andrejp 24 Napisano Decembar 25, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo necega sto je STVARNO drugacije! :shock: Pogledajte i sami, odlican sajt: http://www.mp3.piaggio.com/ Inace pre otprilike mesec dana sam video tipa u sred Beograda (u Kralja Petra) na ovom cudu, zaustavio sam auto i malo popricao sa covekom.. nazalost nisam imao fotoaparat da slikam, ali stvar odista izgleda skroz uvrnuto, mada sveze i simpaticno.. Tip mi je odmah demonstrirao jedinstvenu sposobnost ove sprave: postoji posebno dugme sa desne strane na kormanu koje kada se pritisne, kocnice momentalno ukoce sve tockove i na semaforu stojite bez da spustate nogu na asfalt! Wierd! :shock: Jedino sto sam se zblaznuo kada mi je rekao cenu - 6000€ fco Beograd, tj sa svim dazbinama. Volim ja egzotiku, ali mislim da je stvarno previse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Decembar 25, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, citao sam najave ovog modela. Voleo bih da probam jedan djir, mada ne verujem da bih kupovao tako nesto... Ko da je vozilo za, nedaj boze nikom, invalide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 25, 2006 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po meni se dodavanjem ovog tocka gubi smisao motora-ali moze biti zanimljivo prevozno sredstvo...ma ja sam ipak za varijantu auto(prevozno sredstvo),motor(zadovoljstvo)-a ovo mi je nesto imedju ta dva...ko voli nek izvoli.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon pravi skuter i dokaz da skuter nije motor.Ovo se cak i meni svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 25, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan a kad je izashao odma mu je pao uporedni test sa smartom hehehehe vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 25, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da taj lik sluchajno ne vozi i ferari... i drzzi kaficc u strahinjicca bana... ako jeste znam ga ujak od moe drugarice iz shkole... taj model je davno izashao... posle njega su najavljeni josh neki modeli sa istim pogonskim reshenjem... ako nekog interesuju noviteti za 2007-mu evo i linka... http://www.skuteri.org/forum/viewtopic.php?t=981 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 25, 2006 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan deluje mi kao stvar za penzionere :oops: mislim da nikad u zhivotu ne bih mogao ovakvu stvar da vozim... chak neko i da mi ponudi krug ne bih ni na trenutak pomislio da ga probam... :? izgleda kao josh jedna igrachkica za decu bogatasha... po meni bi vozhnja na ovom, nazovi motoru, bila prilichno izveshtachena... definitivno sam protiv ovoga... a to sigurnost, udobnost etc... smeshno... :? svako ima svoje mishljenje i mozhda me mnogi okrive zbog ovakvog stava... ali shta je tu je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Decembar 26, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Teoretski gledano, prednosti su na njegovoj strani. Verujem da ima bolji grip nego na dva tocka, osecaj voznje je i dalje kao na motoru, ne mora da se spusta noga (ako je to u opste bitno), mozda jednog dana dobije i pogon na prednje tockove... U svakom slucaj vise je motocikl nego ovi quadovi koji se iz nekog razloga tretiraju kao bliski rodjaci motocikala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 26, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan imate vi starog motoguzija na prednji pogon heheheheheheheh smijeshno luda stvar , al ovo je vec prebolesno gp 800 ??????????/ koji ce to nekom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 26, 2006 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan mogu ja da prepishem chas text iz dva tochka Piaggio MP3 protiv X8... jel zanima nekog da se ne cimam bzvz.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 26, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan iskreno ja bih volio to vidjeti ako imash link daj da se ne mucish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2704 Napisano Decembar 26, 2006 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Hm voleo bih da provozam to cudo da vidim kakav je filing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Decembar 26, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Inace pre otprilike mesec dana sam video tipa u sred Beograda (u Kralja Petra) na ovom cudu' date=' zaustavio sam auto i malo popricao sa covekom.. [/quote'] Da, da. Žika Živac, stari beogradski "vesparoš" ga ima! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 28, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja sprava kad je klizav put po gradu. Narod se sve više vozi i zimi koliko mogu da primetim, i kapiram da je ovakav prevoz odlièno rešenje za poledicu na putu. Nema na ovome preteranog uživanja, ali verujem da je prakitièno za sve pare... Skroz je ok, svidja mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 28, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja sprava kad je klizav put po gradu. Narod se sve više vozi i zimi koliko mogu da primetim, i kapiram da je ovakav prevoz odlièno rešenje za poledicu na putu. Nema na ovome preteranog uživanja, ali verujem da je prakitièno za sve pare... Skroz je ok, svidja mi se... Potpisujem... Sve stoji, jedino sto mu je cena mnogo "ostra", steta sto je u nasim uslovima kupovina ove sprave sa oznakom "samo za odlikashe" :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 29, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Napokon pravi skuter i dokaz da skuter nije motor.Ovo se cak i meni svidja Potpisujem, ime, i slažem se 200%. Ubo si k'o prstom :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 17, 2007 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan WTF?!?! Motorne sanke? Ostao sam bez teksta kad sam ovo video, ima li smisla ovo "vozilo"?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...