Panco.KV 186 Napisano Novembar 26, 2013 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,jel neko skoro menjao emulzione tube na karbonu na TDM 850 4tx? Interesuje me gde i po kojoj ceni se ovo moze nabaviti, osim u Platneru. Kod njih je to sa iglom i oprugom oko 220 evra, komplet. Na www.factorypro.com kako sam razumeo nemaju za ovaj model. Pero Rep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10223 Napisano Novembar 26, 2013 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Panco. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 26, 2013 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu nije sramota pitati nego se praviti pametan a ne pitati. Elem kako stoji to sa TDM Srbija jel to postoji gde kako posto je meni moj TDM900 sin iz prvog braka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 26, 2013 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj TDM900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 27, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Panco na pravom si mestu pgledaj teme http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91768-tdm-voznje-i-okupljanja/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/47073-tdm-aj-svako-nek-okaci-sliku-svog-tdm-a/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Januar 5, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi ralica ta TDM900 ima li ko na prodaju ili na zajam da posaljem u Mladenovac Brki da mi izlije puno bi mi znacilo .HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevan92el 0 Napisano Januar 8, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Elemir Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi ralica ta TDM900 ima li ko na prodaju ili na zajam da posaljem u Mladenovac Brki da mi izlije puno bi mi znacilo .HVALA Ja sam bas sinoc poslao Brrki da vidim da li bi mogao da mi namesti ralicu. Ja imam TDM 850 '92. nzm da li bi mogla ista ralica i na moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to izgleda kod mene u garazi....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10223 Napisano Januar 9, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to izgleda kod mene u garazi....... Ciko,a jel su svi ovi motori tvoji? Ja imam samo ovaj 1, i dosta mi je, jer ga mnogo volim!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Fz6N je burazerov... TDM 850 crveni je od prijatelja..a bio je moj. TDM 900 moj i F800gs moj... Inace 900ka je na prodaju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Januar 11, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zanima nekoga da se udruzimo i kupimo jedan originalPLUIGOV spoiler-ralicu pa onda da radimo za sebe po kalupu...evo da se razmisli http://www.motorcycl...0312_83429.jpeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 11, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš PUIG Može da se naruči preko Maxmomenta ali nisam siguran koliko je isplativo kupovati nov da bi se po njemu pravilo par komada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Januar 12, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Znam druze kako se zove zajebavam se ...sato da se ne isplati 5-6 motora i neoseti se mada cu ja da ako nista ne bude da napravim kalup od metala to mi je bar struka neko nadrkavanje pa da sluzi kao uzorak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Januar 15, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav TDM-aši Imam problem sa TDM-om 4TX ovako: Motor pri polasku ako je pri baš malim obrtajima i polako pustam kvačilo zavibrira pre nego pođe... To se desi i kad u prvoj brzini tek krenem pa odma prebacim u drugu a on nema dovoljno obrtaja za drugu, on zatrese dok ih ne dobije ....Utisak kao da je neki nosač .... Imam i jedan TDM 3 vd pa sam i njega testirao ...čak sam ga iz prve prebacio odma u treću i nema tih vibracija ...motor nema snagu jer sam prerano prebacio u viši stepen prenosa ali ne zatrese. Mislio sam da je i do lanca koji je bio malko labav ,zategao sam ga ali opet isto. Ako neko zna o čemu ja ovde drobim neka pomaga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 15, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan aco Ovo što si opisao meni više liči na korpu kvačila Kada motor radi na leru i pritom pritisneš kvačilo dali se čuje promena zvuka sa leve strane agregata? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Januar 15, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema promene zvuka ... Ali pazi ...motor ne trese samo prilikom pustanja kvačila .... Situacija : Motor vozim u prvom stepenu prenosa (krećem se) Idem baš u malim obrtajima ... Šaltam u drugu pustam kvačilo ,kvačilo slobodno ali motor zatrese dok ne postigne solidan broj obrtaja shodno stepenu prenosa u kom se nalazi.... Napomena: Motor pali normalno ,lepo radi u leru (mirno),lepo prima gas,poteže lepo i sve je dobro ... Ali neće da ide penzionerski kako ja hoću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 15, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Po mom iskustvu sa TDMom to nebi smelo da se dešava, lepo si definisao Penzionerski ja takvih problema nisam imao ni u pezos modu Ali šalu na stranu meni to deluje kao da imaš problem sa sklopom kvačila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Januar 15, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Probaću sutra da motor vozim u drugi stepen prenosa pa da ga spustim skroz na male obrtaje a onda da dodam gas .....Tako neću koristiti sklop kvačila i ako ponovo zatrese onda ne bi trebalo da je do njega. Hvala puno na trudu da pronađemo problem....Sve se nadam da se javi neko ko je imao ovakav problem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Januar 15, 2014 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Batice prekontrolisi ti lancanike, ne znam koliko je TDM kod tebe, ali moze biti da je neko tu stavio duzi prenos, tj nemas na prednjem lancaniku 16 nego 17 zuba, a na zadnjem umesto 43 imas 42 ili manje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 15, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se Može da bude do prenosa ako je neko produžio prenos desava se da agregat nema dovljno snage da pri malim obrtajima pod opterećenjem povuče u momentu i to može biti uzrok trešenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Januar 16, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo mi već liči da može da bude Baš tako se ponaša ....Motor je par meseci kod mene i ja mu ništa menjao nisam... Idem sad na posao, a on mi je tamo....Proveravam situaciju te javljam po povratku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Januar 16, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sam sad izbrojao .... Pozadi je stanje redovno,ali napred su 17 zupca.. Almighty dobija nagradu za otkrivanje problema i drilling ltd za veliki trud. Ja i moj kušlja (tdm) moravac kolo u mom izvođenju Hvala još jednom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10223 Napisano Januar 16, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Batice prekontrolisi ti lancanike, ne znam koliko je TDM kod tebe, ali moze biti da je neko tu stavio duzi prenos, tj nemas na prednjem lancaniku 16 nego 17 zuba, a na zadnjem umesto 43 imas 42 ili manje. Fabricki odnos zupcanika TDM 850 prednji - zadnji, 91g - 95g zubaca 16-44, 96g - 98g zubaca 17 - 42, 99g - 01g zubaca 16 - 43. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Januar 16, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 97 što automatski prebacuje problem na zadnji lančanik koji ima 43 umesto 42,prednji mi je 17 što je po ovom poslednjem u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 16, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan aco Veći broj zbubaca na zadnjem lancaniku znači više snage a manja brzina što se nemanifestuje kao problem koji ti imaš. Iskreno neverujem da je kod tebe problem u prenosu po broju zubaca koje si naveo ti imaš skraćen prenos za jedan zub na zadnjem lančaniku što nebi trebalo da pravi problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...