Bruno 68 2708 Napisano Octobar 26, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/7198236/yamaha-tdm-900 Ako nekoga interesuje. Jel ja to vidim centralni ili me oci varaju? pricaj nam nesto o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Octobar 26, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Može evo 3700 evradi., ne manisem, a I motor izgleda doro. cena je sasvim uredu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Da on ima fabrički štender,led migavce i ja ne znam sigurno nešto još a da nisam napisao u oglasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Da on ima fabrički štender,led migavce i ja ne znam sigurno nešto još a da nisam napisao u oglasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Šta je problem sa centralnim? Na TDM900 to postoji kao fabrička dodatna oprema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Octobar 26, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Marko Tenere trazio da snimi I napravi. Ako je ovo original onda me zanima da li kaci u zavojima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Da za njega imam i sportske tvrdje štapove prednje viljuške e tada je sve drugačije u vožnji i dinamičnije ali oni ne mogu u ovu cenu ni pod razno a prodao bih i njih posto su od njega a znam da su me kostali djavo i po.Cena tih stapova je 200 eur.Unutra su opruge od neke poznate firme ali sam zaboravio koje znao sam kada sam ih servisirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Marko Tenere trazio da snimi I napravi. Ako je ovo original onda me zanima da li kaci u zavojima?Zakači ali to kad mi se dogodi je krajnja granica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 1, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo drugaciji TDM 900 nego obicno i bas mi se dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Novembar 1, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo drugaciji TDM 900 nego obicno i bas mi se dopada. E ja sam ga gledao pre neki dan oduševio sam se , kako je dobro upario boje i ovaj far .Mada ovako je naked i to prelep. Послато са LG-D852 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 5, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Променим ја уље данас, други мотор. Пре свега нестао је онај ружан звук приликом шалтања, и мењач упада к'о у сир. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 5, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan koje si ulje sipao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 5, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Silkolene Comp 4, 20w50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 5, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan jel to bese ono ulje sto djunta prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 5, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Управо то. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 7, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 7, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan opaa gde si nabavio pokazivac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 7, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Oд браће кинеза са ali-ја. Око 11-12$, онај универзални са сензорима. И, имаш шта чачкати пар сати док се не подези лепо Р.Ѕ Не свиђа ми се како је испала боја светла, уживо је много боља Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 7, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan jel ti ne bi bilo tesko da postavis link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 7, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Овако нешто потражи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 7, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan to, hvala jel ga bilo tesko nastelovati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 7, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Могу ти рећи да јесте. Први пут смо код другара уграђивали, и трајало је од 7 до 1 иза поноћи. Највише нам је однело времена како наместити сензоре и магнет тако да врше свој задатак. А други пут сам данас ја уграђивао код себе, и требало ми је неких 3-3 ипо сата. Најбоље два пара руку, и лагано уз причу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Novembar 8, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hromirao to jest niklovao gomilo srafova na móm tdm.u,polirao zadnje nogostupe,sad nosim i auspluh grane na niklovanje,lezaj volana da izmenjam,uh sitnica kolko voliš, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Novembar 8, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan p.s. koliko 3vd treba 5tom na recimo 5000 rpm da ide na sat...po vasim kilometrazama..ili na 4000rpm... nesto me zanima jer cu produziti prenos..no nebitno..samo to zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 8, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Код мене на 5000 је негде између 130-140 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...