayate nasao tu gdje jeste, ali ako bi sljedece godine Dzamahirija dala motor, ne znam da li ce te se sloziti samnom, ali mislim da je ovogodisnja Yamaha maaaalcice bolje spakovana nego Kawasaki, tako da bi tu bili u golemom plusu u odnosu na ovu godinu. Nista, cekamo ko ce da se zaHayata sljedece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Septembar 12, 2009 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali i dalje ostaje ogibljenje, ram, aerodinamika... I dalje nisam siguran da mogu da pruzaju rezultate na ovom nivou bez nekog mLogo jakog vozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 13, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I povodom toga je Yamaha dosta izdasnija nego Honda. Mislim da je Edwardsova slicnija Rossijevoj, nego de Angelisova Perdosinoj, naravno, osim ako Hondi ne zahvali neko za testiranje, pa uvale nekom privatniku da im to odradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...