Arakis 6143 Napisano Avgust 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...da, ne znaju oni ništa... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Avgust 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su mi nudili za 400E, nije paljen godinu dana... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su mi nudili za 400E, nije paljen godinu dana... ;D Jel' to da oni tebi daju 400 e, samo da ga uzmes... :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 21, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ... Nadam se da ću uskoro da se vratim ali ovaj put idem motorom, ima još puno toga što bi trebalo videti. Ja ti ipak zelim da odes avionom, a vratis se jednim takvim motorom. ma odes s Japancem i vratis se Bavarcem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan BMW u Minhenu? Očigledno se to kupuje na svakom ćošku, pa i sa kuponima od samoposluge ;D Kuku...sad će propelerci da me napljuju... ;D Pih... da sam znao !!! ;D ;D ;D Ide kao poklon uz kupljenih 5kg Arijela. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan BMW u Minhenu? Očigledno se to kupuje na svakom ćošku, pa i sa kuponima od samoposluge ;D Kuku...sad će propelerci da me napljuju... ;D Pih... da sam znao !!! ;D ;D ;D Ide kao poklon uz kupljenih 5kg Arijela. ;D Или на меру као воће и поврће! На што лакши налетиш, цена повољнија, мало ђидаш на ваги и ето ти... опет не можеш да га купиш! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19020 Napisano Avgust 23, 2009 Integrisan, 8515 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo komšija. Lep provod i još lepše napisano! Ako odlučiš da ideš ponovo motorom, javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Avgust 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan "Dje mu je sad taj Minken, oca mu u vrr guzice j***m" ;D ;D U onoj HB pivnici ima jedan sto koji se ne koristi za goste, vec je uvek rezervisan za porodicu u cijem je vlasnistvu nekada bio objekat. Tu obicno sedi jedan dekica, razbijen od piva i kobaja. Ona je poznata i po jednom od prvih Hitlerovih govora u javnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bilo uzivanje citati i gledati :o hvala ti Arakise, kao da sam bio tamo stobom iza objektiva Trebalo bi tebe cesce slati o trosku BJBikersas da putujes po svetu, slikas i pises sta se tamo desava i kako zivi normalan svet, jer za nas smrtnike ovo je kao bajka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuu... pa u tom MinKenu ima svasta za decake! Hvala za putopis, uzivao sam... ma kao da sam bio tamo. A kak`e torbe si kupio za motoJ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 25, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Eeh, kako ja shvatam stvar taj ti je Minhen za svakog bajkera Tantalova muka. Dodjes u Minhen i ako posetis BMW, Polo, Louis...kajaces se. Ako ih ne posetis...kajaces se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 25, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm.... Vidim da je u Minhenu bilo divno! Ima tu svasta nesto da se kupi, a? Eeeeee, a na kakvim bih ja tek mukama bila- em bajker, em zensko.... ;D Hihihi Mislim da ni 6 kofera ne bi bilo dovoljno... Fotkice su ekstra! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cika Rajko, jeste da sam te nedeljama terao da ga napises - ali kad si ga napisao - stvarno si ga NAPISAO. I jos ilustrovao slikama, stvarno je bilo uzivanje citati tvoje putesevstvije po B®avarskoj i njenim moto prodavnicama. Sledeca investicija - novi foto aparat, mada ti za slike sa NOKIA-om odajem priznanje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 26, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Donese li kući nešto od silne robe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Avgust 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jesam Tomo, natovario se k'o magarac...pola mi oteli kumovi a nešto je i preostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo nema sta. Aj sad napisi onaj drugi deo sto si mi pricao, znas ono, crveni fenjeri i tako to..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Septembar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan psssst! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Mene bi morali fleksericom da odvajaju od motora! Alal ti vjera sto si uzivao! A i mi pomalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1803 Napisano Septembar 8, 2009 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan alal vera cika rajko prelepo duuugo nisam bio u nemackoj. ali prolece nije daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Februar 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ako bog da, ove godine za taj Minken motorinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sada kada ti je Bokilic servisirao "plavusana-lepotana", mos' sa njim i na kraj sveta!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Februar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Januar 13, 2012 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...eh, kako je lepo ponovo proći kroz ovaj putopis i setiti se gomile lepih trenutaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...