SSRETENOVIC 71 Napisano Avgust 18, 2021 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima .Momci imam jedno pitanje , prosle godine mi padne motor na levu stranu i izgrebe mi auspuh , pitao sam ljude sto rade sa prohromom kazu da ne moze to da se vrati na fabricko stanje a bas mi bode oci i nervira me .Pitanje je , ima li neko da prodaje fabricki auspuh za TDM 900 da ima isto rasparan auspuh da nebih kupovao obadva .Ne znam dali moze levi na desu stranu ili obratno ali msm da ne moze bez prepravke , meni treba LEVA strana. Sent from my HD1900 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Avgust 18, 2021 (promenjeno) Andragog, 4943 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Može da se odseče, rotira za 180 stepeni, zavari i teraj... Promenio Avgust 18, 2021 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Avgust 18, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, SSRETENOVIC je napisao: Pozdrav svima . Momci imam jedno pitanje , prosle godine mi padne motor na levu stranu i izgrebe mi auspuh , pitao sam ljude sto rade sa prohromom kazu da ne moze to da se vrati na fabricko stanje a bas mi bode oci i nervira me . Pitanje je , ima li neko da prodaje fabricki auspuh za TDM 900 da ima isto rasparan auspuh da nebih kupovao obadva . Ne znam dali moze levi na desu stranu ili obratno ali msm da ne moze bez prepravke , meni treba LEVA strana. Sent from my HD1900 using Tapatalk Vidi sa @Mindžake Merava, on je sjebao desni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12461 Napisano Avgust 18, 2021 Ne silazi, 7286 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, srbac said: Može da se odseče, rotira za 180 stepeni, zavari i teraj... Ma to je budževina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Avgust 18, 2021 Andragog, 4943 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Može lepo da se uradi... Buđževina jeste... kao i mnoge stvri koje imamo na motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12461 Napisano Avgust 18, 2021 Ne silazi, 7286 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koje mnoge, ja nemam ni jednu. Da imam ne bi mogao da ga vozim Ja imam par fabričkih auspuha a koristim Robertove. Nadam se da ću uspeti da prođem tehnički sledeće godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Avgust 18, 2021 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan On 17.8.2021. at 18:49, bdada je napisao: Smanjuje vibracije i cuva rol bar kod klizanja. jel stvarno smanji vibracije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13984 Napisano Avgust 18, 2021 moto merkat °°, 4876 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Darko Floyd je napisao: jel stvarno smanji vibracije ? Malo da ali ne na kres baru kao na slici gore, kada su duge cevi kao npr neki modeli za V strom dodje mu kao kontra teg, ako mislis na HD tu nema pomoci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 13 Napisano Avgust 19, 2021 U prolazu, 65 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, bdada said: Malo da ali ne na kres baru kao na slici gore, kada su duge cevi kao npr neki modeli za V strom dodje mu kao kontra teg, ako mislis na HD tu nema pomoci Kako ih potraziti na Ali ekspresu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13984 Napisano Avgust 19, 2021 moto merkat °°, 4876 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, mozda kolega @vidakn zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, mozda kolega @vidakn znaEvo recimo ovako, samo ujuriti sa što manjom poštarinom, ovi su mi prvi izleteli ne znam da li su i najpovoljniji RSD 880.47 20%OFF | 22/25/28mm Engine Guard Protection Bumper For YAMAHA TENERE 700 Tenere700 2019 2020 Protection Decorative Block Crash Bar 22/25/28mm Motor Schutz Schutz Stoßstange Für YAMAHA TENERE 700 Tenere700 2019 2020 Schutz Dekorative Block crash Bar|Covers & Ornamental Mouldings| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 13 Napisano Avgust 19, 2021 U prolazu, 65 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, vidakn said: Evo recimo ovako, samo ujuriti sa što manjom poštarinom, ovi su mi prvi izleteli ne znam da li su i najpovoljniji RSD 880.47 20%OFF | 22/25/28mm Engine Guard Protection Bumper For YAMAHA TENERE 700 Tenere700 2019 2020 Protection Decorative Block Crash Bar 22/25/28mm Motor Schutz Schutz Stoßstange Für YAMAHA TENERE 700 Tenere700 2019 2020 Schutz Dekorative Block crash Bar|Covers & Ornamental Mouldings| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Avgust 19, 2021 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pokušao sam da kontaktiram @Mindžake Merava ali ne odgovara na poruke vrv mu je iskljucen notification .Sto se tiče tog rotiranja moraću da pogledam kako to moze da se uradi ali bi ipak više voleo da to zamenim mada svakako više bi mi se i tako svidjalo nego sad kako gledam taj auspuh. Malopre nadjoh nekog na Polovnim automobilima iz Kanjize ima stotine motora u delovima sutra ga zovem da vidim ima li on mozda auspuh. Sent from my HD1900 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, SSRETENOVIC said: Pokušao sam da kontaktiram @Mindžake Merava ali ne odgovara na poruke vrv mu je iskljucen notification . Sto se tiče tog rotiranja moraću da pogledam kako to moze da se uradi ali bi ipak više voleo da to zamenim mada svakako više bi mi se i tako svidjalo nego sad kako gledam taj auspuh. Malopre nadjoh nekog na Polovnim automobilima iz Kanjize ima stotine motora u delovima sutra ga zovem da vidim ima li on mozda auspuh. Sent from my HD1900 using Tapatalk Evo ti od @Mindžake Meravaili ti Ace broj 065 2905 565 taj iz kanjize kao da zlato prodaje a ne delove za motor. Ja ne znam ko uzima delove kod njega, skup je ko djavo Promenio Avgust 20, 2021 član drmilan_ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Avgust 20, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, drmilan_ said: taj iz kanjize kao da zlato prodaje a ne delove za motor. Ja ne znam ko uzima delove kod njega, skup je ko djavo Meni tražio 50e za pinjon.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Marek1987 said: Meni tražio 50e za pinjon.... Takodje, i onda mi je jedan cudotvorac sredio pinjon za dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12461 Napisano Avgust 20, 2021 Ne silazi, 7286 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od kad sam čuo koliko Dejan iz Kanjiže ceni polovne delove, naručujem samo nove iz Plattnera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Alekre je napisao: Od kad sam čuo koliko Dejan iz Kanjiže ceni polovne delove, naručujem samo nove iz Plattnera Извињавам се на OFF-у. Кад си већ поменуо набавку нових делова (конкретно за Yamahu) имате ли какву препоруку код кога јурити (Plattner, Barel...)? Због лакше сарадње, брзине набавке, испоруке... (цене претпостављам да су сличне). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12461 Napisano Avgust 20, 2021 Ne silazi, 7286 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto su uslužniji u Barellu. Cene su iste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Alekre je napisao: Nešto su uslužniji u Barellu. Cene su iste. Хвала ти, управо сам их контактирао и све договорио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Avgust 22, 2021 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti od @Mindžake Meravaili ti Ace broj 065 2905 565 taj iz kanjize kao da zlato prodaje a ne delove za motor. Ja ne znam ko uzima delove kod njega, skup je ko djavoHvala ti sitra cu ga pozvati da ne uznemiravam za vikend. A ovoga iz Kanjize ću onda preskočiti .Sent from my HD1900 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12461 Napisano Avgust 22, 2021 Ne silazi, 7286 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo posle izvesnog vremena da ponovo montiram dodatna svetla. Ovo je treći par Prvo da se demontiraju paneli. Može i bez ali ne može da se uradi a da instalacija bude lepo spakovana. Jasno je šta je - i +. Stavljamo terminale. Crveno je plus, crno minus. Sad montiramo konektore. Ovo su Deutch konektori. Izuzetni su kvalitetni, odlično zaptivani a terminali imaju veliku kontaktnu površinu. Naravno, pre spajanja sve naflitamo kontakt sprejem. Ovako izgleda spoj, lako se rastavlja kad dođe tehnički. Ovo su AMP konektori koje sam prethodno imao. Oni se dosta koriste ali nisu baš dobri za svetla. Eto, isto to uraditi na drugoj strani i vratiti sve panele. Voala. Sad malo da odmorim uz hladan radler pa da podesimo snop. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Avgust 23, 2021 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 300€ za štelovanje ventila? Koliko vi to plaćate?Još mi kaže majstor da nije najbolja varijanta Motul 7100, bolje mu paše 5100. Motorex pa da se lepše šalta.Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12461 Napisano Avgust 23, 2021 Ne silazi, 7286 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sa delovima i rukama... Nije baš TDM prost po pitanju. Treba ti dihtung poklopca ventila, pločice, pitanje koliko ventila je u offu... U suštini taj servisni interval je dosta dug. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7632 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mebi ovde majstor za STenere trazio 100 evrosaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...