DarkoČa 1795 Napisano Septembar 7, 2019 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Na Zlatiboru sam sa klincima od juče, padala je kiša malopre dobro, javljaju i sutra, u Čačku pada kiša trenutno, duvalo je dobro. Sinoć je slabije padala, vreme nam nije naklonjeno za sutrašnju vožnju, nažalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10780 Napisano Septembar 7, 2019 Drug član, 3449 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mora i kiša jednom da padne... danas je bilo fino, pomalo vetrovito ali ok... evo danas opuštena vožnjica do Ostrvice... snimak sa tel. i proban Kineski nosač... položio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Septembar 7, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Imam saznanja da je cela BG ekipa je odustala. Tako da, vidimo se neki drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10780 Napisano Septembar 7, 2019 Drug član, 3449 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Naravno... 'de ga potrefismo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Septembar 7, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro,probali smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10780 Napisano Septembar 7, 2019 Drug član, 3449 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan I opet ćemo... probati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11452 Napisano Septembar 7, 2019 Drug član, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Kolege TDM-aši, ima li neko prekidač svetla sa instalacijom za 4tx a da je voljan da ga otuđi, uz naravno,. pristojnu nadoknadu. U pitanju je 4tx 98god, nije sa polugom za saug. Može i na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Septembar 7, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1795 Napisano Septembar 8, 2019 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći vikend, valjda će vreme biti bolje a i u Lazarevcu ima moto skup 13,14,15 Sept. pa mozemo se tamo okupiti Ja sam za svaki dogovor, predlog samo neka se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 8, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko odavde sa Freelenderom, ibarska oko podne? Neću mu nista, svira čovek pa reko' da a nije nas. Inače u Valjevu lepo vreme, odoh do Tare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10780 Napisano Septembar 8, 2019 Drug član, 3449 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja se kao čudim što mi se brzo prlja lanac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10780 Napisano Septembar 8, 2019 Drug član, 3449 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 8, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Na Drini kucica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1795 Napisano Septembar 8, 2019 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje: Da li je neko menjao migavce ili poklopce migavaca.... Sad mi je ovako / standardno A hteo bih nešto ovako..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13959 Napisano Septembar 8, 2019 Integrisan, 7684 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupe beli poklopci. Viđao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1795 Napisano Septembar 8, 2019 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko načuje gde ima, neka javne unapred hvala! Čisto vizuelizacije radi bih promenio u bele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 103 Napisano Septembar 8, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je nedavno kupio TDM-a 850, '98. God. Zainteresovan je za kupovinu nosača kofera, pa ako neko ima, mogu da vas spojim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10780 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 3449 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Rek'o da vidim možda ima višak delova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23634 Napisano Septembar 9, 2019 Integrisan, 9946 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan kada si tu, pomeri visokonaponski kabl sto iz bobine ide, ako na ramu vidis trag od varnicenja moras preduzeti nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10780 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 3449 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Fala... proverićemo... nego me izludjuje ovo 'ovno Postimage... htedoh sliku filtera za vazduh da stavim, ne izgleda loše... čekam ulje da stigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23634 Napisano Septembar 9, 2019 Integrisan, 9946 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da se prisetimo mog bivseg a sada Markone-ovog ata Jes" lep, steta sto mi "nije legao"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23634 Napisano Septembar 9, 2019 Integrisan, 9946 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, shoyyka je napisao: Fala... proverićemo... nego me izludjuje ovo 'ovno Postimage... htedoh sliku filtera za vazduh da stavim, ne izgleda loše... čekam ulje da stigne... Ne bih da se "falim..... Pogledaj donji desni ugao... Imam jos nesto malkice MB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4992 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, N.F.S. said: Da se prisetimo mog bivseg a sada Markone-ovog ata Jes" lep, steta sto mi "nije legao"... Lepotan! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10780 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 3449 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja preko telefona to sve radim... ide i nevreme možda zato neće? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10780 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 3449 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Inače ne vidim varničenje, slikao ali džabe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...