Milky 798 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Laguna Seca 1996. Laguna Seca 2008. Doktorirali su krivinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice prvog klipa,svaka cast,gledao sam tu trku CART sampionata na Euro Sportu cini mi se (davno bese),i bio sam navijac za Mario Andretti-ja.Pratio sam CART i naredne dve ili tri godine kasnije.To obilazenje Zanardi-ja je bilo nestvarno!!! Sto se tice drugog klipa za njega mi nije bilo potrebno podsecanje zato sto ga znam napamet!Tako da ga nisam pogledao.Stoner se cudno ponasa sa obzirom da je kako ti kazes p**kica od vozaca koji se plasi duela,mora da je bio naduvan ili bolestan ili biraj po zelji.Ovaj duel je kao sto svi znamo izgubio i to je cinjenica, ali mi je drago da ih je godinu dana ranije skoro sve dobio! Odlicno poredjenje sto se tice klipova,svidja mi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo da te ispravim Michael Andretti je vozio tad za NewmanHass tim, A Mario je njegov otac Cart je po meni bio vrh za F1. A Stoner se raspekmezio tada i vise nije isti kao sto je bio..... mislio sam da je prgaviji kad sam ga prvi put video na dukcu kako leti ..... a i one njegove prve sezone u GP-u kad je izbacio Capirossija iz trke za sampionsku titulu. Bar je napravio pauzu Rossiju od 2 godine bez titule. Hayden i Stoner za sada jedini pobednici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Samo da te ispravim Michael Andretti je vozio tad za NewmanHass tim, A Mario je njegov otac Cart je po meni bio vrh za F1 Pardon Michael ,tek sada sam video sta sam napisao.Voleo sam CART strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Crni bolid broj 6,a sto se tice Stoner-a to je naravno tvoje misljenje (na p**kicu mislim)i ja ga kao takvo prihvatam jer ga ne mogu promeniti ;D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Secas li se Greg Moore-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde i Zanardi i Rossi prave grešku koja se ne pripisuje njihovom umeću već prevelikom željom da se pobedi ili povede trka Rossi je znao šta ovde mora da radi sa Stonerom jer je Stoner tada bio u punom naletu i da je odmakao 10m ovaj ga ne bi posle ni video. I Zanardi i Rossi su ovde imali mnogo sreće, nema tu hrabrsoti niti umeća, pogrešan potez sa kojiim zatvaraš protivnika koji da te ne bi udario mora da skrene sa idealne putanje ili da oduzme gas Što se tiče temperamenta vozača iz Australije, Japana, Italije ili Španije sve je jasno. Prve dve zemlje su jedna kategorija ovi su druga, prljavi, guraju se sve da dođu do pobede. Ovi su drugačiji ali ako hoće sa ovim da se trkaju mora da se priključe. Stoneru je Laguna Seca bila dobra škola, tu nema milosti, motor na motor nadam se da mu je to jasno, on jadnik tad pričao o nekim osećanjima kao ima bad feeling ako neko zvizne ili skrene zbog njega Iz moje perspektive nema lakše vožnje od toga da nekome sečeš liniju, štopuješ ga u pola krivine i blokiraš da ne može da te prođe ali u ovom sportu se to ne kažnjava jer se pripisuje žaru borbe što i jeste istina ali taj metod neko primenjuje veoma često a neko obilazi samo kada je zaista brži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Avgust 19, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5475 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ovde i Zanardi i Rossi prave grešku koja se ne pripisuje njihovom umeću već prevelikom željom da se pobedi ili povede trka Rossi je znao šta ovde mora da radi sa Stonerom jer je Stoner tada bio u punom naletu i da je odmakao 10m ovaj ga ne bi posle ni video. I Zanardi i Rossi su ovde imali mnogo sreće, nema tu hrabrsoti niti umeća, pogrešan potez sa kojiim zatvaraš protivnika koji da te ne bi udario mora da skrene sa idealne putanje ili da oduzme gas Što se tiče temperamenta vozača iz Australije, Japana, Italije ili Španije sve je jasno. Prve dve zemlje su jedna kategorija ovi su druga, prljavi, guraju se sve da dođu do pobede. Ovi su drugačiji ali ako hoće sa ovim da se trkaju mora da se priključe. Stoneru je Laguna Seca bila dobra škola, tu nema milosti, motor na motor nadam se da mu je to jasno, on jadnik tad pričao o nekim osećanjima kao ima bad feeling ako neko zvizne ili skrene zbog njega Iz moje perspektive nema lakše vožnje od toga da nekome sečeš liniju, štopuješ ga u pola krivine i blokiraš da ne može da te prođe ali u ovom sportu se to ne kažnjava jer se pripisuje žaru borbe što i jeste istina ali taj metod neko primenjuje veoma često a neko obilazi samo kada je zaista brži Bas danas kolega u kaficu govori kako je gledao neki interviju cini mi se na nekom italijanskom kanalu kada su pitali rosija za tqaj momenat i da je on odgovorio nesto u fazonu da je na treningu dan ranije probavao lagano da prodje kroz taj dio krivine tj. da je sasjece i da je na trci znao da moze to da uradi bez vecih problema. A meni licno je to potpuno jasno i ne samo u ovom vec u svakom slicnom sportu kad neko koristi sva moguca oruzja da dodje do pobjede koja su nekaznjiva tj dozvoljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ovde i Zanardi i Rossi prave grešku koja se ne pripisuje njihovom umeću već prevelikom željom da se pobedi ili povede trka Rossi je znao šta ovde mora da radi sa Stonerom jer je Stoner tada bio u punom naletu i da je odmakao 10m ovaj ga ne bi posle ni video. I Zanardi i Rossi su ovde imali mnogo sreće, nema tu hrabrsoti niti umeća, pogrešan potez sa kojiim zatvaraš protivnika koji da te ne bi udario mora da skrene sa idealne putanje ili da oduzme gas Što se tiče temperamenta vozača iz Australije, Japana, Italije ili Španije sve je jasno. Prve dve zemlje su jedna kategorija ovi su druga, prljavi, guraju se sve da dođu do pobede. Ovi su drugačiji ali ako hoće sa ovim da se trkaju mora da se priključe. Stoneru je Laguna Seca bila dobra škola, tu nema milosti, motor na motor nadam se da mu je to jasno, on jadnik tad pričao o nekim osećanjima kao ima bad feeling ako neko zvizne ili skrene zbog njega Iz moje perspektive nema lakše vožnje od toga da nekome sečeš liniju, štopuješ ga u pola krivine i blokiraš da ne može da te prođe ali u ovom sportu se to ne kažnjava jer se pripisuje žaru borbe što i jeste istina ali taj metod neko primenjuje veoma često a neko obilazi samo kada je zaista brži Slazem se za temperament.Mislim da Milky nije ovo stavio jer se reprezentuje znanje vec zato sto su situacije na corcscrew-u slicne (i zavrsile se neverovatno sretno po aktere).Bar ja to tako dozivljavam.Sto se tice preticanja Rossi-ja na corcscrew-u ,naravno da je isekao Stoner-u liniju i ustopovao ga na pola krivine a ovaj pustio gas ili prikocio (nije ni bitno) da se ovaj ne bih zakucao u njega (bitno) ...naravno... ne mislim da se to desilo radi greske vec namerno,kada gledam taj manevar zaista sam misljenja da je Rossi imao srece sto nije pao i to velike srece...Sam taj manevar nije odlucio trku kako se reprezentuje ,za razliku od Zanardi-jevog manevra koji se desio u poslednjem krugu ,Herta verovatno nije mogao da veruje svojim ocima (voleo sam ga cele sezone corak ali onda dodje Laguna i potpise novi ugovor), Rossi-jevo preticanje se desilo u 3-cem krugu odnosno 29 krugova pre kraja ,posle tog manevra Stoner je u par navrata imao najbrzi krug i non stop bio za Valetom,bilo je cak i nekih preticanja ali je Vale odmah vracao .Treba obratiti paznju da je u devetom krugu pre kraja Stoner lepo mogao da 'namesti' Rossi-ja ali nije,naravno(prica o temperamentu).Da li bi Rossi uradio isto ,licno mislim da ne bi.Izgurao bi Stoner-a sve bi prstalo.Ko zna mozda je to Stoner i trebao to da odradi da bi dokazao nekima da nije p**kica i da je borben .Trka je bila resena od strane Rossi-ja kada je Stoner u devetom krugu pre kraja na poslednjoj krivini zbog prekasnog kocenja izleteo van staze i pao (lako je mogao da pokupi Rossi-ja).Ovo je naravno samo moje misljenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ova dva clip-a sam stavio samo zbog obilazenja u istoj krivini. Pa je sve ispalo opet drugacije i opet prepucavanje. Sve u svemu, u autosportu je najveca draz koskanje i medjusobno prepucavanje vozackim umecem i dalje, bez obzira na sve te sprave ne idu same treba neko dovoljno lud da potera bilo sta tako brzo. Zato i sam i ja voleo da gledam kart takmicenje u kojem svaki kandidat (svi imaju otprilike iste bolide, ) moze da pobedi. Pricamo svi o nekom fer play-u u trkama. To jednostavno ubija car utrkivanja. Zar da ti budes brzi od nekoga. Caroloja trkanja, trenuci iz boxa , vreme potroseno na vozilo... sve to kad se stavi na pistu i ugasi crveno svetlo dolazi do podizanja adrenalina vozacu(pilotu) i mora da se desi neko gurkanje i cukanje. Senna i Prost, Hill i Schumi odnosno Shumi i svi njegovi protivnici i tako dalje ..... Rossi i VS svi zivi....... Shumi legenda , Rossi legenda.......Senna legenda, Dr. Prost.... svi su bili bezobrazni.....prljavi..... zato zivimo za trke )) Za nove duele i dvoboje........ Kad tehnologija dostigne vrh i suparnik bude tehnicki superiorniji , sama ludost vozaca dolazi do izrazaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ova dva clip-a sam stavio samo zbog obilazenja u istoj krivini. Pa je sve ispalo opet drugacije i opet prepucavanje. Sve u svemu, u autosportu je najveca draz koskanje i medjusobno prepucavanje vozackim umecem i dalje, bez obzira na sve te sprave ne idu same treba neko dovoljno lud da potera bilo sta tako brzo. Zato i sam i ja voleo da gledam kart takmicenje u kojem svaki kandidat (svi imaju otprilike iste bolide, ) moze da pobedi. Pricamo svi o nekom fer play-u u trkama. To jednostavno ubija car utrkivanja. Zar da ti budes brzi od nekoga. Caroloja trkanja, trenuci iz boxa , vreme potroseno na vozilo... sve to kad se stavi na pistu i ugasi crveno svetlo dolazi do podizanja adrenalina vozacu(pilotu) i mora da se desi neko gurkanje i cukanje. Senna i Prost, Hill i Schumi odnosno Shumi i svi njegovi protivnici i tako dalje ..... Rossi i VS svi zivi....... Shumi legenda , Rossi legenda.......Senna legenda, Dr. Prost.... svi su bili bezobrazni.....prljavi..... zato zivimo za trke )) Za nove duele i dvoboje........ Kad tehnologija dostigne vrh i suparnik bude tehnicki superiorniji , sama ludost vozaca dolazi do izrazaja Pa Milky gde si bre ti? Ko se prepucava?Nemoj da se ljutis covece ,ovde drugarstvo vlada ;D ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=8RBHLqutsaY Alex Zanardi danas vozi WTCC sa protezama Greg Moore se vozi nebeskim putem Bio je odlican vozac, jedan od najboljih, laka mu zemlja. Neznam.... kao da mi je neko blizak umro .... RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Video katastrofalne nestrece Daijiro Kato-a http://www.youtube.com/watch?v=CSD4DZOvv58&feature=related Ovo je cena automoto sporta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Kada je Greg Moore poginuo 1999 godine ,tu trku sam nazalost gledao.Vise nikada ne bih zeleo da gledam tako nesto.On mi je bio jedan od najomiljenijih vozaca, sigurno je da bi mu buducnost bila svetla.Mislim da je tu trku vozio povredjen, i jasno se secam da Juan Pablo Montoya i nije nesto slavio (zbog toga sam ga ekstra zagotivio)kada je osvojio titulu,ako se dobro secam mislim i da je pobedio tu trku.Dugo sam razmisljao o tom udesu.Mnogo gadan osecaj je bio gledati snimak,da ti se stomak obrne. Sada sam pogledao mislim da je na toj trci pobedio Adrian Fernandez, a ne Montoya. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1.5.1994. imao sam 9 godina , 3 dana nisam jeo.... i danas mi stoji knedla u grlu kad pomislim na taj dan. Ovako je prosao kroz cilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan @ Milky Ne bih rekao da je ovde bilo prepucavanja, naprotiv par komentara gde delimo isto mišljenje. Naravučenije za one koji voze ove trke mora da se priklone stilu najboljih koji po svaku cenu prave i najnepromišljeniji manevar u cilju da pobede. Sam si rekao da su ti najbolji koje si nabrojao bili preagresivni, prljavi vozači ali sa druge strane su bili i najosetljiviji kada njih krene da neko gurka. Tada se obračun obično završava posle trke jer koje taj ko sme da gurka velikog Sennu, Schumachera ili sutra možda tako bude sa Rosijem jer Rossi se bije za titulu a ostali za po koji bodić. To nije fer ako neko ide preagresivno, ulazi ti u linije ništa lakše od toga da se sa njim tako poigraš Ne znam da li se neko seća ako se ne varam duel Senna i Eddie Irwine kada je Irwine bio rookie u par navrata iako ga je Senna prošao za krug ovaj ga je obišao. Iako je to možda neregularan potez ali nisam siguran da li je Irwine trebao da pusti gas i da gubi sekunde za svoju xy poziciju ili da shvati da je ispred njega veliki Senna čiju pobedu ili osvajanje titule on mora da odgleda Obračun sa Sennom se završio kada su bili ugašeni motori u boxu Zamisli sada obrnutu situaciju, to jednostavno mora da se dešava da bi bilo jednako za sve Teško je biti brz a nekoga kočiti i gurati to može bilo ko samo ako ima tu ideju u glavi U žaru borbe se dešava svašta i nema dileme da su to velike brzine i da je ponekad teško sve kontrolisati ali je evidentno da na primer tokom 2009 je Simoncelli napravio više glupih poteza nego Bautista gde je ovaj drugi izvukao deblji kraj u svakom pogledu a SCI-u rekli da više to ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jedina stvar koja me nekako tera u razmisljanje je kako je Stoner dospeo u svet moto trka.... naravno ako je tacna, a ako jeste skidam mu kapu zbog uspeha koji je postigao. Nemoram ga voleti ali moram ga postovati. I sad kako citam postove vezane za njega svidja mi se sto je lik odradio f..k off sponzorima. Dokazuje da nije na dugme..... evo bez njega nema dukca na podijumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod nostalgije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Milky, pominjao si Sennu i Schumacher-a, a evo poredjenja na mojoj omiljenoj stazi (u fazonu nekad i sad). http://www.youtube.com/watch?v=OrpYIq0NbFM&feature=PlayList&p=CC726806FD052768&playnext=1&playnext_from=PL&index=6 Senna je zaista naj, naj, naj... Ali pored Senne tu je i zvuk Honde, a zvuk je i vise nego mocan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jos da se staza zove Honda umesto Suzuka......... lol kako mi F1 postao smesan bez Senne , a moram priznati i Schumachera........ ovi decaci uopste nisu zanimljivi....... nikako.... Kakav li ce biti GP bez Doktora........ cilj je bio skloniti Shumia sa No1... cilj je biti No1 pored Rossija.... kad ode......valjda ce Lorenzzo ili Dovi da opravdaju moja iscekivanja..... valjda..... neznam... tesko izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Jos da se staza zove Honda umesto Suzuka Nije losa ideja!!! ;D ;D ;D Honda je pored Suzuke vlasnik i Twin Ring Motegi-ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...