bullet88 214 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Apriliu Pegaso 650,1997 godiste noviji model bordo-siva,u odlicnom stanju,GIVI kofer monkey sistem,stitnici za ruke,brembo kocnice,gume metzeler kao nove, lanac i lancanici kao novi,dobio sam je u nekoj kombinaciji a sad mi trebaju pare,istekla je registracija cena je 1650 evropljana i vozi tel 065/66-77-007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan daj malo slika da se vidi motorce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan postavicu cu slike sutra zeza me bluetooth na kompu nece da se poveze sa telefonom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan evo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih da napisem da je juce uradjen servis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je stvarno jako povoljno. Danas treba da mi se neki momak javi za EN-a ,ako en ode ja dolazim po ovaj motorcic. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan i ja mislim da sam stavio povoljnu cenu,nadam se da ce biti neke trgovine,bilo bi mi drago da ga uzme neko sa foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan motor prodat.moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...