serbduck 15 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je trebalo da ovo pisem kao putopis ali neka ga za sada ovde. Odemo moja Sosa i ja na more. Hrvatska. Otok Rab. Divan put. Divan odmor. Sve to ce biti u putopisima kad stignem da okacim. Ovo je prica o coveku. O deliji. Verovao sam znakovima pored auto puta i video ili prevideo da je sledeca pumpa na 19 km. Uglavnom, prodjem i cekam znak za pumpu. A pumpe nema.....i nema.....i nema....a lampica svetli..... i svetli i.....jbg nestade mi benzina.... par kilometara posle naplatne rampe kod Zagreba. Napominjem da je to bilo u povratku. 24.08.09. Desna traka i polako guram motor. Da li bi vam bilo cudno da neko stoji na auto putu u desnoj traci ili gura motor? E, pa pored mene je proslo puno automobila, autobusa, kamiona i na moju veliku zalost nekoliko motora kojima to nije bilo cudno. Niko nije stao. Mahao sam dvojici na kruzerima. Jedan Ki a drugi Su table, jedan sa Bg tablama.....prodjose....mahnuse i prodjose.... Tri kilometra guram motor a Sosa me prati i nosi kacige i niko nista....Da je Sosa bila sama mozda bi neko i stao.... E sad.... staje kamion. Zg table. Proviri cupava glava i pita sta nije u redu. E taj covek me je sve sa motorom utovario u kamion a moju Sosu u kabinu i odvezao nas na pumpu. Zove se Guga. Iz Zeline. Bajker. Vozi Hondu CBR XX. Po sipanju goriva sedosmo i popismo picence. Moja Honda je bila ljuta pa nije htela da pali a covek se ponudio da i tu pomogne. Nisam napisao da je kamion njegovo radno mesto i da je sve to bilo u njegovo radno vreme. Zurio je. Ipak je pomogao. Morao je da ide al obeca covek da ce se vratiti ( u slucaju da mi motor ne upali u medjuvremenu ) da pomogne. Ljuta Honda pa nece da pali. Molim ja i kumim i guram i skacem al nece pa nece. Guga ode i sad opet nema nikog....il se ja varam. Ustade covek od susednog stola i pita treba li pomoc. Da pogura. Mojim iznenadjenjima nikad kraja. Bajker. Vozi Horneta. Naravno pomogne covek i Honda upali... Hvala mu. Inace to je fabricki problem - kad se isprazni rezervoar - pumpa ume da zeza. Elem sve se zavrsi dobro. Moja beskrajna zahvalnost Gugi iz Zeline. Rece da poznaje puno bajkera iz Obrenovca, Sida i cele Srbije. Rece da ce doci u septembru. Nadam se da cu ga videti i ponovo mu se zahvaliti uz pivo i pragnje. Ako negde vidite nekog bajkera pored puta usporite, stanite, pitajte....mozda ne hladi m**a, mozda je u kvaru, mozda mu treba vasa pomoc. Tablice na motoru su oznaka grada i drzave a motor je simbol neceg zbog cega smo svi mi (bajkeri) isti ili jako slicni. Jos jednom hvala Gugi iz Zeline. Hvala do neba. p.s. imam upalu misica od guranja motora. Prva sledeca pumpa bila je na 20km od mesta gde me Guga pokupio..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudine. Svaka im cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me podseti kad mi je pre nekih 15ak dana stao motor pred naplatnu rampu Bubanj potok zato sto mi je nestalo goriva jer je CRKLA lampica za rezervu. Niko nije ni pogledao, a kamoli da pridje da pita da li imam neki problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 25, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je rečeno više puta, ima bajkera i bajkera. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 26, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je rečeno više puta, ima bajkera i bajkera. > Naravno, videli ljudi da voziš HONDU, pa pomislili ''Sve je u redu, čovek proteže noge...'' Ostao sam bez goriva, jednom, u sred ''neprijateljske teritorije'', južno od naše južne granice, 2004, nešto posle 22h....i od tada malo ''drugačije'' računam potrošnju! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Avgust 26, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Naravno, videli ljudi da voziš HONDU, pa pomislili ''Sve je u redu, čovek proteže noge...'' ... Meni se isto to desilo, ali posto sam bio sa Suzukijem, nije proslo ni 5 minuta i staje kamion sa hidraulicnim liftom na prikolici .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 27, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @Dexterr hvala ti druže, otvorio si mi oči i pokazao svetlo na kraju tunela. Pa naravno da meni niko nije stao jer nikome nije palo na pamet da je BMW u stanju da se pokvari. A ja mislio da ljudi nemaju kolegijalne svesti ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam davne 89 iz Splita isao na Grobnik sa curom na maloj Hondici CB 250 i nestalo mi je goriva, i stopiram ja ono niko da stane, tog trenutka nije naisao niko na motociklu inace su svi stajali kada stanem pored puta da odmorim prvi motocikl koji naidje staje i pita da li imam problema.....doduse to su sve bili Nmeci a meni su se cak i na benzinskoj pumpi obracali na Nemackom. Uglavnom niko da nidje i pojavljuje se Radoje Dakic ULT 160C i covek staje i pita ste je ja mu kazem da nemam benzina i da me poveze do pumpe kaze on ima do pumpe 50km i da ce on to da resi...i cova ladno spusti kasiku i mi spakujemo Hondicu u kasiku i on je iskrivio da Hondica ne ispadne i mi se popnemo kod njega u kabinu i on nas odvezao sa ULTom do pumpe.....hvala mu zbog toga a rado se toga secam i danas. Inace Hondica je bila prilicno sjebana sa potrosnjom pa je samnom curom i stvarima trosila ladno 8 litara a ja nisam ocekivao toliku potrosnju pa mi se desilo da sam po polasku na more odmah stao posle 150km i odsekle su mi se noge jer sam mislio da se pokvarila ( jedva je bila sklopljena a glava je bila u haous i samo sam ja smeo krenuti na tako ozbiljan put ) medjutim kada sam video da nemam benzina obradovao sam se.....na zalost nije ni rezervu imala ali sam ja sa njom na tom putu napravio 4000km.......nije lose za nekoga ko je imao 18 godina i krstario sa curom po Jadranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 27, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @Dzigorius Eeeehhh, to su bila vremena... a naše žene su tada bile devojke p.s. ako me čuje tetkascuba, setite me se za dan bezbednosti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Dzigorius Eeeehhh, to su bila vremena... a naše žene su tada bile devojke p.s. ako me čuje tetkascuba, setite me se za dan bezbednosti ;D ima one privatne poruke, pa copy/paste...pa ondak tup noz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 27, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene nema tupih noževa!!! odosmo u off, sj*basmo čoveku temu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan svi kao pricamo mi bajkeri ovo mi bajkeri ono... al ja se ne secam da mi neku svirne nazad, da se javi ili sl... jbg al tako je... od kuce do posla prodjem njih 5,6 a u povratku jos vise kad je podne... uredno se javim ali me gledaju kao da sam pao sa marsa , strasno... ok, pre godinu dana je bilo malko drugacije, javi ti se neko a sad...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan tako da ja ne bi ni ocekivao da neko uleti u pomoc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...