Nenadbg88 1522 Napisano Jul 20, 2018 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja se slažem da to nije neki posao rastaviti. Ako imaš krokodilku i drugara da ti drži balans motora eto ti rešenja, vrlo lako se skida. Samo imaj u vidu da onaj donji sraf može od prskanja vode i svega ostaloga da zariba do te mere (kao kod mene) da ti oči ispadnu dok ga izbiješ.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 20, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pa donji mu saraf-piksne vjerovatno i skripe sto je zahrdjalo od vode i prljavstine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 20, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas danas skidao zadnji amort. Poprilicno lako se skida. Podbacio sam dizalicu pod masinu, prednju kocnicu blokirao i podbacio podupirace pod rollbar sa jedne i druge strane da drze motor uspravno. Dizalicom dizes toliko da se rastereti amortizer, ali ne skroz da zadnji tocak bude u vazduhu, jer ce tako amort napraviti kontra pritisak na srafove koji ga drze. Prilikom vadjenja amorta odsrafiti zadnji blatobran da bi amort mogao da se izvuce napolje. I to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 20, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Mirkic je napisao: Mali servis Gde pustam, gde sipam, kako pustam... Itd.. Verovatno se negde vec ispisalo pa ako neko moze link da mi doturi ili ako nije mrsko nek iskucka opet, moze i slikica... Fala : ) Dodjes do mene od nedelje kad god (na godisnjem sam cele sledece nedelje) i uradimo sve sta god hoces sa TDM-om... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Eto sta ti je Srbija mesto na godisnjem da otputujemo negde mi kuci sedimo... Tuga Bozija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Eto sta ti je Srbija mesto na godisnjem da otputujemo negde mi kuci sedimo... Tuga Bozija Nemoj tako, ja sam otputovao na dva dana :-DSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, TomyB je napisao: Nemoj tako, ja sam otputovao na dva dana :-D Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Pa sta ces vise, de ces... Ako Bog da i ja cu na 2,3 Nekad sam bio prost pa sam isao tako na 10 tak dana ma nikakav provod mogu ti reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 20, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Eh dok nisu malci dosli isao sam i ja svake godine na more motorom za godisnji...sada nemam novaca ni vremena na neki moto skup da odem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, imam gaadan problem!Naime, uzeo sam motor sa desnim propisalim stapom, uzeo ja Yamalube ulje, nove semeringe i ode moj ćale kod nekog njegovog da zameni to. Doterao on motor, ja hepi. Sednem na neku turicu sa devojkom, odem do Vlasinskog jezera (od Nisa) i po onim krivinama ja kad stignem gore, ponovo propisao desni stap. Sve zivo mi se okrenulo, poludeo sam.Kad zagledam bolje, ono stap ostecen. Ima sitne rupice od cekica kako je udarano, ja sam se potrudio da sto bolje slikam ako mozete da vidite i da me posavetujete kako najbolje da resim problem. Ali molim vas, necu neko budzenje nego kvalitetno i trajno da resim to.Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13158 Napisano Jul 20, 2018 Ne silazi, 7474 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Novo ili polovno u dobro stanju, nema druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14988 Napisano Jul 20, 2018 moto merkat °°, 4941 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hromirao, MotoLine iz Sremske Mitrovice mi je radio,skida se stari hrom,nanosi novi i evo identicno kao prvog dana,radjeno 2013,mene je tada sve izaslo 220€,hromiranje,semerinzi,cetiri caure,ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 20, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Stole_018 je napisao: Drustvo, imam gaadan problem! Naime, uzeo sam motor sa desnim propisalim stapom, uzeo ja Yamalube ulje, nove semeringe i ode moj ćale kod nekog njegovog da zameni to. Doterao on motor, ja hepi. Sednem na neku turicu sa devojkom, odem do Vlasinskog jezera (od Nisa) i po onim krivinama ja kad stignem gore, ponovo propisao desni stap. Sve zivo mi se okrenulo, poludeo sam. Kad zagledam bolje, ono stap ostecen. Ima sitne rupice od cekica kako je udarano, ja sam se potrudio da sto bolje slikam ako mozete da vidite i da me posavetujete kako najbolje da resim problem. Ali molim vas, necu neko budzenje nego kvalitetno i trajno da resim to. Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Sad daj caletu ponovo motor i neka ode tom strucnjaku da vidi sta je uradio, pa neka on rjesava ili tvoj cale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, bdada je napisao: Ja sam hromirao, MotoLine iz Sremske Mitrovice mi je radio,skida se stari hrom,nanosi novi i evo identicno kao prvog dana,radjeno 2013,mene je tada sve izaslo 220€,hromiranje,semerinzi,cetiri caure,ulje. Cuo sam za to hromiranje, znaci u principu je moguce da se odradi i da radi kao pre, za ovih 5 godina nisi primetio neke razlike, da brze procure ili tome slicno ? Imas neki kontakt od njih ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Utjerivac je napisao: Sad daj caletu ponovo motor i neka ode tom strucnjaku da vidi sta je uradio, pa neka on rjesava ili tvoj cale. Vidi se da si pravi "uterivac" (sala) Ma nema nista od toga, bilo sta bilo, sad barem znam da motor ne dajem nikom i pazim kod kog majstora idem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14988 Napisano Jul 20, 2018 moto merkat °°, 4941 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Stole_018 je napisao: Cuo sam za to hromiranje, znaci u principu je moguce da se odradi i da radi kao pre, za ovih 5 godina nisi primetio neke razlike, da brze procure ili tome slicno ? Imas neki kontakt od njih ? Kazu da ja i malo bolje jer ide deblji sloj hroma,slikacu sutra pa ces videti s'tim sto sam stavio gumene harmonike odma,sto estetski sto je kostalo 220€. http://moto-line.co.rs/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 20, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 20, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Stole_018 je napisao: Vidi se da si pravi "uterivac" (sala) Ma nema nista od toga, bilo sta bilo, sad barem znam da motor ne dajem nikom i pazim kod kog majstora idem Motor i djevojka-zena se ne daju nikome. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima, sutra wd u ruke i na posao... a daa, jos jedno me interesuje u vezi amortizera, a to je polozaj soft i hard, kada se taj polozaj menja? Da li steti amortizeru tj.skracuje vek vise ako se vozi na soft ili hard...ili to nema veze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 20, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @Pavke_88 U zavisnosti od opterecenja motora podesavas oprugu na meko ili tvrdo. Jedna osoba - vozac soft ili dvije osobe + prtljag hard. Mislim da bi tako trebalo biti, ako nije neka me neko ispravi od TDM-asa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 20, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Utjerivac je napisao: @Pavke_88 U zavisnosti od opterecenja motora podesavas oprugu na meko ili tvrdo. Jedna osoba - vozac soft ili dvije osobe + prtljag hard. Mislim da bi tako trebalo biti, ako nije neka me neko ispravi od TDM-asa. Sam vozac - soft, dvoje - hard... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 20, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, jedno pitanje, Di li neko ima iskustva sa gumom Pirelli Diablo Strada (160/60/r17)? Platio sam je za 8.600din. dot 2018. U ostlim prodavnicama je oko 100 Eura. Pa sam se zapitao da li je ok, posto je relativno mala cena, a ipak Pirelli. Tnx i pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Jul 20, 2018 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Uzete par stvari za novog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 20, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima, sutra wd u ruke i na posao... a daa, jos jedno me interesuje u vezi amortizera, a to je polozaj soft i hard, kada se taj polozaj menja? Da li steti amortizeru tj.skracuje vek vise ako se vozi na soft ili hard...ili to nema veze? Може да страда ако возиш на меком подешавању претоварен. Ако возиш на тврдом растерећен не може да шкоди амортизеру ал није баш пријатно за гузицу 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 21, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Metni na "hard" i ne diraj vise nikad to sranje. Ja sam moj bio pokvario tako sto sam to dirao,vozio na soft,zaboravio da sam stavio soft,natovario ga ko mazgu i na gitarijadu sa njim. Stigao u ZA, ujutru ga gledam,ono nesto kaplje,sta kaplje? Imam sta da vidim,jebeni amortizer. Radio savrseno do tog puta. Zamenio nekim polovnim, od tada na Hard stoji i ne diram nista,radi evo vec godinama. Inace, amortizer ti se bas lako skida, skini i ocisti caure. Moj je tako skripao posle voznje po plazi (GR) i po ovim njihovim prasnjavim puteljcima. Nije komplikacija skinuti i ocistiti. Srafove stezi po knjizi moment kljucem. Imas svega 2kom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...