jager 3447 Napisano Septembar 3, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sorry za totalni off... Ali Zeitgeist, oba dela su OBAVEZNI za pogledati. Zaista. Mene je prvi deo toliko frapirao da sam ostao bez teksta duže vreme. Ni drugi nije loš, naprotiv, ali prvi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steeler 157 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 61 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jutros u jutarnjem programu na rts-u bila reportaza o motociklistima, njihova 'nocna' ekipa isla u intervencije sa policijom. Intervencije vezane za uznemiravanje gradjana od strane bajkera koji uglavnom pobegnu kada patrola naidje, a pandur se zali kako ostanu samo oni u opremi sa ispravnim motorima pa im ne mogu nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan Za Joksu Nisam brate gledao taj film. A i da jesam, malo sam stariji da bi mi film bio obrazovno stivo u socioloskom smislu. Mislim da je u svemu potrebno naci pravu meru. Priznajem, jos uvek tragam. Ja sam davno prosao teenage godine - pogledaj filmove kad vec tragas, nije to ultimativna istina ali eto moze ti otovriti nove perspektive možda. Verovati u iskljucivo crno-beli svet i pravila igre je najblaze receno neiskusno. Iz tog rezona ne mogu se sloziti sa anarhijom, pre sam malo desno. Nemam nista protiv bilo cijih ubedjenja, al u tom slucaju zar nije licemerno i pi*kasto kukati na ovom forumu, ako te ista zabole u smislu represalije policije, medija... i na kraju odnosa drustva prema tebi? Ne znam zasto si doziveo moj post kao kukanje, samo sam iznosio svoje mišljenje - sebe smatram dovoljno inteligentnim da neke svoje stavove izražavam na ovaj način među vama u smislu diskusije a pri tom daleko od toga da mogu tako i da se ponašam - samleo bi me sistem za vrlo kratko vreme (jer sistem trenutno ipak postoji iako vrlo nepravedan). U nekom filmu davno beše jedna izjava u stilu: Ne mozes zauzeti stav "J*ebes sistem, u tom slucaju on ce s*ebati tebe, treba da nadjes rupe u sistemu i da ih iskoristis". Plus sto drustvo prema meni i nije lose ali kad pogledas opstu sliku...smesna je. Anarhija je malo kompleksnija filozofija, al da ne ulazimo u to, vec da recimo prihvatim tvoje netacno tumacenje, dal to podrazumeva da je i drugoj strani dozvoljeno sve? Recimo, kad nemas tablu i ne moze policija da te stigne, otvori vatru? U anarhiji nema policije i nema tablica, Mad Max samo prezivljava......(ne kazem da sam taj ali jbj najaci samo opstaju....) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Kiseli, Ne tragam za istinom, vec pravom merom. Naravno da si u pravu da treba pogledati izmedju ostalog i filmove, al ne iskljucivo iz istih crpeti sustinu. Ne znam zasto si doziveo moj post kao kukanje, samo sam iznosio svoje mišljenje -Nisam doziveo tvoj post kao kukanje, al kukanje postoji na forumu zar ne? I zar to nije licemerno, pod uslovom da ne prihvatamo nikakve obrasce? sebe smatram dovoljno inteligentnim da neke svoje stavove izražavam na ovaj način među vama u smislu diskusije a pri tom daleko od toga da mogu tako i da se ponašam - samleo bi me sistem za vrlo kratko vreme (jer sistem trenutno ipak postoji iako vrlo nepravedan). U nekom filmu davno beše jedna izjava u stilu: Ne mozes zauzeti stav "J*ebes sistem, u tom slucaju on ce s*ebati tebe, treba da nadjes rupe u sistemu i da ih iskoristis". Plus sto drustvo prema meni i nije lose ali kad pogledas opstu sliku...smesna je. -Sam si odgovorio. Slazem se u svemu, a posebno u podvucenom. U anarhiji nema policije i nema tablica, Mad Max samo prezivljava......(ne kazem da sam taj ali jbj najaci samo opstaju....) -I mis izhebe macka u crtanom. Stvar maste. p.s. Ovde je bitno da sto manji broj ljudi "plati cenu" svoje ljubavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan @sebe Izvini za off, ali jel` se ti to obracas sebi, ili si hteo da napises sebe Nemoj da se ljutis, ali bas sam se slatko nasmejao. Naime "@" znaci "at", a koristi se kad se obracas nekolicini ljudi npr... @fibra mnogo se bre, pravis pametan ;D aj` uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan smorili ste!!! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Prihvatio, Fibra. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan molim druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5545 Napisano Septembar 4, 2009 Integrisan, 13272 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na temu B-92 protiv neduznih psihopata koji maltretiraju pola grada svake noci i ugrozavaju zivote onih koji im se slucajno nadju na putu. Ja se uopste ne prepoznajem u ovoj grupi. Ziveo sam i zivim u nekoliko zemalja i u svakoj postoji isti problem. Policija im ne moze nista jel ako ih jure mogli bi da im ugroze zdravlje ili zivot. Sto bi izazvalo pateticne reakcije opozicije i raznih dusebriznika (bio je divan mladic, oca je retko tukao a majku skoro nikad) velike odstete itd. Sve i da ih uhvate vrlo je tesko i skupo dokazati da su ista uradili. S toga cepove u usi dragi sugradjani ili se preselite u Svajcarsku tamo se to redje desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...