Alekre 12851 Napisano Mart 7, 2023 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo loše da izvučeš utičnicu do akumulatora. Da se ne cimaš svake zime. Ja danas napunio aku, upalio TDM posle 5 meseci i oprao ga. Dolio Kobru uljem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12851 Napisano Mart 10, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam montirao podmazivač, kupio sam u gvoždari nosač za kapalicu. Fabrički nije predviđeno da se montira na šraf. Lepi se neki profil, pa se to osigurava vezicama preko viljuške. Meni je to ružno. Šrafovi su od nerađujaćeg čelika a ovaj nosač katastrofa. Ipak, uspeo sam da pronađem bolje. Odlučio sam da stavim crni da bude celina sa kapalicom pošto je i ona crna. Ruglo. Ovo je već kulturnije. Trebao bih da stavim crne šrafove. Ali to kad budem pravio narudžbinu jer su skupi. Odlepili se nosači creva. Stavio sam pločice. Puno bolje. Ako nekome treba nosač nek mi se javi. Promenio Mart 10, 2023 član Alekre 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Mart 14, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Skinuo sam aku sa kućištem. Ko bi rekao da mi treba tutorijal za promenu akumulatora. Elem, ako zatreba još nekom, ovde je jako lepo prikazano: Yamaha TDM 4TX Battery removal change - YouTube @Alekre Da li imaš neko uputstvo kako da izvučem utičnicu koju si pominjao? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12851 Napisano Mart 14, 2023 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa prosto je. Kupiš dva O ring terminala, žice, izoluješ ih bužirom i te žice izvučeš negde van gde ti je pristupačno, Ispod sedišta na primer.Nabaviš neki vodonepropusni konektor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Mart 15, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Ako te ne mrzi, pusti neku sliku kada stigneš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10487 Napisano Mart 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 3. 2023. at 11:34, goshy je napisao: Kolege, Skinuo sam aku sa kućištem. Ko bi rekao da mi treba tutorijal za promenu akumulatora. Elem, ako zatreba još nekom, ovde je jako lepo prikazano: Yamaha TDM 4TX Battery removal change - YouTube @Alekre Hvala ti za ovo! Došlo vreme i moj TDM da dobije nov aku. Nikad ga nisam menjao, kupljen motor Srptembra 2012g. sa stavljenim novim aku . Baš me interesuje koji je. Promenio Mart 15, 2023 član Best 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Mart 15, 2023 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako neko ima na prodaju levi, vozacev, nogostup, ili ti fuzaster, za Tdm 850 4tx, neka javi pa da se dogovorimo oko kupovine. Jos letos mi neko cvakno motor i sva sreca samo to polomio, inace ga lik i preturio i nakon toga podigo i vratio kako je bio, no sreca da je trava bila i nije bilo drugih posledice (mikro ulubljenje auspuha, al ajd da to ne racunam) Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Mart 16, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TDM 900 ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha TDM 900 ABS, 2006. godište, Touring... Drugari kako vam ovaj izgleda? Hoce moj sinovac da kupi pa mu ovaj izgleda dobro. Ja nemam pojma ali mi ne izgleda kao fabricka boja Sta mislite o ovome? Promenio Mart 16, 2023 član salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Mart 16, 2023 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Posle 13 godina rastajem se od TDM-a - kupljen drugi motor Uskoro će biti jedan stariji ali stvarno odličan TDM 3VD na prodajuSent from my SM-G991B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Mart 17, 2023 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Mr. No said: Posle 13 godina rastajem se od TDM-a - kupljen drugi motor Uskoro će biti jedan stariji ali stvarno odličan TDM 3VD na prodaju Sent from my SM-G991B using Tapatalk Ovo si ti montirao druge farove? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Mart 17, 2023 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, TomyB said: Ovo si ti montirao druge farove? Ne - napravio sam druge farove 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Mart 17, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, TomyB said: Ovo si ti montirao druge farove? Tko god da je, odličan posao, barem po mom mišljenju . Ne vidim dobro na toj slici, ali čini mi se da su upasani od Tuona ili tako nešto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Mart 17, 2023 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Gato said: Tko god da je, odličan posao, barem po mom mišljenju . Ne vidim dobro na toj slici, ali čini mi se da su upasani od Tuona ili tako nešto ? Pogledaj link iz predhodnog posta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Mart 17, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/16/2023 at 6:01 AM, salem said: Yamaha TDM 900 ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha TDM 900 ABS, 2006. godište, Touring... Drugari kako vam ovaj izgleda? Hoce moj sinovac da kupi pa mu ovaj izgleda dobro. Ja nemam pojma ali mi ne izgleda kao fabricka boja Sta mislite o ovome? Motor generalno izgleda dobro, ali mi ovaj "koktel" boja nekako ne paše za to godište, barem po tome što piše na jednom renomiranom stranom TDM forumu, na temi "Kombinacije boja po godištima". Sudeći po slikama (koje znaju i prevariti), rekao bih da su bočne plastike farbane, jer mi i naljepnice ne izgledaju tvorničke. Naravno, sve to ne znači da je motor loš, naprotiv, samo bi kod kupovine trebalo malo više obratiti pažnju na moguće padove i razjasniti s vlasnikom detalje po tom pitanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Mart 17, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Mr. No said: Pogledaj link iz predhodnog posta Idešššš, majstore...! Ja mislio zajebancija, kad čovjek stvarno NAPRAVIO farove! Svaka čast i naklon do poda za trud, volju i odrađeni posao, pogotovo uzevši u obzir uvjete, alat, materijal... Na kraju, oprosti što su me na prvi pogled podsjetili na talijansku konfekciju... Promenio Mart 17, 2023 član Gato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Mart 17, 2023 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Mr. No said: Ne - napravio sam druge farove Impresivno, svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada Tabor 38 Napisano Mart 27, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sabac Srbija Motocikl: R 1200 GS K25 Prijavi odgovor kao problematičan Juče smo se malo vozali,upoznavali pa i zbližavi. Deluje da će biti lepo prijateljstvo Послато са SM-S906B помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Mart 28, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Vlada Tabor said: Juče smo se malo vozali,upoznavali pa i zbližavi. Deluje da će biti lepo prijateljstvo Послато са SM-S906B помоћу Тапатока Dama ima pomalo neobičan karakter, ali kad se dobro upoznate, obično to bude jako lijepo i dugotrajno prijateljstvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada Tabor 38 Napisano Mart 28, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sabac Srbija Motocikl: R 1200 GS K25 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Gato je napisao: Dama ima pomalo neobičan karakter, ali kad se dobro upoznate, obično to bude jako lijepo i dugotrajno prijateljstvo. za sada deluje da cemo se RAZUMETI lepo se ponasa,povozna cak NE toliko zahtevna ni na malim obrtajima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Mart 31, 2023 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da neko od vas TDM-jasa nije izgubio levu bocnu prednju plastiku od TDM 900 negde oko Nehruove ulice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Mart 31, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes neku od bocnog kofera ta mi treba. E a sada da se pohvalim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Mart 31, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan ... doobro bre, opracu ga sutra. Obecavam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 31, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da se pohvalim sedistem, konacno ga zavrsio majstor Promenio Mart 31, 2023 član JoeD 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12851 Napisano Mart 31, 2023 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran_tdm 18 Napisano April 1, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Suzuki GSX600F 2000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, JoeD je napisao: Ajd i ja da se pohvalim sedistem, konacno ga zavrsio majstor Bas dobro izgleda, ko je majstor i koliko kosta ovo zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...