ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, ja sam sutra na nekoj firminoj konferenciji ceo dan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, izgleda mi alnaser zabušava. Ujutru po hladnom tesko pali. Akumulator dobar, proveren na dva mesta, punjenje dobro 14,5 i više. Kada ga upalim na gurku onda funkcionise lepo u toku dana i voznje ali kada se ostavi da prenoći ujutru zabusava. Ima li logike da je do alnasera, to mi je jedino ostalo kao logicna opcija?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22262 Napisano Octobar 13, 2018 Integrisan, 9586 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prekontrolisi masu druze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9142 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da ga pojacas na jutarnjem paljenju sa jos nekim ACU, ili sa nekog drugog motora, tako ces znati na cemu si.. Ili ti pak nesto vuce struju, pa preko noci malo oslabi.. ili, ostavi tvoj acu na punjacu u toku veceri, pa probaj ujutru, ako ti treba pametni punjac, mogu ti pozajmiti, vidim da si iz Bg.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo kleme uveče kada sam se vratio. Ujutru stavio kleme i probao, isto se desava. Ne vuce struju nista. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Prekontrolisi masu druze... Gde tacno?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22262 Napisano Octobar 13, 2018 Integrisan, 9586 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mesto gde se na agregat srafi, odvij, osmirglaj pa zavij ponovo... Ja premazem vazelinom u debelom sloju, spreci patiniranje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Octobar 13, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Šta je patiniranje?Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22262 Napisano Octobar 13, 2018 Integrisan, 9586 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Reakcija u dodiru sa vazduhom, degradira spoj i draaasticno poveca otpor! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9142 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to proces vestackog starenja materija, usled delovanja necega.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Octobar 13, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo dva puta da se preko noći potroši akumulator toliko da ne može da zavergla, prethodni dan vožen normalno, napunim ga i vozim opet mesecima pa se desilo drugi put, kupim novi aku, sve bilo ok i pre neki dan kao da je malo slabije verglao ujutro a preko dana bude sve ok, liči mi na njegov problem pa eto, hvala na informacijama ako zatrebajuSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Moj vergla ima snage, ali sporije vergla nego inače, to se primeti.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi bio neko ljubazan da mi baci sliku gde se nalazi alnaser. Ne mogu naći na netu.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14827 Napisano Octobar 13, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sa donje strane agregata, kada zalegnes ne mozes promasiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22262 Napisano Octobar 13, 2018 Integrisan, 9586 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na 900 je odozdole, iza bocnog stendera... Valjda je i na tvom modelu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Octobar 13, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Od dole, tačno kod izduvne graneSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 13, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, bocca_bastard said: Hoce neko na kafu? Pivo? 2 hours ago, ThePainkiller said: Nista od Novosadske kafe, a? Ja bi vol'o. Al sam zavrsio u Sjenici upravo. Smrznut ko polutka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Posalji nam slike sa uvca ;-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Octobar 15, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Stole018 ovo su platna za savijanje ispod matice i matica pr. lancanika za TDM. Imas tu i kataloske brojeve ako Barel u Nisu ili Plattner u N.Sadu nemaju.Hvala ti puno, trenutno nisam u Nisu ali cim stignem idem do Barela da naučim. Imaš pivo od mene Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2668 Napisano Octobar 15, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zaledio mu se telefonPosalji nam slike sa uvca ;-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Octobar 15, 2018 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Meni na prolece isto treba zadnja guma pa ako bude neko grupno narucivanje a dobra cena ucestvujem i ja. Ono sto gledam je Z8 i angel GT. nisam gadljiv ni na ostale ali ovo su prva 2 mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 16, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan On 10/13/2018 at 10:41 PM, Nenadbg88 said: Posalji nam slike sa uvca ;-) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 7 hours ago, Krmco said: Zaledio mu se telefon Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Ja sa Uvca imam samo ovu sliku url hochladen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2668 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Da ispunim Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Octobar 16, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da ispunim Послато са SM-J730F уз помоћ ТапатокаKakav je out do ove lepote? I da ne tražim sad puno, na kojoj je strani?Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2668 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Put je makadam,ima ga oko 3do 4km mislim.Čim je dečko sa suvozačicom na vfr 1200 sa ohlins vešanjem prošao,mislim da bi i drugi motori bez problema .Nije daleko skretanje od sjenice.A za put,mislim da je nikvuksa u postovima ranije postavio snimak gde se skrece ka vidikovcu.Posle na makadamu ima par putokazaПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...