N.F.S. 22143 Napisano Septembar 9, 2019 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi (ako ga je bilo) ispod kabla, na uglu rama obicno crnu tackicu, vidi se da nije od trenja... Ocisti i klapnu u kutiji f.vazduha kada ti je dostupno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da mu ipak stavim nešto perventive radi... barem izolir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Povadio svećice iz onog bunara... suve, meni milo... em drago... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovde niš' ne bi dir' o: lightshot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, shoyyka said: Da mu ipak stavim nešto perventive radi... barem izolir? Samo termo izolir ili gumum obican izolir oce da pusti lepak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Filter kaj nov... pa i motor NOV... od 17 leta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Markone88 je napisao: Samo termo izolir ili gumum obican izolir oce da pusti lepak Fala Mare... imam bužira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22143 Napisano Septembar 9, 2019 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, shoyyka je napisao: Da mu ipak stavim nešto perventive radi... barem izolir? Na kabl 3x termo buzir pa kao fizicka zastita "snake skin" buzir (pogadjas tako je kod Marka ), bobine odvijes sa rama i do istog obrezes unutrasnju gumu npr, "kocke" na koje se srafe bobine sa gume odvadis da lepo legne... Tako bih ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22143 Napisano Septembar 9, 2019 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tdm-ovi se zbog tog varnjicenja samozapale! Imali smo i u Kg slucaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti me daj Bože nikome! Znam bio sam kod kolege u Desimirovcima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: Tdm-ovi se zbog tog varnjicenja samozapale! Imali smo i u Kg slucaj.... Ima da ga umotam u šes' najlon kesa i u dva džaka za k'ompir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22143 Napisano Septembar 9, 2019 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Xexexeee, ma obezbedi kada si tu... Kroz kisu maska tacno na njih (bobine) gura vodu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22143 Napisano Septembar 9, 2019 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima fora za test.. Po kisi vozis u sorcu ako te po butinama varnica tuce znaci da probija! Tada levom rukom dohvatis goli deo guvernala da potencijal izjednacis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan A ako imaš butinice... o'š da me ubije struja? Ne, ozbiljno ću staviti nešto... da pos' ne razmišljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ima fora za test.. Po kisi vozis u sorcu ako te po butinama varnica tuce znaci da probija! Tada levom rukom dohvatis goli deo guvernala da potencijal izjednacis Hahahahahaha Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, shoyyka said: Ja ovde niš' ne bi dir' o: lightshot Kod mene isto bio ovakav ali sam ga ipak zamenio. Nego imam jedno pitanje u vezi tdm 900. Ne znam da li je normalno da mi u gradu brzo podigne temperaturu i onda tek na pola cm od crvenog pusta ventilator? Onda mi je kazaljka na 3/4 skale sve dok sam u gradu (guzva, stani kreni) Da li tako treba ili mi termostat nije u redu. Inace na otvorenom kazaljka je zakucana na pola tacno tamo gde pocinje dupla crta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12786 Napisano Septembar 9, 2019 Ne silazi, 7385 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Okej ti je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je tako. Jedan oravac od kilometar, brzina 80km/h i spusti se na pola opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ooo, sad ste me obradovali :-) Ja reko mora da menjam termostat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prezadovoljan sam sa hladjenjem po vrućinama... čak i po BG-u kad se vozam... Iskreno bio skeptik, navikao na uljare, vazdušare, TDM me je demantovao odma'... anthropology pay Čak i kad ga malo žišnem po žegi on ne diže temp... impresioniran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, bopk je napisao: Kod mene isto bio ovakav ali sam ga ipak zamenio. Nego imam jedno pitanje u vezi tdm 900. Ne znam da li je normalno da mi u gradu brzo podigne temperaturu i onda tek na pola cm od crvenog pusta ventilator? Onda mi je kazaljka na 3/4 skale sve dok sam u gradu (guzva, stani kreni) Da li tako treba ili mi termostat nije u redu. Inace na otvorenom kazaljka je zakucana na pola tacno tamo gde pocinje dupla crta. Ma jok... samo ću ga produvati malo sa kompresorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Septembar 9, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Mi sa 4tx ('99-'01) nemamo brige oko te temp... nit znamo kolika je, nit dal je ima, ma nistaa, samo kad ode mas' u propas', onda zasija lampica i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 10, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Al imamo prozorce da kontrolisemo mas' Ventilator i ovako kasno pali,samo kad bas stoji dugo u mestu po vrelini. Bole nas cosak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Septembar 10, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Ahaha, bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, shoyyka said: Prezadovoljan sam sa hladjenjem po vrućinama... čak i po BG-u kad se vozam... Iskreno bio skeptik, navikao na uljare, vazdušare, TDM me je demantovao odma'... anthropology pay Čak i kad ga malo žišnem po žegi on ne diže temp... impresioniran... I ja kad ga ziznem ne dize temp, temperaturu dize kada vozim kreni stani u prvoj/drugoj. Tada podigne, dodje na par mm od crvenog, i onda se upali ventilator i vrati temperaturu u normalu. Ali cim ga malo ziznes kako ti kazes, oladi se motor i bez ventilatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...