Bigor 7789 Napisano Mart 7, 2019 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo spric, igla, lepak, pusti te opijate imas i dvoslojnu traku, odnosno lijepi sa obije strane, nalijepi je navuci rucice i miran,samo ne previse, jedan krug dovoljan. Trojka traka oko 200 din 15-20m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 7, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 7, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk na vecim obrtajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14978 Napisano Mart 7, 2019 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, shoyyka je napisao: A špric i igla i lepak neki? Da za rucke koje su za jednokratnu upotrebu, kada zagreju lepak sledece skidanje samo secenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Mart 8, 2019 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka, uz Oxford grejace rucica dobijas super lepak koji pri montazi koristis... Selotejp i resto trake drze neko vreme pa se razljigave kada grejanje ukljucis... Kome god da sam ugradjivao, prvo odredim poziciju, nanosim s.lepak i navlacim brzo. Skida se lagano kada zatreba, srafcigercic tanak guras ceo krug, ubadas pre skidanja i sve se razlepi... (Ako sam dobro razumeo sta pitas, okrece se cela rucka?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13143 Napisano Mart 8, 2019 Ne silazi, 7466 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za skidanje ručica najjbolje kompresorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler je lepo objasnio u jednom od svojih klipova na YT, kako se najlakše i najbezbolnije skidaju stare i montiraju nove ručke na korman. Koristi se špric, igla i alkohol... Što se, konkretno, ovog problema oko grejača tiče, tu nisam imao iskustva jer nisam do sada nijedne ručke sa grejačima montirao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bocca_bastard said: Sprej za kosu ja koristim. Onaj zenski lak za namestanje frizure. Naprskas i navuces. Nije smrt ali i ne mrda nigde poslr sprej za kosu? koju kosu? Koji sprej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Mart 8, 2019 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji laksi nacin (po meni) od proguravanja (kakav izraz:D) tankog srafcigera odozgore pa uz njega gurnes cevcicu wd-a i prsnes... Silaze kao da su dva broja vece P.S. O rucicama govorim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, za sada sam odustao da oteram motor kod Bokilica, posto je udalje 270km od mene motor mi nije registrovan i trebao bih gume da mu zamenim. A radim i nemam kad sve to da uradim. Trebao bih 200e samo za transport da obezbedim.Stoga, da li neko moze da mi preporuci svog majstora u Nišu ili okolini do 50ak kilometara da mi malo sredi karbove i vidi zasto nece da pali motor. Lako cu kasnije kod Bokilica ili da ostanem kod tog majstora. Ako majstor bude dobar, sva trojica idemo na pivo i girice Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Mart 8, 2019 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Hitmanle016 said: Meni se ovo skroz svidja. Ne znam.samo koliko je glasno ali zvuk je ok. Znaci mogao bih ja ovakva 2 na moj tdm :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo skroz svidja. Ne znam.samo koliko je glasno ali zvuk je ok. Znaci mogao bih ja ovakva 2 na moj tdm :-)Ako stavis 2, tise ce se cuti a mozda i maalo drugacije. Jace se cuje sa jednim topom jer svi izduvni gasovi idu u jedan topПослато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10463 Napisano Mart 8, 2019 Drug član, 3399 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, N.F.S. je napisao: @shoyyka, uz Oxford grejace rucica dobijas super lepak koji pri montazi koristis... Selotejp i resto trake drze neko vreme pa se razljigave kada grejanje ukljucis... Kome god da sam ugradjivao, prvo odredim poziciju, nanosim s.lepak i navlacim brzo. Skida se lagano kada zatreba, srafcigercic tanak guras ceo krug, ubadas pre skidanja i sve se razlepi... (Ako sam dobro razumeo sta pitas, okrece se cela rucka?) Da,da,cela ručka se okreće...non-stop je vraćam,kad žustrije kreneš u preticanje posle radnje odma' vraćanje... ako se prilično lako skida sa super lepkom onda je to to...imam tu traku lepljivu sa obe strane ali sam pretpostavljao da nije dobro rešenje,razljigaviće se na vrućini i bez uključivanja grejača......fala vi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 8, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, bopk said: Meni se ovo skroz svidja. Ne znam.samo koliko je glasno ali zvuk je ok. Znaci mogao bih ja ovakva 2 na moj tdm :-) Da se cuje jako cuje se da znas, bukvalno osecas zvuk u stomaku i nema sanse da te neko ne cuje, ovo je sve bez db kilera bice testa i sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hitmanle016Gde si uzeo top bese ? I koliko te kostao ? Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 8, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Stole_018 said: Hitmanle016 Gde si uzeo top bese ? I koliko te kostao ? Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Na kp, 69e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 8, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Evo i snimka sa db kilerom, al je skinut onaj mali deo u sredinu. Ne moze zvuk da se docara kamerom pogotovo tel, ako je neko blizu Le moze da pogleda i cuje. Ovako je prijatnije sa uvo i manje puca. Mislim da ce ostati ovako za sad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Na kp, 69e.A od grane do topa jel si kupovao ili ti je neko napravio ?Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 8, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Ne od grane, vec ispod gde su spojeni do tipa mi radio majstor koji radi auspuh za auto. 8 minutes ago, Stole_018 said: A od grane do topa jel si kupovao ili ti je neko napravio ? Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ne od grane, vec ispod gde su spojeni do tipa mi radio majstor koji radi auspuh za auto. Ja zivim u Nisu ali stalno idem za Le ili selo pored (Orašac)Cimacu te da vidim pa vrlo moguce da i kod mene to odradim za pocetak sa jednim.Kazi mi bre molim te, imas li nekog pedantnog majstora da mi proceslja TDM 3vdПослато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 8, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Da ti kazem takvog majstora nemam, jer mi se sve cini da su svi majstori isti. 4 hours ago, Stole_018 said: Ja zivim u Nisu ali stalno idem za Le ili selo pored (Orašac) Cimacu te da vidim pa vrlo moguce da i kod mene to odradim za pocetak sa jednim. Kazi mi bre molim te, imas li nekog pedantnog majstora da mi proceslja TDM 3vd Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan meni se to trzanje javilo zbog pogonskoc lanca, nepravilno se istegao... zamenio ga i sad je opet onaj stari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13143 Napisano Mart 9, 2019 Ne silazi, 7466 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam fabrički upravljač. Aluminijumski izgleda odlično, hvat mi više prija ali nisam mogao da odredim rupu za fiksiranje ručice gasa. Predikačima sam lako našao poziciju. Sa sajlama sam se zapetljao i nisam mogao naći dobar ugao jer ako zeznem da mi gas ide previše na dole glupost sam napravio. Svakako, prekidače sam isprskao konktakt sprejem, sajle i klizače podmazao i no frx. Oteraću ga u neki servis pa ću ga zameniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 10, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisi tu imao sta puno da pogresis. Gas uvek ima isti hod... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Mart 10, 2019 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Idi Alekre u garazu i odradi to, pogledaj, promisli i zavrsi! Kakvi servisi, i majstori.... Sajle su vec "zapamtile" koji im polozaj odgovara, podmazi ih i dovedi u poziciju gde naj manje trenja kroz buzir imaju, spolja na kucistu obelezi mesto gde je zub (markerom) pa kada u poziciju dovedes obelezi i na guvernalu, od obelezenog dodaj na unutra duzinu od ivice nosaca do zuba, kirneruj i zabusi.. Stoper je tu gde jeste, ne brini za polozaj kucista, gas neces "povlaciti iz dvaputa" niti ga vracati "negde daleko", gde god da zasrafis tvoj je hvat istog konstantnog polozaja... Nadam se da razumes o cemu govorim... P.S. Sve ovo sto sam napisao Zemunac je dosta krace vec rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...