Astral 6236 Napisano Septembar 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa na putu ka Petrovcu se radi put u duzini od nekoliko kilometara. Vozi se tucanikom nasutim po iskopanom putu. A desilo se ono najgore. Alekreu se motor isprljao. I to prasinom. Svuda je prasina. Jako tesko je to podneo . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 2, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Astral je napisao: Pa na putu ka Petrovcu se radi put u duzini od nekoliko kilometara. Vozi se tucanikom nasutim po iskopanom putu. A desilo se ono najgore. Alekreu se motor isprljao. I to prasinom. Svuda je prasina. Jako tesko je to podneo . Ih kao da ga ne znamo... Koliko već danas je to on oprao i ispolirao… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, ThePainkiller said: Ih kao da ga ne znamo... Koliko već danas je to on oprao i ispolirao… Situacija je jako losa. Bojim se da je jos u garazi cim ga nema sa se oglasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 2, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, imate li nekih slika sa današnjeg điranja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja jok. Nisam stigao da slikam,nisam se setio u opste. Imamo bradatog fotografa jednog al on nije prisustvovao pa se niko nije setio da slika Al smo se zato proveli ekstra. I vozili i kupali i banjali ... bilo tamo i blato neko, to nismo. Al sve ostalo od sadrzaja smo probali. Ne bi mi jos krenuli kuci nego Milosa obezbedjenje udaljilo od tobogana da bi i druga deca mogla da se spustaju,posto postoje samo 5kom pa ostala deca nisu stizala od Milosa da se spustaju Ma teska zajebancija sve u svemu. Ja izgor'o ko rak.. debil nisam kremu sa faktorom poneo. Sad sijam ko nocno svetlo bole me.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Septembar 2, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Neka ste se nauživali Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 2, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli svi. Bilo je extra. Odlicna lokacija,voznja i sve to sa jos boljim ljudima. Nadam se uskoro novom druzenju. A obezbedjenje...pa sta ce ,zalila se deca da oce i oni malo da probaju tobogan Ja nemam slike,nije mi ni palo na pamet da slikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Septembar 2, 2018 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari i meni je bilo lepo i drago mi je da sam vas upoznao, lepo se ispricali uz to kupali i banjali, jedino mi zao sto sam morao ranije kuci pa se nisam i vracao sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Septembar 2, 2018 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo isli do banje Zdrelo kod Petrovca na Mlavi isli glavni putem a tamo uglavnom sve pravo i dosadno (jedino ono malo makadama me podseti na dane kad sam vozio Africu) Ja morao ranije kuci pa sam sam osmislio turu Krenem iz banje preko nekih sela da izbijem na Veliku Planu i posle Arandjelovac i Lazarevac ali zalutam Pa sam terao i terao preko nekih vukojebina i sela i opet izbijem u Pozarevac (doduse bilo je lepog puta i krivinarenja po toj nedodjiji a i malo tumbavog i krpeza ali sam udarao po gasu i sto bi rekli moji drugari terao Srpski TT, Dzama hoce da poleti a nigde zive duse Od Pozarevca spicim autoputem do iskljucenja za Mladenovac a onda stara proverena deonica Kosmaj - Avala ( naravno i krug do gore ali bez zaustavljanja) gume se zacrnele a i malo obrijale i pun gas kuci Pozdrav za sve pa se jos druzimo i gledamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 3, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bilo dobro . Igrom slucaja Alekre radi tek nocas tako da ce biti vremena danas ceo dan(ako nije vec nocas ) da skine tu odvratnu prasinu. Lepo smo se proveli,banjali,divanili.Potpun ugodjaj.Cak mi je za cudo prijao i auto put u povratku. Slike?Setismo se u par navrata ali je bilo ajde posle i od posle nista Pozdrav ekipi i vidimo se ponovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13023 Napisano Septembar 3, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može čovek ništa u Srbiji da sačuva. Koliko je nešto ili neko u Srbiji, množi se sa dva i to ti je realno. Pa tako motor star deset godina mora da izgleda kao onaj od 20 u Swiss. Zamalo nisam kupio nove gume ovih dana. Da sam ih imao na felnama tačno bih se okrenuo Tako smo došli od ovoga: Do ovoga: Sledeći motor, samo sa kramponkama, sve ostalo nema smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13023 Napisano Septembar 3, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šalim se naravno, detaljno je voskiran od felne do rezervoara. Zaštićen je maksimalno, spraće ga voda bez problema. Ništa nije vredno kao dobro druženje sa dobrim ljudima o kojima svi pričaju a nigde ih nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja. Enduro sa kramponima. U sumu i to po kisi. Kad pozelis da ga operes bacis ga u potok ako vec nisi slucajno ceo upao u pokusaju voznje. I eto ga. Cist i spreman za novu voznju. Sjajna terapija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Septembar 3, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugari tuggggga golema! Evo kopiram tekst iz moje teme o zameni... napravih sam naprsnuce sinoc, majmuncina! Ne radi se nocu nista... Zasmetalo mi je sto pozicija prednja ne radi (to je jedino od ne ispravnosti), i tako, uzmem da rasturam... Vizir pa zatim masku oko km sata... Zamenim T10 sijalicu, pozicija radi! Vracam plastiku i dok sam zavijao zadnji sraf, "ajd rekoh jos osminu kruga kad ono kvrc! Odmah sam znao sta je! Svi srafovi imaju plasticne podloske, nisam ocekivao da pukne, imam dve linije gore i dole... Gledam, ima na alibabi kao od karbona... Okrpio (da sada ima i krpacine) sam odozdole bison plastic lepkom ali mi bode oci samo tako, doslo mi je da kukam! Nije nesto strasno ali ako hoce neko od kolega koji imaju tdm900 doplatio bih da se zamenimo ovim plastikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Tu plastiku ti moze napraviti brka iz Mladenovca. Pravio je za 4tx nekima. Bude losijeg kvaliteta, ali citava. Razliku moze primetiti samo poznavalac Tdm-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13023 Napisano Septembar 3, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi morao sve da demontiraš. Samo dva šrafa, zameniš sijalicu i vratiš :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Septembar 3, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze staklo da izadje "upolje" ako na to mislis... Vece je i ima kao neki zaptivni sundjer u krug... I ja sam se zacudio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13023 Napisano Septembar 3, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, samo je zaptivka zalepila jer to nikad niko nije dirao osim LED srbendi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 3, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, N.F.S. je napisao: Drugari tuggggga golema! Evo kopiram tekst iz moje teme o zameni... napravih sam naprsnuce sinoc, majmuncina! Ne radi se nocu nista... Zasmetalo mi je sto pozicija prednja ne radi (to je jedino od ne ispravnosti), i tako, uzmem da rasturam... Vizir pa zatim masku oko km sata... Zamenim T10 sijalicu, pozicija radi! Vracam plastiku i dok sam zavijao zadnji sraf, "ajd rekoh jos osminu kruga kad ono kvrc! Odmah sam znao sta je! Svi srafovi imaju plasticne podloske, nisam ocekivao da pukne, imam dve linije gore i dole... Gledam, ima na alibabi kao od karbona... Okrpio (da sada ima i krpacine) sam odozdole bison plastic lepkom ali mi bode oci samo tako, doslo mi je da kukam! Nije nesto strasno ali ako hoce neko od kolega koji imaju tdm900 doplatio bih da se zamenimo ovim plastikama. Auu koji peh...Pa ne rade se takve pipave stvari nocu, vec po dnevnom svjetlu i polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 3, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze staklo da izadje "upolje" ako na to mislis... Vece je i ima kao neki zaptivni sundjer u krug... I ja sam se zacudio.А немој ме зафркавати да ни за 10 година нису исправили то? Јако ме нервирало то још на мом 3VD што мора све да се скида да се замени сијалица позиције. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano Septembar 3, 2018 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Zelim da se ukljucim u ovu pricu o TDM-ovima,TDM-ki ili TDM-u. Od februara posedujem 4tx model. Procitao sam deo o okupljanju koje organizuju bugari pa bi da se i ja ukljucim u grupu koja ce da ide. Onako usput ja sam u Kladovu pa javljajte se za kafu i pomoci oko smestaja.mozemo da izvucemo cenu od 1000 din.za smestaj a kod nas u klubu moze i da se kampuje.vise info na motocycling friends Kladovo. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13023 Napisano Septembar 3, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poručio sam šraf što je ispao. Lokalno ću kupiti plastične podloške i da ih sve izmenjam nekom prilikom. Naručio sam i damper čopke, jer ovaj orig se deformisao i čuje se udarac metal o metal. Inače, ovi naši su lopovi za gume. Set Continental Road Attack 3, 355 eur naspram 250 u Nemačkoj. Dvoumim se između njih i Avon 3DXM, kod nas 255 eur u Nemačkoj 200. :O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano Septembar 3, 2018 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Evo i da okacim sliku svog ljubimca. Uspeo sam danas da procitam skoro 100 stranica na forumu. Odlicni ste svi u grupi.puno toga sam i znao ali ipak iskustvo je na vasoj strani. Svidja mi se ideja Bugarina za TDM skup jer mi deca sa granice momzemo da pokupimo jos loji komad TDM-a iz Rumunije. Pitanje za iskusnije! Trenutno teram 15 zuba plus 42 .na 4000 obrtaja jurim do 115. Sta se dobija ako napred metnem 16? Promenio Septembar 3, 2018 član duk27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Poručio sam šraf što je ispao. Lokalno ću kupiti plastične podloške i da ih sve izmenjam nekom prilikom. Naručio sam i damper čopke, jer ovaj orig se deformisao i čuje se udarac metal o metal. Inače, ovi naši su lopovi za gume. Set Continental Road Attack 3, 355 eur naspram 250 u Nemačkoj. Dvoumim se između njih i Avon 3DXM, kod nas 255 eur u Nemačkoj 200. :OAko budes isao po gume. I ja bih jedan set, taman podelimo logisticke troskove. A mozemo i da se provozamo do Beca ili gde god. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Evo i da okacim sliku svog ljubimca. Uspeo sam danas da procitam skoro 100 stranica na forumu. Odlicni ste svi u grupi.puno toga sam i znao ali ipak iskustvo je na vasoj strani. Svidja mi se ideja Bugarina za TDM skup jer mi deca sa granice momzemo da pokupimo jos loji komad TDM-a iz Rumunije. Pitanje za iskusnije! Trenutno teram 15 zuba plus 42 .na 4000 obrtaja jurim do 115. Sta se dobija ako napred metnem 16?Slobodno stavi 16 zuba napred,ne moras nista drugo modifikovati, samo posle odradi stelovanje hoda lanca posto sa vecim prednjim lancanikom lanac ce biti zategnutiji i moraces malo da ga popustis. Slobodan hod lanca za 4tx je po knjizi 40-50mm. Dobices visu brzinu na 4000 obrtaja u 5.stepenu prenosa. Za jedan zub slobodno mozes povecati lancanik bez bojazni da ces nesto zeznuti. Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...