zaludan 8447 Napisano Avgust 24, 2009 4_tocka_i_karoserija, 1881 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan ...uskreno Vam zavidim sto vozite 'iz meraka'. Ne bih menjao cetiri tocka i karoseriju (zatvorenu) za dva, pa jos vetrovita i kisovita....nikad! Medjutim, ono sto me nervira kod vozaca sa vise tockova je to sto nikad nece da voze bez razloga, onako kako vi to radite. Meni cesto dodje da sednem u kola i vozim sa nekim potpuno izmisljenim razlogom, ali to obicno moram sam, eventualno sa zenom & decom (kad su raspolozene). Dugo vec 'posecujem' ovaj sajt, i nekako mi uvek bilo bezveze da se registrujem s obzirom da su svi ostali (koliko vidim) bajkeri, ili bar zele da budu, ali eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pravo zboris prijatelju, ja cesto izadjem na drum a nemam pojma gde sam krenuo, a kada me neko pita gde idem kazem da ne svakoj raskrsnici imam 3 mogucnosti.........inace dobro ti nama dosao.....a sada ja odo na drum a gde idem to ni ja sam neznam ali uskoro cu saznati..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao druze. Posto, kako kazes, cesto navracas na forum imas dobre izglede da promenis misljenje. Imamo slucaj gospodje koja do skoro nije mogla da zamisli putovanje motorom, a sad je navucena samo tako, i jedva ceka da ponovi skorasnju voznju. Tako da... nikad ne reci nikad. Tek kad probas videces da takav merak mozes doziveti samo sa duplo manje tockova i bez karoserije. Dok se ne navuces na motore, ne vidim razlog da i ti ne vozis auto iz uzivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Meni cesto dodje da sednem u kola i vozim sa nekim potpuno izmisljenim razlogom Pa ti si brate rodjen za motoristu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 24, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8447 Napisano Avgust 24, 2009 4_tocka_i_karoserija, 1881 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si brate rodjen za motoristu A ko je rekao da vi (motoristi) imate monopol na besciljne voznje? Necu da kazem nikad, ali je malo verovatno... Vozac sam 18 godina. Kao klinac sam sedao i na dva tocka, ali me nije uhvatila zaraza. Istina, ima bar 15 god da nisam seo na motor kao vozac, a nikako mi nisu jasni oni koji se na motore navuku sa zadnjeg sedista (poznajem nekoliko bajkera, pa se povremeno nadjem na zadnjem sedistu na kracim relacijama).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i da kupis motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si brate rodjen za motoristu A ko je rekao da vi (motoristi) imate monopol na besciljne voznje? Zajasi ti odgovarajuci motor, uhvati lepo vreme i jos lepse puteve, pa se javi da pricamo. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8447 Napisano Avgust 24, 2009 4_tocka_i_karoserija, 1881 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo nesto - ja ne iskljucujem mogucnost da jednog dana kupim i nesto na dva tocka, pa lepo vreme, pa subota popodne (da izbegnemo vikendase u povratku kucama), pa tako to... Ali, kisa, blato i 4x4 pogon...servo, klima, Curacion u pozadini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru ti ne treba, ni klima, ni 4x4, slusalice su u usima, ni putevi nekakvi, ma nista! Ides gde ti se ide, stanes gde ti se stane, prolazis gde ti se prolazi,... i sto je najbitnije, deca uvek trčkaraju oko tebe i keze se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8447 Napisano Avgust 24, 2009 4_tocka_i_karoserija, 1881 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, kao vozacu Africe (ovo cu da pojasnim malo nize), verujem da ti nista od onog sto ja nabrojah nije potrebno, ali meni je komfor obavezan. Da probam da predocim nesto - moj poznanik, 'covek u godinama' (46, ja imam 37) vec neko vreme ima motore. Nemojte me pitati koji model i sl. - ne razumem se dovoljno - uvek BMW, velike zapremine, je l' se to u svetu 2 tocka zove enduro - prednji blatobran visoko od gume, a guma za asfalt? Prosle godine, presao celu Italiju (bukvalno, bio je i na Siciliji), bilo mu malo, pa otisao i do krajnjeg juga Grcke. Sve to sa suprugom iza sebe. Proletos je kupio kombi, i dao da ga prerade da moze da 'utera' motor u njega, a kad zatreba i da prespava u njemu - sad kombijem vozi motor autoputevima, a onda se motorom vozika 'u lokalu'. E, kad mi finansije doguraju da mogu i ja sve to tako, onda cu mozda i da kupim motor. BTW, pored nabrojanog, u garazi mu je i Land Cruiser Pojasnjenje za Africu - ta vrsta motora mi je uvek delovala kao najvise 'hard core'. Imam utisak da vi koji vozite to, Yamahu XT, ili goreopisani BMW (kako god se zvao), najvise uzivate u voznji. Takvi motori kao da govore da vozacu nije bitno gde ide, koliko dugo ce da vozi, i, mozda najvaznije, kojom brzinom ce da vozi. Ja sam pomalo manijak kad vozim. Kazem 'pomalo' zato sto kad sam sam u kolima, na praznom putu koji dobro poznajem, vozim mnoooooogo brze nego sto bi mi lekar preporucio, ali kad imam nekog u kolima, i kad ima drugih ucesnika u saobracaju, normalizujem se. Potpuno razumem zelju za velikom brzinom, ali mi je bezbednost vaznija. I, ja sam od onih koji se sklone skroz u desno kad vide bajkera u retrovizoru. Ako ja moram da guslam Ibarskom za sleperom, ne mora i on. Ali, kad mnogo pre cujem nego vidim bajkera iza sebe, ne sklanjam se. Cak, ako vidim automobile iz suprotnog pravca, idem skroz do bele linije. Ne da bih njega isterao u suprotnu traku, vec da ga nateram da uspori, makar samo kroz sledecu krivinu. I to uvek upali. Nisu ni 'ovi na R-ovima' samoubice. Samo misle da su neranjivi. A moj utisak (18 godina vozackog staza na 4 tocka sa karoserijom) je da su vozaci Africa i sl. najmanje skloni tome. BTW, posedujem Yuga koji je vrsnjak moje vozacke dozvole, ali, sticajem okolnosti, mnogo vise vozim druge, nove, jake automobile. Izuzev silazaka sa asfalta koji su za Yuga previse avanturisticki, potpuno jednako se ponasam za volanom svakog automobila, pa ako Vam se desi da Vam se npr. Q7 pomeri u stranu, nemojte da se cudite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, kao vozacu Africe (ovo cu da pojasnim malo nize), verujem da ti nista od onog sto ja nabrojah nije potrebno, ali meni je komfor obavezan. Da probam da predocim nesto - moj poznanik, 'covek u godinama' (46, ja imam 37) vec neko vreme ima motore. Nemojte me pitati koji model i sl. - ne razumem se dovoljno - uvek BMW, velike zapremine, je l' se to u svetu 2 tocka zove enduro - prednji blatobran visoko od gume, a guma za asfalt? Prosle godine, presao celu Italiju (bukvalno, bio je i na Siciliji), bilo mu malo, pa otisao i do krajnjeg juga Grcke. Sve to sa suprugom iza sebe. Proletos je kupio kombi, i dao da ga prerade da moze da 'utera' motor u njega, a kad zatreba i da prespava u njemu - sad kombijem vozi motor autoputevima, a onda se motorom vozika 'u lokalu'. E, kad mi finansije doguraju da mogu i ja sve to tako, onda cu mozda i da kupim motor. BTW, pored nabrojanog, u garazi mu je i Land Cruiser Pojasnjenje za Africu - ta vrsta motora mi je uvek delovala kao najvise 'hard core'. Imam utisak da vi koji vozite to, Yamahu XT, ili goreopisani BMW (kako god se zvao), najvise uzivate u voznji. Takvi motori kao da govore da vozacu nije bitno gde ide, koliko dugo ce da vozi, i, mozda najvaznije, kojom brzinom ce da vozi. Ja sam pomalo manijak kad vozim. Kazem 'pomalo' zato sto kad sam sam u kolima, na praznom putu koji dobro poznajem, vozim mnoooooogo brze nego sto bi mi lekar preporucio, ali kad imam nekog u kolima, i kad ima drugih ucesnika u saobracaju, normalizujem se. Potpuno razumem zelju za velikom brzinom, ali mi je bezbednost vaznija. I, ja sam od onih koji se sklone skroz u desno kad vide bajkera u retrovizoru. Ako ja moram da guslam Ibarskom za sleperom, ne mora i on. Ali, kad mnogo pre cujem nego vidim bajkera iza sebe, ne sklanjam se. Cak, ako vidim automobile iz suprotnog pravca, idem skroz do bele linije. Ne da bih njega isterao u suprotnu traku, vec da ga nateram da uspori, makar samo kroz sledecu krivinu. I to uvek upali. Nisu ni 'ovi na R-ovima' samoubice. Samo misle da su neranjivi. A moj utisak (18 godina vozackog staza na 4 tocka sa karoserijom) je da su vozaci Africa i sl. najmanje skloni tome. BTW, posedujem Yuga koji je vrsnjak moje vozacke dozvole, ali, sticajem okolnosti, mnogo vise vozim druge, nove, jake automobile. Izuzev silazaka sa asfalta koji su za Yuga previse avanturisticki, potpuno jednako se ponasam za volanom svakog automobila, pa ako Vam se desi da Vam se npr. Q7 pomeri u stranu, nemojte da se cudite E, ako je sve ovo ovako, a ne voziš motor, bolje da ne počinješ. Odlepićeš!!! Ako na svu tu vatru doliješ ulje sa KTM AVD, onda si j**o čvorka. Bježi s ovog foruma, dok još nije kasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nicola 0 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав. Овде ће да те "преваспитају". Већ те видим на крузеру, али не Ленд Крузеру... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Bježi s ovog foruma, dok još nije kasno! ;D ;D ;D Istina ;D ;D ;D, jel navući ćeš se, ne gine ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan He, he, ma dobro ti nama dosao i u sreci se navozao motora! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8447 Napisano Septembar 4, 2009 4_tocka_i_karoserija, 1881 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na (iz vaseg ugla) lepim zeljama. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan neslusaj ti njih samo ti cepaj jugica ali se vozi sa nama ipak treba neko i satore da nosi. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8447 Napisano Septembar 7, 2009 4_tocka_i_karoserija, 1881 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan neslusaj ti njih samo ti cepaj jugica ali se vozi sa nama ipak treba neko i satore da nosi. ;D ;D ;D A ne... Taj krs je nuzno zlo za prevoz od tacke A do tacke B. Za uzivanje u voznji je potrebno ipak nesto normalnije. A, sto se tice voznje s vama, mozda, ali je potrebno da se poklopi dosta toga da se prikljucim - posao, zena, deca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A, sto se tice voznje s vama, mozda, ali je potrebno da se poklopi dosta toga da se prikljucim - posao, zena, deca... Zagrize čovek posle tri posta ;D ;D Pečen si, pečen .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8447 Napisano Septembar 7, 2009 4_tocka_i_karoserija, 1881 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan A, sto se tice voznje s vama, mozda, ali je potrebno da se poklopi dosta toga da se prikljucim - posao, zena, deca... Zagrize čovek posle tri posta ;D ;D Pečen si, pečen .... ;D Neki misandrstending?? Ja se vozim iz meraka i sam, a ako krenem sa vama, i to ce biti na 4 tocka - da povezem satore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A, sto se tice voznje s vama, mozda, ali je potrebno da se poklopi dosta toga da se prikljucim - posao, zena, deca... Zagrize čovek posle tri posta ;D ;D Pečen si, pečen .... ;D Neki misandrstending?? Ja se vozim iz meraka i sam, a ako krenem sa vama, i to ce biti na 4 tocka - da povezem satore Uh, Toyota ce da legne kao kec na desetku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe,mozda ces nekad osetiti to zadovoljstvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...