Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 27, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Decembar 28, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan igniter je otkriveno je E baš sam ti htio reæi da ga malo zagriješ fenom i da onda mjeriš otpore,ali glavno da si našao kvar !!! Jel znaš Nebojšu iz Trebinja sa VFR-om ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 28, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ZNAM NEBOJSU IZ TREBINJA izbacen je iz kluba TNT ali on je legenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Decembar 29, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan ZNAM NEBOJSU IZ TREBINJA izbacen je iz kluba TNT ali on je legenda Pa šta uèini Nebojša, crno djete ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 29, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan nebojsa se naroljao na kupu u KG pa je pravio pizdarije a u gorazdu gaje murija uhvatila 3,7promila alkohola i bez kacige pa su ga priveli a on im kidnuo pola sata posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9534 Napisano Januar 1, 2007 Drug član, 4388 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno Mali Caca misli na igniter kako ga ti zoves. Probaj kao sto sam ti napisao ranije ne pada mi napamet neki prostiji nacin da ispitas ignitor ponekad moran da razbijam glavu pola sata da se setim kako se to zove na srpski,niakda nisam nauvio na srpski nego engleski pa mi tako lakse ponekad. ali vidim da smo ti pomogli pa bas mi drago :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 1, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan H V A L A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Januar 2, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan nebojsa se naroljao na kupu u KG pa je pravio pizdarije a u gorazdu gaje murija uhvatila 3' date='7promila alkohola i bez kacige pa su ga priveli a on im kidnuo pola sata posle.[/quote'] Što se tièe murije, svaka mu èast i ja sam 10 godina imao okršaje s murijom jer nisam imao para za registraciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 7, 2007 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno isti problem je imao i moj drugar sa Hondom. Posle brojnih experimenata i proba, IGNITOR je morao da menja. Jedva ga je našao za VT 500. A sve zato što ga je prao (mislim na motor) pod pritiskom i nekako je ušla voda u njega. Bar je posle pranja poèeo da ga zeza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulin 1 Napisano Januar 15, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Meni je takav problem pravio filter za gorivo. Od kad sam ga izbacio ne gasi se više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...