ThePainkiller 4384 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mene više nervira što su odometar, dnevnu kilometražu i sat turili sve na jedan displej bez mogućnosti prikaza svega istovremeno. Nego non stop moram da prebacujem sa kilometraže na sat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Jul 19, 2018 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Koliko imate na satu kilometrazu? Ova moja ubila 87000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1437 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji metzeler roadtec 01 prednja guma u dimenziji za tdm? Zadnja ima a prednja izgleda da se ne proizvodi u toj dimenziji 120-70-18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Hitmanle016 je napisao: Koliko imate na satu kilometrazu? Ova moja ubila 87000. Moj TDM ima nesto preko 89000... Ovi sto imaju manje im je vracena kilometraza...  Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 19, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ili su obrnuli krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kod ovih digitalnih nema obrtanja krugova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 19, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan To se ne vraca busilicom nego laptopom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13158 Napisano Jul 19, 2018 Ne silazi, 7474 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svi motocikli su hriscani, dobri motocikli dozivljavaju vaskrsnuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan To se ne vraca busilicom nego laptopom Hahahahahahahaha Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 4159 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Gume pirelli angel gt, svi se redom kunu u njih..Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Mali servis Gde pustam, gde sipam, kako pustam... Itd.. Verovatno se negde vec ispisalo pa ako neko moze link da mi doturi ili ako nije mrsko nek iskucka opet, moze i slikica... Fala : ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan To sto ce neko od nas da ti linkuje s youtuba, verujem da mozes i sam da pogledas Msm nema nikakve komplikacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nisam odavno vozio svog TDM-a zbog nekih objektivnih razloga i kao idem da izguglam mijenjanje ulja (koje sam inače sam radio najmanje 10ak puta) i imam šta da vidim. Bacite oko na 42. sekundu video snimka. Prvi put čujem za ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14988 Napisano Jul 20, 2018 moto merkat °°, 4941 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja to uvek radim ali odvrnem svecice da lakse anlasuje,treba vremena da krene ulje i prvo izlazi staro,kada krene novo zavrcem sraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja to uvek radim ali odvrnem svecice da lakse anlasuje,treba vremena da krene ulje i prvo izlazi staro,kada krene novo zavrcem sraf.To nisam znao pa sam samo sačekao da krene ulje. Usput, pozdrav svima iz Rumunije :-)Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan KarpatiSent from my BBD100-1 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14988 Napisano Jul 20, 2018 moto merkat °°, 4941 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Krauzeri na 3VD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Krauzeri na 3VD Tako je doš'o :-) mada, jedna bravica je pukla, nažalost, ni sam ne znam kakva će im biti dalja sudbina Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14988 Napisano Jul 20, 2018 moto merkat °°, 4941 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ma baci djubre (ali reci gde) Sala,ako ih budes prodavao prvo ovde javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ma baci djubre (ali reci gde) Sala,ako ih budes prodavao prvo ovde javi Podrazumeva se ;-) prvo, ipak, pokušaću da je popravimSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan U poslednje vreme mi škripi zadnji amortizer i to poprilicno se cuje, cak i u voznji kada vozim polako, a inace ne skace ko jarac, normalno se motor ponasa...sta to moze biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14988 Napisano Jul 20, 2018 moto merkat °°, 4941 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav kvar,caure treba podmazati i gornju i donju,jedino sto treba skinuti amortizer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Uf toga sam se i bojao, nisam bas toliko strucan da skinem amortizer, tako da ce morati kod majstora, al tek na zimu... valjda nece stetiti nista i ovako da se tera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14988 Napisano Jul 20, 2018 moto merkat °°, 4941 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nije nikakva nauka skinuti ga jedino moras osloboditi zadnju viljusku,ako nemas centralni onda dignes motor na srednji lonac (rekao bih da je auspuh standardni) opteretis prednji tocak i zadnja viljuska je u vazduhu. Zvukove pravi trenje metal o metal a samim tim i luft povecava. Inace amortizer se ne rastavlja,caure su oko srafova koji ga drze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 20, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Pavke_88 je napisao: U poslednje vreme mi škripi zadnji amortizer i to poprilicno se cuje, cak i u voznji kada vozim polako, a inace ne skace ko jarac, normalno se motor ponasa...sta to moze biti? Za pocetak probaj naprskati sa WD40 par puta. Naprskati, pa provozati, pa opet prskati, pa provozati dok ne prestane skripanje, a na zimu rastaviti i namazati mascu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...