djole grunf 100 Napisano Novembar 16, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan vala ovo je stvarno bla prilika za kupovinu kakva se u Srba retko vidja !! svaka cast ponosni vlasnik da se pohvali posle prve voznje, dobio je poklon! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan prodato danas...mislim da je neko sa foruma...ako jeste neka se javi :) :),postao mi tesan avatar,a garazu nesmem ni da spomenem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle duzeg premisljanja evo da se oglasim i ja :-[Kada je Gavrolini odlucio da pali motor poslao sam odgovor da to ne cini da cu sigurno kupiti motor a na pp sam pitaao daa li moze da ga doveze do NS/a.Nudio sam a pltim gorivo i dnevnicu oko 50 eur, jer sam lekar imam 3 dece i bila mi je Slava u subotu pa nikako nisam mogao doci u Sabac.Dao mi je tel. vlasnika a ja sam reko da ga danas zovem oko dogovora za prevoz.Medjutim kada sam nazvao motor je bio prodat i pored dogovora.Eto toliko o reci u zemlji Srbiji i dogovora o prodaji motora preko treceg lica :o Novom vlasniku nudim zarau od 100 eur znaci dajem 900 za motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 16, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan ko pre devojci njemu virago ! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje Virago nego Virgo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Posle duzeg premisljanja evo da se oglasim i ja :-[Kada je Gavrolini odlucio da pali motor poslao sam odgovor da to ne cini da cu sigurno kupiti motor a na pp sam pitaao daa li moze da ga doveze do NS/a.Nudio sam a pltim gorivo i dnevnicu oko 50 eur, jer sam lekar imam 3 dece i bila mi je Slava u subotu pa nikako nisam mogao doci u Sabac.Dao mi je tel. vlasnika a ja sam reko da ga danas zovem oko dogovora za prevoz.Medjutim kada sam nazvao motor je bio prodat i pored dogovora.Eto toliko o reci u zemlji Srbiji i dogovora o prodaji motora preko treceg lica :o Novom vlasniku nudim zarau od 100 eur znaci dajem 900 za motor. kao prvo nemoj da se ljutis na mene jer ja sam samo dao oglas za drugara,kao drugo oglas stoji vec vise od mesec dana na 1000e i ako si planirao da das 900 mogao si odavno da ponudis. Kao trece mislim da nije fer da pljujes bilo koga jer kako si rekao ovo je srbija i nicija rec se ne ceni mnogo a pogotvo nekog koga ne poznajes,mislim da je bilo glupo da odbije coveka koji je izvadio pare zbog nekog ko je rekao da dodje da vidi motor. Bez uvrede ali ni ja nikom nista ne cuvam dok ne ostavi kaparu.Motor nije bio registrovan i drug nije zeleo da ostane bez njega ili da placa neke kazne kad ga vec daje za smesne pare....svi koji su zeleli da ga kupe imali su vremena na pretek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Uzdravlju se vozio novi vlasnik:))))))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da se vozi kupac.Ovo je bas poklon i jeftino kupljen motor!! Nek se javi da cujemo prve utiske. Doktore nemoj da se ljutis.Da si bio siguran u kupovinu to bi se resilo ocas posla.Za ovakve stvari nema cekanja i pitanja.Jas sam znao da odem odma platim i ostavim motor dok ne obezbedim prevoz.Slao sam i kaparu preko Vestern Union koja stigne za sat vremena.Pa onda sve polako. Verujem da si covek u obavezama ali ipak ovaj oglas stoji Mesec dana.Ovaj model preko nemozes naci ispod 800 evra a gde su ostali troskovi dok stigne do srbije. Nema ljutis doco bice jos ovakvih motora ali verovatno ne po ovoj ceni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5158 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Skroz ste u pravu, ovakva prilika ne ceka premisljanje ko ga nije zgrabio nema pravo da se ljuti, tako i ja eto u cetvrtak bi bio moj ali sta cu kad sam konj pa pozajmljujem pare koje posle ne vidim skoro godinu dana Radesm u zdravlju da ga vozis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 17, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Eto i ja sam se razmisljao da ga uzmem, cena povoljna, jes da je mali, a ja 110 kila, i hocu - necu, i odeeee... Sta da se radi. Nek se novi vlasanik vozi u zdravlju i veselju . ( meni bi to bio treci za registraciju, a ne mogu ih sve voziti odjednom ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...