hpg 8 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri, bajkerke, i ostali nemotorizovani svete! Davno sam se registrovao na BJBikers, a nisam se predstavio, kako red nalaže (a nered sprečava). Ovaj forum se sasvim slučajno našao u mojoj google pretrazi pre malo više od tri godine, i tada se našao i na mojoj listi omiljenih sajtova, gde i dalje drži ubedljivo prvo mesto. Zagrejao sam se za motore nakon svog prvog moto skupa (ADA, Mc Cobra). Tada sam sanjao neke manje dvotočkaše, koji bi i meni, manjem, bili karta u jednom smeru za bajkerski svet, slobodu i osećaj bliskosti kakav ne postoji nigde na svetu. Sada, kada sam zaronio u moto-magiju dublje nego ikad, sanjam realnije - YBR125 (odnosno 250) su nešto što ja moram imati, nešto što osećam da je pravljeno upravo za mene! Kako je izvršna vlast moje porodice bila dželat mome snu, moraću još malo da se strpim i uživam u slatkim dozama moto-sveta koje mi ovaj sajt i njegovi članovi nesebično pružaju. [tt]Nikola, budući gastronom, sadašnji kulinar[/tt] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Avgust 30, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 30, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 30, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se mi znamo ??? ;D ;D ;D Dobrodoshao ! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...