Astral 6236 Napisano Avgust 26, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Litar tamo,litar vamo.. Samo nas zamlacuje,satro pravi stender. Al ce zato Nikola da dobije 900 ko casa.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Avgust 26, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Us'o, zadao domaci i otis'o 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13025 Napisano Avgust 26, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Astral said: @Alekre bojim se da ako ga ti vidis izbliza ne podignes ruku na sebe Imam podmazivac lanca, a gde je podmazivac lanca, zadnja felna je meka na dodir to bi te ubilo siguran sam. Nema veze, sve se to lepo očisti i sredi. Ako si za, javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13025 Napisano Avgust 26, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da zaboravite za vožnju sledeći vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 27, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da, dokle se stiglo sa prijavama i sa konkretnim planovima za vožnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Avgust 27, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Xexxexe, videli ste cbf1000 oglas znaci :D, to je receno vise da iskazem ljubav prema Hondi nego u zbilji! Na osnovu ove vase teme ja kupih TDM, niste pogresili ni rec! A i hteo sam potajno da se u ekipu ubacim Pozdrav, Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Avgust 27, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Po slikama sudeci bas dobra prilika, cenom takodje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Avgust 27, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan CBF1000 je fabricki sa dva, 600 sa jednim izduvom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Avgust 27, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izgradjen robusno i kvalitetno, dok sam ga rasturao bas sam bio prijatno iznenadjen detaljima, instalacija razvucena za primer, pedantno kabliranje, lepo zasticeno, kontakti ostali ocuvani.. Srafovi bez znakova zamora, sjajni i bez oziljaka, odaje utisak dugotrajnog motora! Sediste nesto tvrdje ali popravicemo Plastike ne skripe niti lupaju dok se vozi, ogibljenje dugog hoda potpuno podesivo te rigidni alu ram, agilan i upravljiv... Vec ste verovatno obradili temu ali ja pisem svoje utiske posle 300km i cetiri dana posedovanja Bas sam zadovoljan izradom, kooooooooooooooliko sam razocaran bio kada bandita 600 videh golog toliko sam se u slucaju tdm-a obradovao... Prvi motor kome nisam morao raznim "extenderima" promeniti poziciju retrovizora! Ne gledam svoja ramena vec put iza sebe (nisam jos uvek u jakni vozio ali deluje ok)... Fali mi takodje automatsko ukljucivanje svetala, biti ce ugradjen relej za odlozenom reakcijom Potrosnja vrhunska za ovu kubikazu, oko 4,5L mojom mirnom i ustaljenom voznjom. Generalno sam zadovoljan, trazi malo kvacila pri sporom kretanju ali je isto bas mekano i lako se dozira. "R" kocnice ulivaju poverenje, nemam nesto iskustava, ovako na "kratko" lepo i sigurno zaustavljaju.. Neki bi produzetak prednjeg blatobrana bio pozeljan ali ce svakako narusiti agresivni izgled, evo jos par slika, cuvao ga je neko dobro pre mene, nastavicu tako... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13025 Napisano Avgust 27, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad kažem da na sajmu ove godine novi motocikli ne mogu da priđu "TDM" po završnoj obradi oni mi gledaju čudno, verovatno bi mi rekli da ne serem ali pošto imam preko 190cm i preko 100kg, ostane između redova Evo ti produžetak blatobrana. Trebalo bi da odem do Brke u Mladenovac da mi napravi produžetak zadnjeg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Avgust 27, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Alekre druze, pa ti kao da si mi brat rodjeni! Stavovi slicni, ukus takodje... Gde si blatobran (nastavak) porucio? Puig mi je skup a Brka mi za sve motore inace radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13025 Napisano Avgust 27, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Piše sve na kutiji www.powerbronze.co.uk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Avgust 27, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo moze li Brka neku magiju da izvede Elem, baterija iz mog TDM-a, oko 200g tezine i 260A startne struje! Ima i diode koje signaliziraju stanje.... Drzi oko 13.5V konstantno, pri "verglanju" pad napona 1V! Bas je napredovala tehnologija... Pise moze je puniti bilo sta (punjac, altenator) ukoliko je ograniceno na max 15V.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Avgust 27, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zameni ti to, za svaki slucaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard odakle ti gumice za klesta? Ocu da kupim da imam za zimu ako mi zatrebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Avgust 27, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Sigurnost" Zrenjanin, mozes im i kljesta poslati da ti umetnu gumice... 300 din po gumici je bilo, oko 70e su yamaha gumice za pradnji par kljesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 27, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Zameni ti to, za svaki slucaj 3:Ја бих му саветовао да баци то, и да ми спомене онако где је бацио одприлике. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 27, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Иначе, шта кажу за то време 02.09? Какво ће бити?Ја сам свакако за, са сувозачем и можда једним другаром који није више на форуму али је ишао на неке ТДМ вожње већ. Бивши власник Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, bocca_bastard said: Gumice sto su izmedju dve polovine? Rebuild kit? Ili si uzimao iz ZR? Ako si iz Zr,daj mi dimenzije. Ako ne kit onda si sa Wemoto predpostavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 27, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Svaler je napisao: Иначе, шта кажу за то време 02.09? Какво ће бити? Ја сам свакако за, са сувозачем и можда једним другаром који није више на форуму али је ишао на неке ТДМ вожње већ. Бивши власник Kako za sada stvari stoje, prognoziraju suncano, malo vetrovito, za 02.09. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma idemo, pa makar se samo i provozali Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh kit ali nema tih gumica na zalostJesu ti ostale stare gumice. Da ih posalj3m ovima iz ZR i kazem napravite mi 'vake.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Avgust 27, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi to, stare gumice dupliraju volumen! Samo po kanalima u kljestima da se urade.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 27, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi definisati vreme sastajanja u BG-u, jer ja imam dosta obaveza za vikend, pa da vidim kako bih se organizovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Avgust 27, 2018 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, N.F.S. je napisao: Izgradjen robusno i kvalitetno, dok sam ga rasturao bas sam bio prijatno iznenadjen detaljima, instalacija razvucena za primer, pedantno kabliranje, lepo zasticeno, kontakti ostali ocuvani.. Srafovi bez znakova zamora, sjajni i bez oziljaka, odaje utisak dugotrajnog motora! Sediste nesto tvrdje ali popravicemo Plastike ne skripe niti lupaju dok se vozi, ogibljenje dugog hoda potpuno podesivo te rigidni alu ram, agilan i upravljiv... Vec ste verovatno obradili temu ali ja pisem svoje utiske posle 300km i cetiri dana posedovanja Bas sam zadovoljan izradom, kooooooooooooooliko sam razocaran bio kada bandita 600 videh golog toliko sam se u slucaju tdm-a obradovao... Prvi motor kome nisam morao raznim "extenderima" promeniti poziciju retrovizora! Ne gledam svoja ramena vec put iza sebe (nisam jos uvek u jakni vozio ali deluje ok)... Fali mi takodje automatsko ukljucivanje svetala, biti ce ugradjen relej za odlozenom reakcijom Potrosnja vrhunska za ovu kubikazu, oko 4,5L mojom mirnom i ustaljenom voznjom. Generalno sam zadovoljan, trazi malo kvacila pri sporom kretanju ali je isto bas mekano i lako se dozira. "R" kocnice ulivaju poverenje, nemam nesto iskustava, ovako na "kratko" lepo i sigurno zaustavljaju.. Neki bi produzetak prednjeg blatobrana bio pozeljan ali ce svakako narusiti agresivni izgled, evo jos par slika, cuvao ga je neko dobro pre mene, nastavicu tako... Srecno kolega, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...