r3d 0 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite za off, ali zar se motor ne gura kao auto tj. ubaci se u drugu - kvacilo - guranje - pusta se kvacilo i brm brm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite za off, ali zar se motor ne gura kao auto tj. ubaci se u drugu - kvacilo - guranje - pusta se kvacilo i brm brm Da, isto tako, samo mnogo lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, kao sto zakoni mehanike nalazu, ali anton je naveo da ga "ne moze gurati u brzini" ??? Da nije stvarno to pokusao? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan verujem da su pesak i sljunak odigrali ulogu klikera, pa kad pusti kvachilo tochak nastavi, ono shto se u mom rodnom kraju kaze, sulja. Inache stvarno bi 125-ica lako trebala da pali na gurku, vece kubikaze jok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja palim 250 i uzbrdo ako treba samo sidjes sa motora, ubacis ga u drugu i zaletis, naglo pustis kvacilo a nastavis da giras pa malo stisnes kvacilo i dodas gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ja palim 250 i uzbrdo ako treba samo sidjes sa motora, ubacis ga u drugu i zaletis, naglo pustis kvacilo a nastavis da giras pa malo stisnes kvacilo i dodas gas Bolje da cim se upali dodas gasa malo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahaha kak bi to bilo krasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan znam ja kako se pali motor na gurku.samo kao sto rekoh,godine,kondicija,stomak i nezgodan teren i nisam se bas nesto ni trudio.trebalo mi je i malo snage da lutam po BG i da trazim deo za koji mislim da mi uopste ne treba.da sam odmah znao da je akumulator u pitanju ne bih ga ja ni palio na gurku. ali sta da se radi.sada znam za sledeci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Antone, pa zasto si se predao tako lako, ako vec zeza stomak lakse bi ti bilo da nadjes nizbrdicu, nego da trazis po BG deo koji ti ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je crko akomulator skines neki sa auta i spojis kablovima da probas i odma znas da li je crko ili nije ako nije ides dalje sa potragoma....ja mislim da je to nesto ocigledno ali ti to na zalost ne vidis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan na Pancevackoj strani BG bas nesto i nisam nasao nizbrdica.e sada kada odem u nedelju moracu da organizujem neki komsiluk za guranje.a recimo da je Zoltan tu najblizi,kada dodje u posetu.a posle razgovora sa ovdasnjim majstorima definitivno smo utvrdili da je u pitanju akumulator i na srecu ako je to guranje nece biti potrebno.e sada ako ne bude to onda cu da prodam motor i da se vozim autobusom pa na prolece da trazim PUCHa ako pretekne nesto novaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Antone al ti brzo odustajes.Sta bi da je stvarno neki problem?Kad ga upalis posle pet minuta ces zaboraviti celu muku kad ga poteras za Palanku i uzput izores par njiva.Ne daj se bre.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako osetis da ti vise ne prija ili da bi ti dobro dosla promena,ili nesto trece,prodaj. Vidis i sam da smo izmesali motore a ostali u kontaktu. Ti imas jednu prednost u odnosu na nas,tvoj je enduro,a oni se najbolje prodaju i imaju stabilnije cene. Mada i ja mislim da kad se opet provozas sa novim akumulatorom,zaboravices na ovu epizodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako osetis da ti vise ne prija ili da bi ti dobro dosla promena,ili nesto trece,prodaj. Vidis i sam da smo izmesali motore a ostali u kontaktu. Ti imas jednu prednost u odnosu na nas,tvoj je enduro,a oni se najbolje prodaju i imaju stabilnije cene. Mada i ja mislim da kad se opet provozas sa novim akumulatorom,zaboravices na ovu epizodu. Ivane ivane ivane, vidi se da se ne druzis sa nama to nije enduro nego neki "bemli ga" model (naked) http://www.qingqi.co.rs/sr/qingqi_qm125-2d.html pod hitno na jedno okupljanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako osetis da ti vise ne prija ili da bi ti dobro dosla promena,ili nesto trece,prodaj. Vidis i sam da smo izmesali motore a ostali u kontaktu. Ti imas jednu prednost u odnosu na nas,tvoj je enduro,a oni se najbolje prodaju i imaju stabilnije cene. Mada i ja mislim da kad se opet provozas sa novim akumulatorom,zaboravices na ovu epizodu. Enduro se lakse prodaju i imaju stabilne cene? Pa niko me ne zove vec 2 nedelje za oglas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan problem je resen.100% je utvrdjeno da je u pitanju akumulator.a to da cu da predjem na pucha je izreceno u afektu.u nedelju menjam akumulator i onda na jednu laganu voznjicu do kuce.posto cu najverovatnije imati saputnicu,jos samo ostaje da resim kojim cu putem.da li sremskom ili banatskom stranom.a i resio sam problem guranja za nedelju.ipak je u dvoje lakse.ako neko planira biti negde na tim putevima u nedlju popodne neka se javi pa mozemo i da se vidimo negde na Vencu,ako budem isao sremskom stranom,ili ispod titelskog brega ako pak budem isao tom stranom.inace ja sam na tim putevima svake nedelje i do sada jos nikoga nisam sreo iz ekipe.a sto se tice prodaje motora to ce da ceka neka sretnija vremena,posto ne bih imao kesa da doplatim a ono para sto bih dobio za njega bi se brzo istopilo pa bih na prolece opet bio na pocetku.ipak i moj kinez sluzi svrsi da se stigne od tacke A do tacke B i da se usput uziva u voznji.i naravno da se zahvalim svima na pruzenoj pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 3, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan problem je resen.100% je utvrdjeno da je u pitanju akumulator.a to da cu da predjem na pucha je izreceno u afektu.u nedelju menjam akumulator i onda na jednu laganu voznjicu do kuce.posto cu najverovatnije imati saputnicu,jos samo ostaje da resim kojim cu putem.da li sremskom ili banatskom stranom.a i resio sam problem guranja za nedelju.ipak je u dvoje lakse.ako neko planira biti negde na tim putevima u nedlju popodne neka se javi pa mozemo i da se vidimo negde na Vencu,ako budem isao sremskom stranom,ili ispod titelskog brega ako pak budem isao tom stranom.inace ja sam na tim putevima svake nedelje i do sada jos nikoga nisam sreo iz ekipe.a sto se tice prodaje motora to ce da ceka neka sretnija vremena,posto ne bih imao kesa da doplatim a ono para sto bih dobio za njega bi se brzo istopilo pa bih na prolece opet bio na pocetku.ipak i moj kinez sluzi svrsi da se stigne od tacke A do tacke B i da se usput uziva u voznji.i naravno da se zahvalim svima na pruzenoj pomoci. VAO.....Dzax je planirao da dodje do mene u nedelju po lanac pa vidi sa njim , mozes i ti da se dovezes....onako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Heh, i ti to zoves veliki problem. Ako ides kroz Staru Pazovu, javi se da se nadjemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja to isto ne bi nazvao problemom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakav god da je problem, bitno je da si ga resio, a sada sedi i vozi hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...