Jump to content

Moto Zajednica

zastita za ruke

Recommended Posts

• Ol' dirty bastard, 625 postova
  • Motocikl: TDM

... cak i sa ovim dodacima ne verujem da bi radili neki posao oko verta... ok sad dok je leto ali kad zaladi...

Bas skoro sam pricao sa ortakom na tu temu.Kao ja bi stavio to izmedju ostalog da mi malo olaksa voznju zimi,al on kaze da skoro i nema razlike-i dalje bije vetar.

Daklem,kontam da te stvari sluze samo da stite od granja o off-u i eventualno pri padu da sacuvaju rucku kocnice???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

... cak i sa ovim dodacima ne verujem da bi radili neki posao oko verta... ok sad dok je leto ali kad zaladi...

Bas skoro sam pricao sa ortakom na tu temu.Kao ja bi stavio to izmedju ostalog da mi malo olaksa voznju zimi,al on kaze da skoro i nema razlike-i dalje bije vetar.

Daklem,kontam da te stvari sluze samo da stite od granja o off-u i eventualno pri padu da sacuvaju rucku kocnice???

To jeste ali kad je veci pritektor, veruj mi da ima razlike na zimi... oseti se samo tako.

• Svrati ponekad, 327 postova

ja sam narucio sutra stizu pa cu i slike staviti kad ih montiram ...ima dobrih mozete pogledati sajt racetech.it moje su kostale 60 aluminijumske plus 20 adapteri ...

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Postoje modeli koji odlicno stite rucice od lomljenja. Drugi odlicno stite od vetra. Treci rade obe stvari ali kostaju 140e :)

Sta sad?

pa kad stignu(trebalo bi sutra) videcemo kako ce se pokazati ...model je vertigo namenjene su za supermotard...treba pogledati cene su im ok ...ako nekog bude zanimalo nek se javi

• Svrati ponekad, 398 postova
  • Motocikl: KTM SMR 690

uuu pasu ti savrseno! i boja i model!

ja sam isto jurio neke sa aluminijumskim nosacem i plastikom preko pa sam na kraju zavrsio sa acerbis supermoto modelom...

porucio iz ameriku... peripetije dok je stiglo... kostali su oko 80-90e zajedno sa adapterima ali me je na kraju izaslo 140-150 sa shippinzima lopovskim DHL-om i dragom nama drzavom >:(

malo muke dok sam ih namestio ali je vredelo... naj su lepshiji od svih :D

oijJ4_shoezer0293.jpg

meni su adapteri od plastike i kaze covek da ih prodaje i u ceskoj tamo i kaze da pri padu nikad nisu stradali ...jedino ta zamerka ...stim da dobijes u kutiji dva para za volan 22 i 25...pa kad dodjes u subaju onda cemo videti :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja