spredrag 1130 Napisano Avgust 19, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da u Cacku postoji odlicna radionica za masinsku obradu motora. Osnovali su je majstori iz nekog vojnog remontnog zavoda ili neceg slicnog. Treba mi adresa ili opis gde se nalazi, a pomogao bi i broj telefona. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan iz bg za ue posle prvog semafora 800m sa leve strane ulaz za firmu bozec dobri su majstori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 11, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu sam zavrsio posao na drugom mestu. Ali mozda ce koristiti nekom drugom. U svakom slucaju HVALA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...